02 juli 2017

Den fridfulla majoriteten av muslimer är irrelevant


Islam har exporterat sitt primitiva, föråldrade och ändlösa Sunni vs Shiite-krig av religiöst våld runt om i världen och utökat det med jihad, den våldsamma erövringen av icke-troende.

 Det oinformerade skräpet som många västerländska politiker och reportrar hävdar - att orsaken till terrorism är anti-muslimska västerländska handlingar - utnyttjas tacksamt av muslimer som öppet eller hemligt önskar se ett nytt Kalifat.

För de radikala är den fridfulla majoriteten av muslimer irrelevant.

Visst, majoriteten av världens 1,6 miljarder muslimer är fredlig, det har vi alla hört upprepas till leda.  Men det har liten betydelse eller inverkan på den dagliga verkligheten av muslimsk terrorism.

Som amerikanska journalisten, författaren och anti-islamaktivist Brigitte Gabriel så kraftfullt uttryckte det (vid ett forum den 18 juni 2014, se YouTube)  är den fridfulla majoriteten irrelevant i detta sammanhang.  När några fast beslutna bestämt sig för  att genomföra en dödlig attack har majoriteten inte stått i vägen.

Titta tillbaka på historien, säger hon. "De flesta tyskar var fridfulla; Nazisterna utarbetade en agenda och som följd dödades 60 miljoner människor, 14 miljoner i koncentrationsläger, 6 miljoner av dem judar.

Den fridfulla majoriteten var irrelevant. Titta på Ryssland - de flesta ryssar var också fredliga. Men ryssarna  dödade  20 miljoner människor. Den fridfulla majoriteten var irrelevant.
Titta på Kina; De flesta kineser var också fridfulla. Ändå kunde kineserna döda 70 miljoner människor. Den fridfulla majoriteten var irrelevant.
Titta på Japan före andra världskriget; De flesta japanska var fredliga. Ändå kunde japanerna slakta sig fram genom Asien och döda 12 miljoner människor - de flesta dödades med bajonetter och spadar.
 Den fridfulla majoriteten var irrelevant. "

Mer här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.