30 juni 2017

Släpp loss Amerikas energi


President Trump,  energisekreterare Rick Perry, tillsammans med EPA: s sekreterare Scott Pruitt och inrikesekreterare Ryan Zinke, gör någonting åt energioberoendet som länge diskuterats,  men som man aldrig tagit itu med.  Glöm Paris Climate Treaty.  Denna Trump-insats för energiutveckling är på en nivå som är nästan ofattbar.

Tillsammans har hela kabinettet studerat, formulerat och initierat en amerikansk energipolitisk plattform, för att gå utöver enbart energioberoende och faktiskt börja använda energiresurser som en exportvara för ekonomisk tillväxt.

President Trump har lovat amerikanerna en ny era av jobb, energioberoende och amerikansk energidominans genom att öppna upp, utnyttja och exportera amerikansk fossil bränslenergi till resten av världen.“Vi är här idag för att inleda en ny amerikansk energipolitik - en som öppnar upp miljontals jobb och trillioner dollar i välstånd .  I över 40 år har  Amerika varit beroende av  utländska regimer som använt energi som ett ekonomiskt vapen. Amerikanernas livskvalitet försämrades av idén att energiresurser var för knappa för våra behov.  Vi trodde på det, och då var det faktiskt rätt sätt att tänka.  Vi visste inte att vi hade denna enorma rikedom under våra fötter. Många av oss kommer ihåg de långa körerna vid bensinmacken och det ständiga påståendet att världens  olja och naturgas var på upphällningen.“.....

.....Vi kommer att låsa upp de 94 procent av områden utanför kusterna, som den tidigare administrationen stängt för utveckling, Vi öppnar upp de rätta områdena, - vi skapar ett nytt olje- och gas-program. Amerika kommer att få tillgång till de enorma energi-förmögenheter som finns strax utanför våra kuster. Och det här är bara början - tro mig.

Den amerikanska energins gyllene era har startat.  Och jag kommer att gå ett steg längre: den amerikanska guldtiden är nu igång. Tro mig. 

Och vi kommer alla att bli en del av det för att skapa denna spännande nya framtid. Vi kommer att ge nya möjligheter till vårt hemland,  nytt välstånd till våra innerstäder och ny infrastruktur över hela landet.  När det gäller framtiden för Amerikas energibehov, kommer vi att hitta den, vi kommer att drömma om den och vi kommer att bygga den.

Amerikansk energi kommer att driva våra skepp, våra flygplan och våra städer. Amerikanska händer kommer att böja stålet och gjuta betongen som ger denna energi till våra hem och som exporterar denna otroliga nyfunna energi runt om i världen. Och amerikanskt kurage kommer att se till att det vi drömmer om och det vi bygger, verkligen kommer att vara oöverträffat. Vi kommer att bli nummer ett igen överallt. Vi ska göra Amerika storslaget igen.

Hela talet här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.