14 juli 2017

Hillary-burgare


Hillary  förklarade en gång att hennes email skandal var "en stor ingenting hamburgare”. Om så var fallet skulle hon inte ha förstört mobiltelefoner med en hammare. Hon skulle inte ha behövt ljuga om mängden klassificerat material i hennes email. Hon skulle inte ha använt ett program som heter Bleach Bit i sin illegala server -  en server som inte hade några skydd och som lätt kunde ha hackats av någon. Som det visade sig läckte Seth Rich information till WikiLeaks och han mördades som ett resultat av detta.

Hillary och hennes likar förväntad sig seger. När fru Clinton var president, skulle alla hennes skandaler vara lättare att dölja - i likhet med hur James Comey bortförklarade Whitewater-skandalen. Comey blev senare belönad med miljoner dollar under en tid vid Lockheed Martin. Det var hans belöning.  Hans integritet äventyrades men han fick jobb som chef för FBI. I den egenskapen kunde han låta Hillary slippa undan.  Han hävdade att hon inte hade någon ond avsikt.

Hillary borde sitta i fängelse just nu, men hon har många “allierade” och står ”över lagen". Ändå förlorade hon  och det betyder att hon är orolig. Obama är orolig också. Det är också många andra korrupta DNC-insiders.
De vill inte hamna i fängelse, där de hör hemma. De har släppt loss “de falska nyhetshundarna” för att ständigt attackera president Trump och det tyder på att de är rädda. Trump kan och borde undersöka deras grova ogärningar.

Rädsla för fängelse är förklaringen till varför Hillary och Podesta uppfann  Ryssland-historien.
De vill distrahera och dra uppmärksamhet från sina egna skandaler.
Om någon var inblandad i en skandal som involverade Ryssland var det Bill och Hillary. Deras Clinton Foundation gynnades av ryska donationer. I gengäld fick ryssarna en bra bit av Amerikas uran. Denna sorts "pay for play"-svindel är rutin för  Clintons. Clinton Foundation är helt korrupt och det bör undersökas. Det är därför de hellre vill se Trump undersökas.

Democrat-eliten fortsätter att älta bluffen om att "ryssarna hackade vårt val" men fler och fler amerikaner inser att det är ingenting annat än en stor “ ingenting hamburgare. Det är tänkt att distrahera från jätteburgaren på Hillarys tallrik. Hon behöver äta den-varje bit av den.

Ben Garrison i översättning

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.