29 juli 2017

CNN sympatiserar med brutala ligister


Trump-administrationen kommer att engagera sig i "förebyggande tillämpning” för att fängsla och utvisa centrala-amerikanska invandrare som misstänks för att vara gängmedlemmar, förklarade en ledande tjänsteman i White House i torsdags kväll.
Presskonferensen ägde rum strax före ett presidentbesök i New York där man diskuterar olika sätt att bekämpa det välorganiserade och stora gänget MS-13, som har omfattande nätverk i El Salvador och USA.

President Donald Trump besökte också Long Island, ett område som plågas av hemska våldsbrott som begås av MS-13-gänget. I en attack mot gänget och ett starkt försvar av brottsbekämpningen  vände han sig mot de kritiker som inte stöder de federala åtgärderna mot gängmedlemmarna.

MS-13 har förvandlat fredliga parker och vackra tysta kvarter till blodröda krigszoner.  De är djur. Vi kan inte tolerera ett samhälle som dödar och skadar oskyldiga, unga, underbara levande människor" sade Trump.

Presidenten beskrev brutaliteten hos MS-13-gängmedlemmar, som har mördat 17 personer på Long Island sedan den 16 januari. Gänget, som har centralamerikanska band, är också aktivt i Washington, DC och Los Angeles områden.

När det gäller att hitta ursäkter för att inte tillämpa federala invandringslagar använder Trumps mediafiender alla knep de kan hitta.
Strax innan presidentens besök gjorde CNN ett långt argumenterande program mot Trump-administrationens invandringspolitik, som de menar gör MS-13 starkare bland invandrarna.Illegala invandrargrupper försöker undergräva Trump-politiken och liberala media stöder ansträngningarna och menar att invandringslagar och ökade utvisningsinsatser ger MS-13 mer makt och hjälper dem att rekrytera fler medlemmar.

Detta är samma utslitna argument som Vänstern använt i årtionden när de förespråkar “Sanctuary” städer.
Som ett resultat av detta har många storstadsområden blivit rena helvetet eftersom borgmästare och rättsväsendet inte arresterar gängen och stödjer federala ansträngningar att deportera dem.


Vid tidpunkten för Trumps Long Island-besök var Attorney General  Jeff Sessions i El Salvador och talade till elever vid  International Law Enforcement Academy:

     “MS-13 är baserat här i El Salvador, men dess tentaklar sträcker sig över Centralamerika, Europa, och genom 40 amerikanska stater och ända fram till  US Capitol. "

Gemensamma ansträngningar med El Salvadors myndigheter har bidragit till arresteringen av 113 misstänkta MS-13-gängmedlemmar. Justitiedepartementet rapporterar att ytterligare 593 gängmedlemmar har åtalats, inklusive många medlemmar i MS-13.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tucker Carlson hjälper oss på traven. Se hur han avslöjar Daniel Altschuler: http://insider.foxnews.com/2017/07/28/tucker-carlson-ms-13-activist-trump-more-dangerous-immigrants-gangs

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.