20 augusti 2017

Varför bara slavägarna?


De amerikanska nyhetshyenorna har lagt Ryssland och Putin på hyllan just nu.

Den stora skandalen denna vecka är att Trump anklagar båda sidor för det dödliga våldet i Charlottesville, Va.   Pressen vrider och vänder på allt han säger och inte säger.  “Hur vågar han säga det ?”

Han kallas inte längre President utan Herr Trump och hur vågade han kalla grupperna "motbjudande” och påstå att antifa-slöddret hade skuld i det hela.
“Jag tror att det finns skuld på båda sidor", sade presidenten. “Ingen vill säga det men jag säger det just nu. "
Han ifrågasatte också huruvida vanhelgandet av konfederat-statyer kommer att leda till att minnesmärken av George Washington också förstörs.Men medan man ändå är i gång och ändrar historien, varför nöja sig med slavägarna?

Varje president som följde Jim Crows lagar bör också misskrediteras. Onda segregationister som Franklin Delano Roosevelt bör bojkottas.

Och glöm inte alla mansgrisar som tyckte att kvinnor inte borde få rösta.  John Adams, James Madison, Lincoln och Teddy Roosevelt hör dit.  Ingen av dem ville ha rösträtt för kvinnor.

Och vad sägs om alla presidenter som var emot homo-äktenskap? Ni vet homofober som John Kennedy, Lyndon Johnson, Jimmy Carter och Bill Clinton.  Ingen av dem har gjort någonting alls för att ge homosexuella samma grundläggande rätt till äktenskap som heterosexuella har!
Så sent som 2008, när Barack Obama och Hillary Clinton kämpade för att bli president, sade båda att de var emot homo-äktenskap. Inga monument för dem!

Det verkar som varje amerikansk president har varit på fel sida. Och inte bara presidenter!
 Faktum är att nationens historia är full av människor som varit mycket ondare än vi tidigare känt till.
Alexander Hamilton föreslog aldrig en endaste gång att kvinnor borde få rösta. Mark Twain kallade en av sina karaktärer för n-ordet. Och Albert Einstein kämpade aldrig för att homosexuella skulle få gifta sig. 

Historieböckerna behöver uppenbarligen skrivas om !

4 Kommentarer:

Conny Lundberg sa...

Det har blivit väldigt farligt att kommunicera, prata, tala och säga saker! Att dessutom drista sig till att ha åsikter om vem eller vilka som vill hålla oss fångna i tysthetsfållan är uppenbarligen katastrofalt farligt och närmast osannolikt stötande!

Unknown sa...

Har du forskat i vilka det var som hämtade slavarna o tjänade pengar på dessa berit ?om inte , lägg ner nån timme på detta o skriv gärna svaret här sedan

Har du forskat vilka det är som sponsar upproren i usa ? Om inte lägg ner en timme på detta , georg soros finner du ganska snart ,, sen kan du fortsätta att nysta .

Det är nog dags att du tar bladet från munnen berit ,, såg att peter krabbe är på gång .

Berit sa...

pelle3Andersson, det kallas sarkasm!
Antingen skojar du eller så läser du inte denna blog regelbundet.
Lägg ner en timma och använd sökord som Soros, slavhandel och liknande så hittar du något att nysta.

http://everykindapeople.blogspot.com/search?q=Soros

http://everykindapeople.blogspot.com/search?q=slavhandel

Berit sa...

pelle3, här är en bland många:
http://everykindapeople.blogspot.com/2017/08/kaos-i-charlotteville.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.