15 september 2017

Hur ska han ha det?


I ett meddelande från White House i går verkar det som Trump har ändrat sig vad gäller DACA och den ökända muren, som diskuterades upprepade gånger under hans kampanj under hela 2016.
Chuck Schumer och Nancy Pelosi släppte följande uttalande efter en middag med presidenten i förrgår kväll:

    "Vi hade ett mycket produktivt möte med presidenten i White House. Diskussionen fokuserade på DACA. Vi kom överens om att göra DACA till lag och att utarbeta regler för gränssäkerhet, som är acceptabla för båt sidor och undantar muren."

Det uttalandet följdes upp av en tweet-storm från presidenten, som tydligt visade hans fullständiga stöd för DACA och hänvisade till "The Wall" som en "renovering av gamla och befintliga staket och murar” snarare än “den verkligt imponerande" men "estetiskt tilltalande" struktur som han upprepade gånger lovat sina oss.


Trumps uppenbara omsvängning resulterade i en omedelbart bakslag från några av hans mest talföra supportrar bl.a Ann Coulter som undrar  "vid denna tidpunkt, vem vill inte åtalaTrump nu?

Vi måste vänta och se, men Coulter borde förstå är att många av de personer som valde Trump visste att han var en Democrat och sedan en oberoende och därefter en Republican eller något liknande, och att något som detta kunde hända. Han valdes för att röra om i grytan och det kan man säga att han gjort nu.

Trump är inte en "konservativ". Han är i allra högsta grad en New York City moderat med några socialt konservativa tendenser och ett förakt för politisk korrekthet i allmänhet.
Han är ingen förespråkare för litet regeringsinflytande och många misstänkte att “muren” inte skulle prioriteras.
Många amerikaner är okej med det, eftersom det verkar som om vi inte kommer att subventionera fler illegala invandrare.  (Det kan också ändras hur snabbt som helst.)

Vi ska inte glömma att för några månader sedan var Schumer en "clown"enligt Trump. Nu är de kompisar? Vem vet? Jag vet inte och Ann Coulter vet inte heller.

Vad vi vet är att man aldrig ska lita på Schumer och Pelosi. De är förrädare men de kan utnyttjas och det kanske är vad Trump gör, eller så är det tvärt om.

Vad som är säkert är att skattebetalarna bör hålla i plånböckerna och ALDRIG lita på en politiker.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.