30 juli 2017

Hemska tanke


Antalet spermier hos män i västvärlden har minskat kraftigt sedan 1970-talet.
Enligt en ny undersökning är minskningen över 50 procent. Bland män i Nordamerika, Europa, Australien och Nya Zeeland har spermiekoncentrationen — antalet spermier per milliliter — sjunkit med 52,4 procent från år 1973 till 2011.

Den totala mängden spermier har minskat ännu mer, - 59 procent säger forskare, efter att ha kombinerat data från 185 studier. Studien omfattade  nästan 43 000 män.

Trots att detta är känt är det svårt att hitta forskning om anledningar och lösningar på problemet.

Mohamed Elmouelhy, chef för Halal Certification Authority i Australien säger att den vita rasen kommer att vara utdöd om 40 år och att vita kvinnor måste se till att bli befruktade av muslimska män.

“Australiensiska kvinnor behöver oss muslimer för att befrukta dem och hålla dem omgivna av muslimska  barn medan öldrickande,  cigarett-rökande drogmissbrukare bara kan drömma om vad muslimska män är kapabla till.
Han tillade att muslimer "har en plikt att göra australiensiska kvinnor glada.

Elmouelhy tog senare tillbaka sitt uttalad och menade att han sagt det bara för att provocera trångsynta personer.
Visst, det är enkelt att ta lätt på dessa kommentarer, men de representerar nog vad varje  enskild muslim egentligen tänker, både medvetet och undermedvetet.

Främlingar väller in i våra länder som en ockuperande armé (särskilt muslimer och afrikaner) och från en kort historisk studie är det lätt att förstå och se vad ockuperande arméer har gjort för att erövra kvinnor ända sedan stenåldern.

2 Kommentarer:

Argus sa...

För bara några årtionden sedan bestod västvärlden av fullt fungerande kärnfamiljer som utan statens "hjälp" överlevde på en lön och som själv fostrade sina barn till goda samhällsmedborgare. Sedan kom kulturmarxismen med 68-vänstern och utmanade normerna. Nu har vi feminiserade män maskuliniserade kvinnor och könlösa barn som alla är olyckliga. Männen importerar kvinnor från Sydostasien, kvinnorna importerar män från Västafrika och barnen byter kön. Det aparta har blivit norm utan att den stora massan har reagerat.

Jag vet inte hur vi ska lyckas vända på denna masspsykos. Kanske får vi göra som Trump hotar med att göra med Obamacare, låta skiten implodera och börja om i ruinerna.

OnT: Orsaken till västerländska mäns spermiers exodus torde finnas i den flora av hormonstörande ämnen som omger oss. Det kan även finnas fysiska och psykologiska orsaker på toppen av det. Varningsklockorna borde ljuda högre än för varje hittills försök att skrämma upp folk för detta kan verkligen bli slutet för Homo Sapiens Sapiens som kommer att ersättas av "Homo Reactus".

Berit sa...

Naturen bryr sig inte om utbildning, "högkvalitativa" avkommor, högskoleexamen, lika rättigheter, renhet, hållbarhet, filosofi eller miljö. Den bryr sig om fruktbarhet och makt, och den art eller ras som är mest fruktbar och mest kraftfull kommer att belönas med det överflöd som jorden erbjuder. De människor som kan ta över planeten i mängd, oberoende av intelligens eller uppträdande, kommer att regera världen, precis som Homo Sapiens kom för att köra över de mer intelligenta Neanderthals genom att fortplanta sig med överlägsen hastighet.

http://www.returnofkings.com/125620/the-barbarians-will-solve-your-sterile-existence

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.