16 september 2017

Vad hände, Hillary?


Hillary Clintons 2016 kampanj-återblick, “What Happened“, kostar runt 20 dollar.  Vem kommer att slänga ut pengar på denna smörja? Det räcker med att läsa en resumé.

Den värsta presidentkandidaten i modern historia skyller sitt förödmjukande nederlag på alla, utom sin garderobsassistent, som tycks tro att om Hillary såg ut som Dr. Evils äldre syster,  kommer vanliga människor som köper sina kläder på Wal-Mart, att rösta på henne.

 En kritiker säger att det är som att läsa en tonårsflickas dagbok och det finns ingenting i boken som vi inte redan vet.
Hillary var hemskt. Hillary fattade inte vad som hände.  Hillary försökte bli president. Hillary förlorade. Hillary är fortfarande hemskt. Hillary fattar fortfarande inte det.

Som väntat utpekar hon Rysslands president Vladimir Putin och hans hemliga armé av val-hackare som de värsta fienderna och de hade hjälp av Julian Assange och Wikileaks.

Hennes älskade "högerkonspiration" innefattar  Fox News, Rupert Murdoch, Roger Ailes och Charles och David Koch , vars räckvidd går långt över Internet och är ”sexism", för om en kvinna förlorar i Hillarys Amerika, beror det på kvinnohat.

Bernie Sanders närvaro i racet “begränsade” henne och Obama stöttade henne inte tillräckligt.
Joe Bidens påstående att Dems. förlorat kontakten med medelklassen skadar hennes känslor och hennes odds.
Kvinnorna i Amerika får också sin släng av sleven. Vi visade inte tillräckligt mycket "solidaritet, upprördhet och passion"

Här är hennes 43 anledningar till att hon förlorade enligt Fox!


Men allt ni egentligen behöver veta är att “Hillary var hemskt. Hillary fattade inte vad som hände.  Hillary försökte bli president. Hillary förlorade. Hillary är fortfarande hemskt. Hillary fattar fortfarande ingenting.”

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag kan förstå varför hon är upprörd. Den globalistiska bankeliten hade räknat med att hon skulle sätta sista spiken i USAs kista. Och hon hade blivit lovad att bli USA:s första kvinnliga president, stödd på ett massivt valfusk. Och pengar hade hon samlat i ladan genom massiv korruption där hon sålde ut amerikanska folkets friheter och rättigheter, fast i hemlighet förstås.
Men på något sätt hade medarbetarna räknat fel - det massiva valfusket räckte inte till seger. Och detta kunde alla hennes medarbetare ha insett i tid och ökat på valfusket ytterligare ett par varv - då hade hon kanske vunnit. Jag förstår hennes besvikelse och inser även jag att det är alla medarbetares fel, demokratiska partiet, CIA, FBI, Comey etc., etc.
Själv har hon väldigt liten skuld för detta och hon har rätt att vara besviken. De kunde faktiskt ha ökat på valfusket så att hon kommit över ribban - utan att någon hade behövt märka det.
/SB

Berit sa...

Ja, det var så väl tillrättalagt

elina sa...

Är det inte lite synd om henne? Vi brukar ju tycka synd om folk som inte har förmågan att fatta vad och varför.

Berit sa...

De brukar kallas "challenged"

Anonym sa...

Betvivlar att Clinton kommer igen.
Det enda amerikanarna skall koncentrera sig på för att få tillbaka den frihet som Konstitutionen avser är att rädda landet från John Koskinen och Lois Lerner. Dom gör eller har gjort mer skada än t.o.m. John SCOTUS Roberts och Eric Holder. "Kill the Tax Code before it kills you"
Det är livsfarligt att göra sig beroende av andras "pengar"!

Anonym sa...

@ Anonym,
och då skall du veta att IRS i sig själv är olaglig och inte har någon konstitutionell rätt att beskatta lönearbete. Detta togs fram i Aaron Russos film "America: from freedom to fascism", där han gick till botten med detta problem. Men så blev han också lönnmördad genom arsenikförgiftning som orsakade en icke botbar urinblåsecancer, som han dog av.
Om alla amerikaner fick reda på det som kom fram i denna film, så skulle det vara slut med IRS, som används för att förfölja patriotiska, konservativa och kristna amerikaner.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.