21 augusti 2017

Släpp Bannon fri

Jag var besviken över att Steve Bannon lämnade White House. Trump behöver någon på sin sida som kan påminna honom om de politiska riktlinjer som gjorde att han blev vald.
 Bannon sade: "Trump presidentskap som vi kämpade för och vann, är över."

 Vi vet vad som hände. President Trump är omgiven av ormar i Träsket, inklusive Soros. Varför har Trump omringat sig med globalister?

Han sa att “USA kommer först”och bevisade det genom att sparka globalisterna på smalbenen, när han sade nej till Paris-avtalen.
Han vill begränsa invandringen och bygga en mur för att skydda vårt land. Har han fortfarande vilja eller medel att fullfölja sina löften?

 McMaster vill ha mer krig i Afghanistan och Cohn och resten pressar Trump för att hålla med globalisterna bara för att komma sams. Det är sorgligt.

Allt vi kan göra är att hoppas att president Trump på något sätt kan hitta möjligheter att hålla de löften som fick honom vald.
 Bannon sade också i sitt avskedstal att han skulle kämpa mot de socialister och globalister som tagit över White House, så jag säger: Släpp Bannon fri !

2 Kommentarer:

Berit sa...

Blogger och jag kommer inte sams i dag. Jag hittade en så bra bild gjord av Ben Garrison till denna posting, men kan inte få det att fungera. Bilden finns här:

https://grrrgraphics.com/#!jig[1]/https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2017/08/release-the-bannon-ben-garrison-cartoon-1024x763.jpg

Argus sa...

Du måste peka ut själva bilden: https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2017/08/release-the-bannon-ben-garrison-cartoon.jpg (Öppna bilden i ny flik eller högerklicka Egenskaper)

Jag tycker att det är lysande att han stod ut med alla dessa "liberals" och "neo-cons" så länge som han gjorde. Han kanske har mer inflytande som "Free-agent"?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.