31 oktober 2017

Kevin Spaceys ursäkt, “Jag var full”


Kevin Spacey anklagas av 46-årige skådespelaren Anthony Rapp för att ha gjort sexuella närmanden mot Rapp när denne var 14 år gammal.

Rapps beskrivning här.

Kevin Spaceys ursäkt var att han inte minns, därför att han förmodligen var full, men han ber om ursäkt ändå.

Den berömda skådespelaren och stjärnan i House of Cards har blivit utskälld från många håll för att han använder sprit som en ursäkt för sitt beteende.
Han använder också händelsen för att “komma ut ur garderoben” och erkänna att han är homosexuell -  en manöver som ser ut som ett försök att distrahera från anklagelserna mot honom och som upprör LGBT-gruppen.
Rosie O’Donnel kallar honom en “sjuk man” och jämför honom med Harvey Weinstein.  Hon är också upprörd över att Spacey gömmer sig under “regnbågen” och ger homosexuella ett rykte som pedofiler.

Den plötsliga upprördheten över sexuella övergrepp i Hollywood klingar lite falskt.   Alla visste att Harvey Weinsteins soffa användes ofta och Kevin Spaceys perversa lustar verkar också ha varit en  öppen hemlighet.

Här är ett klipp från Family Guy från 2005:


30 oktober 2017

Ingen Halloween-utstyrsel baserad på andras kultur


Nu försöker Vänster-nissarna förstöra vårt Halloween-firande också, med en lång lista av instruktioner och regler som vi förväntas följa för att vara PC-korrekta.  Det mesta av detta nonsens förbjuder "kulturellt inslag", vilket innebär att alla förblir i den lilla cell som anses “progressiv”

Instruktioner från universitet:
"Halloween-kostymer som bygger på stereotyper som kan tolkas som etniska eller som har att göra med ras, religion, kön, begåvning och annat kulturellt, är skadligt och gör människors identiteter till karikatyrer.
Avsikt kan vara mycket annorlunda än påverkan och "One Night of Fun" kan bli ett "stigma som andra bär på hela livet"

Så hur vågar små vita flickor låtsas att de är Moana ! Det är rasistiskt!


Det här är från den löjliga artikeln:

"Moana är av polynesisk härkomst och en speciell karaktär för unga flickor som aldrig sett en Disney Prinsessa som ser ut som dem, precis som hur Tiana från “The Princess and the Frog”  troligen gick hem hos unga svarta flickor som väntat decennier för att se sig representerade. Vita flickor har massor av prinsessor att välja mellan - de har Belle, Ariel, Snow White, Sleeping Beauty ... .
Om din kaukasiska son eller dotter inte kan klä ut sig för att blir exakt vad de vill för Halloween, uppmuntra dem att ta ett steg tillbaka och inse att de är översållade av privilegier som de verkliga Moanas och Tianas på jorden sannolikt aldrig kommer att se, eftersom världen är full av rasistiska skitstövlar.

Och dessa skitstövlar får  ännu mer inflytande.  Vår president är en hatgrupps-förkämpe som försöker förbjuda flyktingar  att få söka asyl i vårt land, enbart på grund av deras tro. Under tiden fortsätter svarta amerikaner att dödas av polisen, och antisemitiska  röster ljuder högre och kraftfullare än de har i decennier."

Men det är nog okej att klä sig som en vagina.

Offermentalitet


Är det bara i Amerika som människor så gärna vill framstå som offer för någonting att de tom. hittar på att de utsatts för “hatbrott” bara för att få offer-status?
 Det verkar också som det blivit vanligare sedan Trump blev president!

 Är det bara  i Amerika som det finns  kvinnor som gråter offentligt över att de blev sexuellt antastade och traumatiserade därför att en 93 år gammal, rullstolsbunden president klämde dem på rumpan?
Varför utpeka och anklaga en gammal man på 93 år?

I Amerika kommer vi upp med saker som “Vitt privilegium” och "Institutionell Rasism",  eftersom det inte finns tillräckligt med verklig rasism för att tillåta minoriteter att känna sig som offer.
Vissa av dem vill få oss att tro att den rasistiska vita mannen är ansvarig för alla världens problem, och om han plötsligt försvann skulle vi uppnå Utopia.

 Det fanns en tid i Amerika när människor ville känna sig starka och kapabla att hantera sina egna problem istället för att vara offer. Det finns fortfarande sådana människor idag och de kallas konservativa.
Självklart är dessa självförsörjande, oberoende individer sedda som  Allmänhetens Fiende No.1 av den  kollektivistiska -“stackars mig”- Vänstern.

29 oktober 2017

Världens fattiga får det snabbt bättre


Detta är ett direkt resultat av både industri- och informationsrevolutionerna i utvecklingsländerna under de senaste 20 åren.  Det är också ett resultat av en friare marknad.

Där fri handel fungerar skapas välstånd.  Där priserna är ärliga skapas konkurrens och rikedom.  Vi har gjort stora framsteg när det gäller att utrota extrem fattigdom.

Om byråkrater och politiker fortsätter att dominera, stagnerar samhällen och blir oftast fattiga.  Detta är lika sant för Indien som det är för Baltimore.

(från FEE)
Hastigheten vad gäller bekämpning av fattigdom under de senaste 25 åren har varit historiskt oöverträffad .
Det är inte bara andelen människor som lever i fattigdom som är rekordlåg.  Det totala antalet personer som lever i extrem fattigdom har minskat, trots att planetens befolkning ökat med 2 miljarder. 
Om det tar fem minuter att läsa detta, kommer ytterligare 480 personer att ha befriats från fattigdomens bojor när du har läst färdigt.

Johan Norberg skriver i sin bok Progress, "Om du var tvungen att välja ett samhälle att bo i,  men inte visste vad din sociala eller ekonomiska ställning skulle bli, skulle du förmodligen välja ett samhälle med den lägsta andelen (inte det lägsta antalet) fattiga, för det är det bästa livsvalet för en genomsnittlig medborgare. "

1820 levde 94 procent av världens befolkning i extrem fattigdom (mindre än 1,90 dollar per dag justerad för köpkraft). 1990 var den siffran 34,8 procent och 2015 bara 9,6 procent.

Lady Gaga och den obehagliga Joe Biden

Att fördöma sexuella övergrepp är inne nu efter Harvey Weinsteins fall - vilket är bra, så länge det inte blir en häxjakt.  Här överträffar dygdens förebilder varandra, vilket kanske ger dem själva en viss positiv publicitet:



Man tycker att hon kunde ha hittat en lämpligare partner



28 oktober 2017

Socialism och Halloween

Under Obama-tiden fick vi regelbundet höra om rättvisa och hur de människor “som har mycket” måste ge till de mindre lyckligt lottade.
Att predika Omfördelning av Förmögenhet är en klassisk favorit bland socialister.  De säger:  "Alla ska betalar sin rättvisa andel."
Men vem bestämmer hur mycket av mina pengar som andra har rätt till?  Vad är rättvist? Det bestämmer eliten i Washington.

Hur fungerar det i verkligheten, tex.  bland barn och deras Halloween godis?
Steven Crowder utför ett litet experimentet som vi kan kalla “Obamas Halloween".

 Det tar inte lång tid att upptäcka att ingen tycker att det är rättvist !

Lördagsgodis

27 oktober 2017

Soros och Xi Jinping


Oberoende, Självständighet, Nationalism… Dessa ideal är motsatsen till globaliseringen,  One World Order,  öppna gränser, den socialistiska agendan, som drivs av Soros / Rothschild-gruppen.

BREXIT. Katalonien. Sydossetien, Krim. … Norra Italiens två rikaste regioner, Veneto och Lombardiet, röstar inte på utträde utan på mer lokal kontroll av skatteintäkterna, där de bidrar med det mesta för hela landet.

Det finns likheter och skillnader, men det övergripande temat är att man vill bort från en centraliserad  kommunistisk kontroll och få mer självständighet.

Ryssland har en intressant huvudrollsroll i det här spelet.  Putin har visat sig vara en motståndare till OneWorldOrder-gruppens stora inflytande.  Medan Trump har sitt träsk i Washington har Putins träsk följt Soros tentakler över hela Europa, Sydamerika och Afrika.
Han lämnar USA till Trump, men verkar sikta på ett större område själv.  Eller så arbetar Trump och Putin kanske tillsammans för att undergräva denna kupp?

Att släppa Bannon fri från Washington var nog ganska bra. Medan Macron gör bort sig,  Trudeau gnäller,  Maduro hotar med krig,  Brasiliens Temer står inför anklagelser om korruption och Merkel viftar med ett arrogant pekfinger,  verkar det som globalisering-och dominans-ansträngningarna faller på eget grepp. Oljedominansen i Mellanöstern minskar också och därmed deras möjlighet att köpa vapen.

Kina har mestadels lyckats hålla sig borta från rubrikerna.
Vad hände med konflikten i Sydkinesiska havet? Hissade Kina en vit flagga och böjde sig för de europeiska och amerikanska kraven?
Det tror jag inte.  Kina kommer att göra som de vill och bryr sig nog inte om krav eller mobbning.

I februari 2016 var Soros redo att sabotera Kinas ekonomi och lappa till Xi men i december 2016 ändrade han sig fullständigt och meddelade att Kina skulle bli Leader of The New World Order och sade att det skulle vara "precis som Förenta staterna skulle ha antagit Order genom samstämmighet  i Washington".
Att installera Kina som ledare skulle vara det enda sättet för Kina att överväga att anta en global regering, och eftersom de redan har kommunistiskt styre, blir det enklare att införa den nya världsordningen.

Kina har inte mycket till armé - i storleksordningen den sextonde i världen -  med ungefär 300.000 aktiv personal och 4,8 miljoner “lämpliga för militärtjänst".
Xi lyckats förbättra landets ekonomi under de senaste fem åren, men de har ett stort problem - nämligen vatten.
Deras stålindustri använder 12 miljarder gallons vatten per år.  Kärnkraftverk använder 8 gånger mer vatten än gaskraftverk och 4% mer än kol.
Ren energi kostar.  Kol är deras främsta energikälla med vattenkraft på andra plats och båda kräver massiva mängder vatten.

Kina har mycket att tänka på inför framtiden och att erövra andra länder och utvecklas till en ny global ledare  kan vara lite svårare vid denna punkt i dagordning.  Kina har dock visat sig envis, om än långsam,  och nu när Xi valts till en andra omgång, var hans tal till journalister fylld med insinuationer; "En ny era har uppstått, viktiga vägval ligger framför oss,  ett  löfte om att vi ska “öppna" oss vidare för världen och bygga ett globalt samhälle med en gemensam framtid."


26 oktober 2017

Ryssland, Clintons och Fusion GPS


Vad som kommer ut nu är nästan obegripligt - DNC och Clintons kampanjer ligger bakom den falska dokumentsamlingen som FBI visade Trump före valet (vilket han nekade till) och nu är FBI och Mueller inblandade, tillsammans med Hillary och Obama. Alla kände till Uran One-affären och pengarna som Hillary och Bill fick men de lät det passera.

 Jeff  Flake och Bob Corker är småpotatis.  Detta brott är mycket värre -  mycket värre än någonting som Nixon ens tänkte på.
Denna kvinna, som nästan blev president, tillsammans med DoJ (Department of Justice) och FBI och vår tidigare president,  samarbetade för att krossa Trump och implicera honom i en extrem rysk skandal för att destabilisera inte bara hans kandidatur,  men också hans presidentskap?
Hon är uslare än jag trodde och “One World Obama” är på samma nivå.  Vem kommer att granska Bob Mueller som nu granskar Trump? Han visste också!

Vem var den (hittills) okända Republican  som var involverad med Steele (den brittiska spionen) innan Clintons tog över den skumma affären?  Vem vet kanske det var Flake eller Corker, men det kan också ha varit någon av de andra presidentkandidaterna.

Democrats och Media gör sitt bästa för att ignorera Clintons mutskandal, CFIUS och FBIs medverkan.
( CFIUS är en kommitté som är behörig att granska transaktioner som kan leda till kontroll av en utländsk persons inblandning i amerikansk verksamhet ).
 Democrats kallar det ett påhitt av Brietbart och Fox.

 Bob Mueller är inblandad. Han var anställd av FBI vid tidpunkten för överföringen till Ryssland och den ursprungliga undersökningen. 
Democrats var så ivriga att spåra varje möjlighet till bevis när de trodde att det handlade om att Trump samarbetade med Ryssland!

Justitiedepartementet säger att det har upphävt “munkavle-regeln”, som hindrar en FBI-informatör från att upplysa Congress om avtalet under Obama-regimen när det ryska företaget köpte ett uranföretag med gruvor i USA.
Även om vissa democrats kommer att vara villiga att offra Hillary för att rädda St. Obama, kommer andra att fortsätta att stå bakom henne.

Som man säger här:  Plocka fram popcornen för denna thriller.
 Washington Post har handlingen och Jeff Bezos måste ha hotats med någonting verkligt allvarligt för att tillåta att det trycktes:.

"Hillary Clinton-kampanjen och den Democratic National Committee bidrog till att finansiera en undersökning  som resulterade i en nu-berömd-dossier, som innehåller påståenden om president Trumps koppling till  Ryssland och möjlig samordning mellan hans kampanj och Kreml, säger folk som är insatta i frågan.” Washington Post, 24 oktober 2017.

25 oktober 2017

Lindsey Graham: Kriget är på väg till Afrika


Neocons vill ha krig på alla kontinenter. Antarktis kanske är undantaget, men vem vet.  ISIS kan sätta upp ett träningsläger där, som vi måste ta över.

(Från CNN)

"Kriget är på väg till Afrika, sade Graham. "Det börjar förändras.  När vi trycker tillbaka fienden i Mellanöstern kommer de att flytta, de kommer inte att ge upp. "
Graham sade också att "reglerna för strider kommer att förändras" och förklarade att USA:s strategi för kampen mot terrorism kommer att bli mer aggressiv och ändras till vad han kallade "statusbaserad inriktning".
"Om du hittar någon som är medlem i en terrororganisation, så kan vi döda dem, även och de inte presentera ett omedelbart hot”.

Kriget har inte "flyttat" till Afrika. Det har varit där länge men USA har varit klok nog (för det mesta) att hålla sig borta från det enda helveteshål som är värre än Mellanöstern och Afghanistan.
Men, men terrorism!! Vi måste gå in i Afrika! För Amerika!

Men "terrorism" är inte det som verkligen oroar dessa män.  Det är Kina!
Kinas expansion i Afrika, som redan är på gång och har varit i åratal, är det som retar dem, men det är enklare att kalla det terrorism. Det amerikanska folket kommer att skicka sina söner och döttrar för att dö därför att Lindsey Graham tycker det är en bra idé.
Måste skydda imperiet och dess "intressen".

24 oktober 2017

Lite trivia


Den 24 oktober 1901 åkte en person för första gången i en tunna utför Niagara Falls. Det var en 63-årig lärare vid namn Annie Edson Taylor. 

Efter att hennes man dött i inbördeskriget flyttade hon över hela USA innan hon bosatte sig i Bay City, Michigan, omkring 1898.
I juli 1901 läste hon en artikel om det växande intresset för två enorma vattenfall på gränsen mellan staten New York och Kanada.  Annie Taylor hade dåligt med pengar och sökte  berömmelse, så hon kom på ett perfekt sätt att få  uppmärksamhet.  Hon skulle åka nerför Niagara Falls i en tunna.

Taylor var inte den första person som sökt berömmelse i de spektakulära fallen. I oktober 1829, överlevde Sam Patch ett hopp i det 175-fot höga Horseshoe Falls i Niagara River, på den kanadensiska sidan av gränsen.

Mer än 70 år senare bestämde Taylor att hon skulle åka utför fallen på sin födelsedag den 24 oktober. (Hon hävdade att hon bara var lite över 40,  men släktforskning visade senare att hon var 63 år.)

Med hjälp av två assistenter spände hon fast sig i en lädersele inuti en gammal tunna, fem fot hög och tre fot i diameter. Hon hade också kuddar runt om sig för att skydda sig en aning.   Taylor bogserades sedan av en liten båt in i mitten av den snabbtflytande Niagara-floden och släpptes loss.
Färden var våldsam men hon nådde stranden levande omkring 20 minuter efter att hennes resa började.

Efter en kort tid av foto-ops och intervjuer glömdes hon bort ganska snabbt och kunde inte göra sig den förmögenhet som hon hade hoppats på.  Hon inspirerade emellertid ett antal våghalsar.
 Mellan 1901 och 1995 åkte 15 personer nerför fallen - 10 av dem överlevde. Bland de som inte överlevde var Jesse Sharp i en kajak 1990 och Robert Overcracker i en jetski 1995. Oavsett vilken metod man använder är det olagligt att åka utför Niagara Falls och de som överlever kan vänta sig dryga böter på vardera sidan av gränsen.

7 bomber under 12 dagar?

PeterSweden rapporterar om hur islamisk kolonisering har berikat mitt gamla hemland.



Har Peter rätt i att man inte skriver och talar om detta i Sverige?

Ett annat berikat land är Tyskland, som importerat islamiska välfärdskolonister som kommer att förändra landet för alltid.
Över 1 miljon "flyktingar" välkomnades till landet enbart år 2015. Den allmänna säkerheten har blivit vad man förvänta sig.

Antalet terrorist-relaterade fall som undersökts av tyska myndigheter har fyrdubblats under det gångna året,  enligt tidningen Welt am Sonntag.
Åklagare har öppnat mer än 900 fall hittills i år,  jämfört med 240 under 2016. Bara 80 fall relaterade till terrorism nådde domstolarna 2013.

Taki Theodoracopulos beskriver Europa


Regeln är att britterna hatar tyskar, alla européer avskyr fransmännen, och ingen tar italienarna på allvar. Greker och portugiser tolereras av ledarna i Bryssel, och tyskarna respekteras så länge de betalar notan.
En liten råtta till man som är full för det mesta,  Jean-Claude Juncker,  leder E.U. och säger till valda regeringar vad de ska göra.  Den där lilla revisoren skulle inte klara av att matcha inkomster och utgifter för ett varmkorvsstånd i Central Park, men han är det största uslingen i den sämsta diktaturen i Europa, den för E.U.

Min översättning gör honom inte rättvisa. Läs hela Taki’s artikel här

22 oktober 2017

Vad driver massinvandring?


En av de frågor som återkommer gång på gång är varför västerländska ledare är så fokuserade på att importera  miljontals utlänningar till sina länder. Utlänningar som uppenbarligen har stora svårigheter att assimilera sig.

I USA hör vi att anledningen är att den ena sidan av den politiska klassen vill försäkra sig om väljare och den andra sidan vill ha billig arbetskraft.
I Europa verkar det som man tror att outbildade immigranterna kan rädda ekonomin.  Gemensamt för båda kontinenterna är att den härskande eliten försöker krascha sin egen kultur.

Tittar man närmare på argumenten håller de inte på en individuell basis. Billig arbetskraft tex. är bra för företagsägaren, så länge han är ensam om det.  När varje gräsklipparfirma använder arbetare från söder-om-gränsen är det inga speciella ekonomiska fördelar för någon av företagen.

I Europa är argumentet om billig arbetskraft ännu konstigare.   Beroende på vem som plockar ihop statistiken  uppskattar man att mellan 80% och 90% av invandrarna är beroende av socialbidrag.  Även om de vill arbeta, är det liten efterfrågan på lågkvalificerade arbetare och även om det fanns efterfrågan skulle arbetslagarna i Europa göra det omöjligt att anställa dem.

Argumentet om import av väljare är bättre, men även det är tveksamt.   I USA har “latinarna” varit opålitliga.  De har lågt valdeltagande jämfört med andra grupper. Till skillnad från svarta blir de inte så lätt upprörda och involverade i protester och generellt sett hatar de inte vita människor.
De tenderar också att rösta på vita personer oavsett parti. Hittills har öppna gränser inte varit till fördel för Democrats.

Vi kan se liknande resultat i Europa. Britterna är de som mest liknar USA av uppenbara skäl.
Öppna gränser har förstört partiet som förespråkade det.  På kontinenten drivs invandringsmotståndet helt i protest mot Merkel och hennes inflytande.  Även  i “lydiga” länder börjar vi se uppkomsten av nationalism och anti-invandrings-partier.  Ingenstans hjälper invandring den politiska klassen men ändå agiterar de för öppna gränser.

Som jag ser det finns det inga goda politiska eller ekonomiska argument för massinvandring.
På vissa ställen kanske det kan vara rimligt, men motiverar  de verkligen höga politiska och kulturella kostnader?
I varje västerländsk nation är det nu politiskt smart att motsätta sig mass-invandring. I många länder är förbud mot all invandring överväldigande populärt.

Så vad driver massinvandringen?
Det måste finnas något annat utöver pengar och makt?

Varför är tex Mark Zuckerberg så entusiastisk för hög invandring? Han vill också importera muslimer.  Detsamma gäller för Hollywood-folket.  Det enda de får från “öppna gränser” är billigt hushållsarbete.

21 oktober 2017

Studenter älskar Trumps skattereform när de tror att det är Sanders plan

President Donald Trumps förslag till skattereform avvisades nästan omedelbart som hjärtlös och opraktisk av hans politiska motståndare.
När samma idéer presenteras som en plan från Bernie Sanders, tycker universitetsstudenterna att den är utmärkt.


Om de inte hade dubbelmoral …

..........skulle de inte ha någon moral alls.

Jag tror inte att jag någonsin sett någon falla i onåd så snabbt som Harvey Weinsteins. “Avrättningen”  har varit skoningslös.

Här är en bild av Weinstein och Rose McGowan:


Hon är ju en av de åtta kvinnor som tog emot pengar från Weinstein, under förutsättning att hon undertecknade ett sekretessavtal. McGowan accepterade pengarna 1997, under förutsättning att hon höll tyst. Så hon ljög när hon sa att hon skulle hålla mun.

Hon bryter nu mot avtalet och hon är uppröd över att andra inte gör det, fast hon själv varit tyst i 20 år.

Efter “våldtäkten’ hade McGowan roller i minst tre Weinstein-producerade eller distribuerade filmer: Phantoms, 1998; Planet Terror, 2007;  och Death Proof 2007.

Nu när Harvey's karriär har gått samma väg som OJ;s och Bill Cosbys  och han inte längre har någon makt,  har alla och deras systrar trätt fram för att säga att antingen (1) var de också offer eller ( 2) de är väldigt chockade och förolämpade över att få reda på att Harvey verkligen är en seriös sexuell trakasserare.
Vi har sett rubrikerna och listan har för närvarande mer än 30 namn.

Även Hillary är tydligen en idealist som aldrig skulle ha accepterat Harveys pengar om hon haft en aning om att det pågått något sådant.

Några av de män som kritiserat Weinstein för hans beteende är lika skenheliga. Ben Affleck och Oliver Stone tex. -  men det har visat sig att båda agerat på samma sätt.

Jag skulle bli imponerad om bara en man var modig nog säga:
Vi visste alla vad han höll på med.  Han hade rykte om sig att vara ett svin och han levde upp till det. 
Låt oss vara ärliga. Med den nunan fanns det inte en chans att han skulle få ett ligg utan att använda sitt inflytande.  Många män skulle ha gjort samma sak.  Men han behandlade mig schyst . Han producerade mitt manus och till och med lät mig bestämma.  Han var min mentor och det kommer jag alltid att vara tacksam för.  Jag kan inte tolerera vissa saker han gjorde, men jag försöker behandla människor så som de behandlar mig, och han behandlade mig bra. "

Jag skulle bli ännu mer imponerad om en skådespelerska vågade säga:
 "Visst, jag låg med honom. Jag var tvungen för att få rollen. Han sade det inte så tydligt, men det var lätt att förstå. Jag var ung och fattig och behövde jobbet, så jag höll för näsan och lät honom få det han ville.  Sanningen är att jag är glad att jag gjorde det.  Titta på den karriär jag har haft sedan dess.  Jag är rik och berömd, och jag är känd som en bra skådespelerska. Och om jag inte gjort det skulle jag servera på en restaurang någonstans.
Har ni någon aning om hur många vackra unga kvinnor som kommer till Hollywood, eftersom deras vänner sagt  att de borde bli skådespelerskor, men de kommer aldrig någonstans? 
En sak som jag kan säga om Harvey, är att han står för sitt ord - han gav mig rollen.  Ni har ingen aning om hur många killar som kommer att ljuga bara för att få dig i säng.  Visst, han var en grotesk gris, men totalt sett är jag tacksam mot honom. "

Än så länge är ingen modig nog att säga det.

Lördagsgodis

20 oktober 2017

Det gör ont ändå

Sergeant La David Johnson, tillsammans med tre andra soldater,  mördades av islamiska terrorister i Niger.
Enligt representant Frederica Wilson (D) sade president Donald Trump till Johnsons änka att "Han visste vad han tog värvning för  ... men när det händer, gör det ont i alla fall. "

Enligt Trump sa han inte detta. Och även om han gjorde det menade han det inte på det sättet, eller något i den stilen.  Jag tvivlar inte på att Trump har medkänsla, men han kan uttrycka sig klumpigt ibland. Jag tror inte heller att han är grym och själlös som Wilson påstår, för då skulle han inte ha ringt alls.

Men Wilson tvekade inte att använda sig av det värsta ögonblicket i Mrs. Johnsons liv och göra politik av det. Trump var inte sämre och hans tweets och Wilsons intervjuer med Vänster-media gjorde det till en verklig politisk soppa.  Wilson gick så lågt som att hävda att Trumps attityd var motiverad av rasism och hon citerade Trumps kritik av senator John McCain som bevis för att han inte bryr sig om militären.

Medan allt detta pågick lutade en gravid kvinna sin huvud mot sin makes kista, mottog en flagga och undrade kanske om hennes äldste son kommer att minnas sin pappa.


Sergeant La David Johnson och hans kamrater mördades av islamiska terrorister när de försökte träna lokala styrkor att bekämpa dessa terrorister.  En grymt ironisk påminnelse om hur och varför vi slösar människoliv som Sgt. Johnson och sedan använder dem som marionetter i politiska spel.

 Sgt. Johnsons död borde inte handla om Trumps “själlöshet” eller om Wilsons politiserande.
Vad det handlar om är att en far, make och son dog för att främja amerikansk globaliserad utrikespolitik; en utrikespolitik som skickade honom till en plats bortom civilisationens ände.
En man, som alla säger var en bra man, dog i Niger utan någon bra anledning. Och hans fru och barn var tvungna att se hur hans begravning bli ett politiskt tillhygge.

 Även om jag inte tvivlar på att det "gör ont i alla fall“,  är jag säker på att det var inte vad Johnson tog värvning för.

Bränderna i Kalifornien


Det är mycket troligt att bränderna var anlagda av mexikanska drogkarteller som opererar norr om gränsen ...

“Specialister upptäckte snabbt något intressant: Bränderna har dramatiskt drabbat statens växande lagliga marijuana-industri och de kan ha vållats av mäktiga mexikanska drogsyndikat.

"... de områden som drabbats hårdast av bränderna är de platser där Kaliforniens marijuanaindustri lagligen odlar cannabis, och [experter] börjar nu misstänka att de var avsiktligt anlagda.

Odling av “rekreations-marijuana”, som är laglig i Kalifornien, har vuxit snabbt och både New York Times och NBC News har påpekat att nästan alla odlingar har förstörts av elden.

Och det är inte bara plantorna som förstörts - en betydande mängd kontanter har också gått upp i rök. Federala lagar är fortfarande inte riktigt klara, vilket innebär att nästan ingenting är försäkrat.

Legalisering av marijuana är förstås en kontroversiell fråga, och det är ingen tvekan om många människor inte har något problem med att plantorna gått upp i flammor.
Men om bevisen fortsätter att peka på sabotage av illegala drogkarteller, har vi här ett mycket bra exempel på varför gränssäkerhet och brottsbekämpning är så viktig.

Karteller ägnar sig inte bara åt en produkt utan expanderar tills de har fingrar med i spelen i alla lönsamma branscher.

19 oktober 2017

Dårarnas paradis


Kalifornien blev nyligen de första staten i landet som beslutade att juridiskt erkänna ett tredje kön.
(Bara tre? Varför inte trettio?)

US News rapporterar:

Gov. Jerry Brown, en democrat,  undertecknade förslaget - The Gender Recognition Act or Senate Bill 179 - och gjorde det till en lag över helgen.  Lagstiftningen godkändes som en del av ett antal åtgärder som passerade Browns skrivbord för årets slutliga propositioner. De flesta av de nyligen undertecknade lagarna träder i kraft i början av nästa år, men denna lag träder i kraft den första januari 2019.

Enligt den nya lagen får befolkningen i Kalifornien möjlighet att välja en tredje, “icke-binär” (nonbinary) könskategori på statligt utgivna ID-kort, födelsebevis och körkort.
“Nonbinary” är ett begrepp för personer som inte identifierar sig som man eller kvinna.

Åtgärden sägs också göra det lättare för en person att ändra sitt kön i juridiska handlingar genom att inte längre kräva en läkares uttalande som förklarar att individen har genomgått "klinisk behandling". Det är en avvikelse från stater som behöver godkännanden innan invånarna kan välja mellan man eller kvinna i juridiska handlingar.

Nästa fråga är: “ När kommer Kalifornien att erkänna att jorden är platt?



18 oktober 2017

Den hemliga samarbetet med Ryssland avslöjas


Detta är Stort.

Det har varit relativt tyst på sistone om den påstådda ryska maskopin och nu kommer det sannolikt att försvinna fullständigt när den verkliga ryska komplotten uppdagats.
FBI avslöjade en rysk mut-konspiration innan Obama-administrationen godkände kärnvapenhandeln med Moskva.
Innan Obama-administrationen godkände en kontroversiell överenskommelse 2010 som gav Moskva kontroll över en stor del av amerikanskt uran, hade FBI samlat starka bevis om att ryska kärntekniska tjänstemän var engagerade i mutor, bestickningar, utpressning och penningtvätt för att öka Vladimir Putins atomenergi-verksamhet inom USA, enligt regeringens dokument och intervjuer.

     Federala agenter använde en konfidentiell amerikansk rapportör, som arbetade inom den ryska kärnkraftindustrin, för att samla omfattande finansiella protokoll, göra hemliga inspelningar och kolla e-post så tidigt som 2009 - vilket visade att Moskva hade komprometterat  en amerikansk lastbilsfirma,  som transporterar uran - med mutor och gåvor i strid med Foreign Corrupt Practices Act, enligt vad FBI och domstolsdokument visar.
FBI visste,  Barack Obama visste, Eric Holder visste, Hillary Clinton visste. Verkar som om de alla var med på planen att muta Hillary Clinton.
De fick också en rapport från ett ögonvittne - med stöd av handlingar - vilket tyder på att ryska tjänstemän hade överfört miljontals dollar till USA för att gynna tidigare president Bill Clintons välgörenhets-stiftelse under tiden som statssekreterare Hillary Clinton tjänstgjorde på en myndighet som fattade ett gynnsamt beslut för Moskva, berättade källor för The Hill.
Svindeln genomfördes "med samtycke från högre tjänstemän" i Ryssland.
Obama och Eric Holder gömde det:
I stället för att omedelbart väcka åtal under 2010, fortsatte justitieministeriet (DOJ) att undersöka saken i nästan fyra år och lämnade den amerikanska allmänheten och Congress ovetande om en rysk nukleär korruption på amerikansk, mark under en period då Obama administrationen fattade två viktiga beslut som gynnade Putins kommersiella nukleära ambitioner.

     Det första beslutet inträffade i oktober 2010 då statsdepartementet och myndigheter i Committee on Foreign Investment in the United States enhälligt godkände den partiella försäljningen av det kanadensiska gruvbolaget Uran One till den ryska kärngiganten Rosatom, vilket gav Moskva kontroll över mer än 20 procent av USA:s urantillgång.
Men de lät det hända ändå:
"Ryssarna mutade amerikanska entreprenörer inom kärnkraftsindustrin och hotade med utpressning vilket väcker frågor om hur det påverkade landets säkerhet.  Och inget av bevisen fick komma fram förrän Obama-administrationen fattade beslut," sade en person som begärde att få vara anonym av rädsla för vedergällning från amerikanska eller ryska tjänstemän.

Hela artikeln här!

17 oktober 2017

Återuppbyggnad


Orkanerna Irma och Harvey orsakade skador för flera miljarder dollar.

När katastrofer inträffar har den federala regeringen definitivt en roll, eftersom feds. kontrollerar resurser som militär och andra omedelbara hjälpinsatser.  Efter orkanen Harvey ombesörjde  FEMA att 42 000 personer fick tak över huvudet.  Efter Irma evakuerade 13 000 National Guard-soldater mängder av människor. Det är den typ av hjälp vi förväntar oss av den federala regeringen i nödsituationer

Men varför har den federala regeringens ansvar för återuppbyggnad efteråt?  Fram till nyligen har företag och välgörenhetsorganisationer hanterat det mesta av det.

År 1906 förstördes 80% av San Francisco av en jordbävningen och bränder.  Staden byggdes snabbt upp igen tack vare att det gjordes av den privata sektorn och inte av övergödda byråkratier.
Företag som Johnson och Johnson levererade järnvägsvagnar fulla av donerade medicinska förnödenheter.

Efter den stora översvämningen 1916, var det företag som omedelbart trädde till och den federala regeringen gjorde väldigt lite. Mellanvästern återhämtade sig.

När massiva tornados svepte genom Oklahoma för några år sedan, var det välgörenhetsorganisationen Oklahoma Baptist Disaster Relief, som med hjälp av bulldozers städade upp avfall från mer än tusen hem. Deras direktören Sam Porter sa: "Jag tror inte att det finns någon form av katastrof som de ideella och religionsbaserade grupperna inte kan ta hand om."

Om det är sant eller inte är det ingen som vet, men klart är att den privata sektorn gör ett bättre jobb än regeringen.  Federal återuppbyggnad skapar förväntningar som leder till krav på ännu mer statlig hjälp.

Den som lever får se…


Trump tror att han kommer att utse tre nya domare till Högsta Domstolen (Supreme Court of the United States) innan det  nya presidentvalet 2020.

Han tror att domarna Ruth Bader Ginsburg och Sonia Sotomayor - båda utsedda av Democrats - kommer att lämna sina jobb under hans första period.  “Båda dessa domare har dålig hälsa, vilket gör det troligt att de kommer att avgå,” säger Trump.

Även om det är möjligt att Trump kan utse tre domare under de kommande tre åren,  är det extremt osannolikt.
Hans kommentarer om Sotomayor i synnerhet är underliga.  Även om hon har typ 1-diabetes, har hennes läkare tidigare sagt att hon har utmärkt hälsa.

Vem den tredje domaren skulle kunna bli är oklart.



16 oktober 2017

Inga fler subventioner för försäkringsbolag


När Obama satt på tronen vägrade Congress att finansiera Obamacare, så han gjorde en illegal manöver och gav pengarna till försäkringsbolag.
Obama vet exakt hur man gör en vänstersväng för att få mer makt.
1) Få din vilja fram genom  påtvingande verkställande order,
2) ge godis till ett barn och chansa på att nästa man inte tar tillbaka det av rädsla för ett raseriutbrott.  Om inte nästa man är Trump förstås, som vet hur man gör affärer och säger: "Jag tar bort den  verkställande makten som Obama stal och skickar den tillbaka till Congress så att ni måste göra ert jobb."

Trump-administrationen tillkännagav i förra veckan att man har kommit fram till att man inte längre lagligt kan “dela kostnaderna” för Obamacare och kommer därför att stoppa det,  vilket kommer att bli ett hårt slag mot den problemfyllda sjukvårdslagen från 2010.
 Striden har rasat i flera månader, och både Obama och Trump-förvaltningarna har fortsatt att göra betalningar till nu.

Obama gillade inte Congress beslut så han gav order om att ta pengar från statskassan; i sig själv en överträdelse av ACA-lagen (Affordable Care Act) .
 Endast Congress har den makten.  Det visade sig stå i strid med konstitutionen och Trump har nu stoppat de olagliga åtgärderna.

Washington Post beskrev Trumps åtgärder att stoppa Obamas stöld från statskassan för att betala försäkringsbolag, som att “kastar en bomb i försäkringsmarknaden". Och det är så Vänstern förstör vårt språk - med bomber. Vad Trump gjorde var att återställa och lämna tillbaka ansvaret - som Obama stal från dem - till Congress .

Nancy Pelosi, som faktiskt är i Congress, sa att hon i vanlig ordning inte har någon aning om vad som står i ordern, men att det är sabotage. En upprepning av att hon inte visste vad som var i ACA-lagen från början, så vi måste införa den för att få veta det.

Congress är de som har makt över pengarna, inte president Obama. Trump har kanske börjat dränera träsket?

15 oktober 2017

Klimatdiktator Al Gore


Klimat -Diktatur kan man kalla den förljugna uppfattningen att “vetenskapen är avgjord”

Al Gore hade nyligen en konfrontation med en journalist från The Spectator,  som ville fråga honom om höjningen av havsnivån, som Gore beskriver i sin nya film “An Inconvenient Sequel.”

Reportern förklarade att han hade kontaktat en havsnivå-expert, Shimon Wdowinski, vid Florida International University.
Gores svar: “Har aldrig hört talas om honom - är han en förnekare?” Sedan frågade han journalisten, "Är du en förnekare?”

När journalisten svarade att han var säker på att klimatförändringen är ett problem men att han inte visste hur stort, förklarade Gore: “Du är en förnekare.”

Det finns inga tolkningar eller nyanser i denna kult, bara " En Sann Tro ™", vilket betyder att man håller  med Al Gore annars är man en Förnekare, ( enligt Al Gore.)



14 oktober 2017

Var är Jesus Campos?


 Mandalay Bays säkerhetsvakt Jesus Campos, som sköts i benet av Stephen Paddock,  var bokad för fem intervjuer  om den fruktansvärda händelsen på torsdagskvällen ,  men han rapporterades “försvunnen” när det var dags att genomföra intervjuerna.
Även tidigt fredag morgon var det inte klart var han var.

Inte mycket är känt om Campos.  Få bilder har dykt upp och inga detaljer, fast han är en av de centrala figurerna i händelsen.
Var han en illegal invandrare? Var han i maskopi med Paddock?

I den senaste tidslinjen från polisen, som meddelades på måndagen, sa Clark County Sheriff Joe Lombardo att Paddock avfyrade omkring 200 kulor från sitt rum och startade klockan 9:59 den 1 oktober - då Campos träffades - och öppna sedan eld mot publiken sex minuter senare.

Polisen hade tidigare sagt det motsatta - att Campos träffades efter att Paddock började skjuta ut genom fönstret.

Det har gått nästan två veckor och myndigheterna har ännu inte avslöja ett motiv för Paddocks attack, som lämnade 58 döda.


Lördagsgodis

13 oktober 2017

Hur länge har Hollywood vetat?


Medan många kändisar och politiker hävdar att de inte hade kännedom om den berömda producenten Harvey Weinsteins beteende med sina kvinnliga filmstjärnor, visar detta klipp från Academy Awards 2013 att hans uppförande varit känt  i Hollywood i åratal.

“De nominerade år 2012 för bästa prestation av en skådespelerska i en biroll är Sally Field i Lincoln, Anne Hathaway i Les Miserables, Jacki Weaver i Silver Linings Playbook, Helen Hunt i The Sessions och Amy Adams i The Master," sa Seth MacFarlane vid evenemanget.

"Grattis, till dessa fem damer som inte längre behöver låtsas att de är attraherade av Harvey Weinstein" , sa han medan  Emma Stone och andra i publiken skrattade nervöst.




Hillary Clinton säger att de pengar som Weinstein donerade till hennes kampanj kommer att gå till välgörenhet men hon står inför nya frågor om det löftet.

Clinton bröt sin tystnad om Weinstein-skandalen och förenade sig med andra Dem-politiker som sa att de skulle lämna tillbaka Weinsteins bidrag eller ge dem till välgörenhet.

Weinstein skänkte  $ 33.590 till Hillary Victory Fund och $ 5.400 till Hillary for America under valet 2016.

Clinton indikerade att hon kommer att donera Weinsteins pengar från sin egen inkomst snarare än från kampanjorganisationen.
"Jag ger 10 procent av min inkomst till välgörenhet varje år. Det kommer att bli en del av det," sade  Clinton i en intervju med CNN.

Om hon ger personliga pengar till välgörenhet kan hon dra av det från sin inkomstskatt - och 70 procent av hennes personliga välgörenhetsdonationer går till Clinton Family Foundation


Mer PC bland pojkscouter


De historiskt sunda Boy Scouts of America har blivit en slagfält i kulturkriget och Vänstern vinner varje strid, som det verkar.
 Först kom man överens om att det var OK att skicka ut små pojkar i skogen tillsammans med homosexuella ledare.
Sedan gick de med på att acceptera flickor som låtsas att de är pojkar.

Nu accepterar pojkscouterna flickor som erkänner att de är flickor.

   Boy Scouts of America kommer att anta flickor i Cub Scouts med början nästa år och skapa ett nytt program för äldre flickor baserat på Boy Scout-läroplanen som gör att de kan aspirera på den eftertraktade Eagle Scout-graden.
USAs Flickscouter - som bara accepterar pojkar om de låtsas vara flickor - är inte glada över konkurrensen och menar att Pojkscouterna gör detta delvis för att öka intäkterna.
De hävdade att Pojkscouterna behöver pengar på grund av tidigare förlikningar och betalningar för hot om åtal för sexuella övergrepp. 

En ökning av anklagelser och förlikningar för sexuella övergrepp är en oundviklig följd av att militanta homosexuella mobbat sig in i lägren.

    Pojkscouternas nya regler vad gäller flickor hyllades av Zach Wahls, en Eagle scout som spelade en aktiv roll för att pressa Pojkscouterna att acceptera homosexuella. Nu uppmanar han dem att ta ytterligare ett steg och ta in ateister och andra som inte bekänner sin “plikt till Gud”.

12 oktober 2017

Inte bara Harvey Weinstein


Weinstein anklagas för att ha använt sin position i Hollywood för att sexuellt utnyttja kvinnor, särskilt modeller och skådespelerskor.  Weinstein, som har donerat massor av pengar till Democrat-kandidater genom åren, anklagas nu av minst 20 kvinnor, som säger att han sexuellt trakasserat dem.

New Yorker publicerade en rapport som innehåller grafiska detaljer om Weinsteins missbruk av flera kvinnor, varav tre anklagade honom för våldtäkt.

Att Weinstein utnyttjade kvinnor sägs ha varit en öppen hemlighet bland Hollywoodeliten.
Och han är långt ifrån ensam.
Underhållningsindustrin är och har varit fylld av män som i alla tider utnyttjat sin position och hur många gånger har vi inte hört talas om vackra kvinnor som gått “sängvägen” för att få roller och jobb….och inte bara inom filmen.

Weinstein måste ha trampat någon mycket betydelsefull person på tårna.

Rappare R. Kelly anklagades i juli för att leda en sexkult i sitt  hem.

Legendariske filmregissören Woody Allen gör fortfarande framgångsrika filmer trots sin egen skandal för sexuella övergrepp.
Allen anklagades för att sexuellt missbruka sin adoptivdotter när hon var sju år gammal. Allens son, Ronan Farrow - som låg bakom New Yorker-rapporten om Weinstein - skrev en kolumn förra året som beskriver medias medverkan i att undanhålla faderns påstådda agerande.   Allen är fortfarande välkommen bland Hollywood-eliten.  Hans kommande film "Wonder Wheel" har Kate Winslet och Justin Timberlake i huvudroller.

Regissören och producenten Roman Polanski anklagades för att ha drogat och våldtagit en 13-årig flicka 1977. Han erkände senare men undvek fängelse genom att fly till Polen. Fler kvinnor har senare anklagat honom också, men det hindrar inte att han fortfarande är populär inom filmindustrin.

Mark Salling, den tidigare stjärnan i "Glee", erkände att han var skyldig till anklagelser om barnpornografi tidigare denna månad.

Skådespelarna Corey Feldman och Corey Haim, har sagt att de som barn upprepade gånger missbrukats sexuellt av män i filmindustrin.
Regissören Victor Salva erkände att han var skyldig till fem anklagelser om utnyttjande av ett 12-årigt barn.

Skådespelare John Travolta har också anklagats många gånger för sexuella övergrepp. Hans försäkringsbolag betalade ut 84 000 dollar 2013 som “plåster på såren”.
 Minst sju olika män har anklagat Travolta för att han sexuellt missbrukat dem.

Tucker Carlson säger att justitieministeriet bör undersöka Hollywoods kultur av "systematiska sexuella övergrepp":







11 oktober 2017

Vad handlar NFL-protesten om?


Vi är nu inne i vecka 5 av 2017-säsongen, och två saker har inte förändrats.
NFL-spelare fortsätter att protestera under nationalsången, och de möts fortfarande av motstånd från några sportintresserade.

Med så många andra protester på gång i det här landet, är det svårt att veta vad de egentligen vill.
Det verkar inte som de vet det själva heller.

De hävdar att det inte handlar om flaggan eller nationalsågen och om så är fallet, varför protesterar de då under ceremonin?
De har köpt Black Life Matter-tramset och Michael Browns mytologi om “Upp med händerna” och "Skjut inte". De inser inte att fler vita människor dödas av poliser trots att fler svarta människor begår våldsbrott. Tretton procent av befolkningen är svart och de begår över femtio procent av brotten.

Här är en ofullständig lista över de brottslingar som spelar i NFL.



 USA Today publicerade en mer utförlig lista över arresterade NFL-spelare.  Eftersom de är professionella idrottare, behandlas de annorlunda och får ofta bara en tillsägelse.
NFL straffar dem sällan för att de arresterats.

Jag har några förslag:

• Om vissa spelare säger att det handlar om polisen, ge varje man en kopia av FBI Uniform Crime Reports.

• Om några spelare säger att det här handlar om valet, ge varje man en kopia av konstitutionen och stryk under delen om electoral college.

• Om vissa spelare säger att det här handlar om förtryck,  ge varje man en historia om civilrätts-rörelsen sedan början av1860-talet.  Bildandet av KKK- och Jim Crow-lagarna (Democratic Party), fortsätt med avskaffandet av segregation i skolorna och militären, gå vidare till modern socioekonomisk statistik och stryk under statistiken om fattigdom och ensamstående mammor.

• Om vissa spelare säger att det handlar om rösträtt, visa dem att fler svarta röstade 2008 och 2012 än vita väljare.

• Om någon tycker att det handlar om inkomstskillnad, skicka dem en kopia av deras egna senaste fler-miljoners kontrakt och jämför med deras skolkompisar som inte arbetade lika hårt eller fick stipendier för att spela sig genom college.


10 oktober 2017

Regeringar och vapenkontroll


Alla nationella stater har en sak gemensamt.  De vill att alla de vapen de inte kan kontrollera ska konfiskeras.  Regeringens politiska system fruktar en beväpnad medborgare.  De vill inte ha ett hot mot staten som de inte kan kalkylera och kontrollera.

Mass-skjutningen i Las Vegas har ökat trycket på och från det politiska etablissemanget att begränsa vapen och tillbehör.

Självklart finns det människor som inte tänker och som uppriktigt tror att om man avlägsnar vapen från samhället, eller bara inför en ny lag,  kommer det att göra alla säkrare. Politikerna och de statliga medierna förstår det, och de använder det till sin fördel och öser på med propaganda.

De icke-tänkande människorna - och de som tenderar att ge efter för det överväldigande trycket, att om man förbjuder det ena eller det andra blir det “säkert” - förstår inte att politiker och den styrande makten inte är intresserade av vår säkerhet.  De är intresserade av att ge sig själva mer makt och behålla illusionen att de är intresserade av vår säkerhet och välbefinnande.

Alla moderna regeringar är organiserad brottslighet legitimerad av statens polisstyrka. I sällsynta fall av ärlighet finns det faktiskt regeringsledamöter som erkänner det:

Rep. Jerrold Nadler (D-N.Y.):
"En av definitionerna av en nationalstat är att staten har monopol på legitimt våld. Och staten bör ha ett monopol på legitimt våld."

Avväpning sker både genom ord och psykologisk krigsföring.  

Vi tenderar att acceptera allt regeringen gör eftersom det har gjort det politiskt lagligt och “moraliskt” genom sådana propagandamyter som "demokrati".

All ekonomisk makt, politisk makt och religiös makt är lagstadgad av staten. Staten administrerar systemet genom polisen. Polisen är civil och militär.


Många tror att “demokrati” betyder frihet. Adolf Hitler kallade Nazi Tyskland, “en bra demokrati” och beslagtog medborgarnas vapen.



Bara som jämförelse:


09 oktober 2017

Columbus Day i dag


Statyer av Robert E. Lee har kunnat slappna av en aning i dag då de fått 24-timmars andrum från sociala rättvise-vandaler tack vare “Utplåna Columbus Day."

Antifagrupper över hela landet uppmanas av Revolutionary Abolitionist Movement (RAM) att vandalisera eller utplåna alla offentliga monument uppförda till Christopher Columbus ära.
Jag undrar varför RAM ger sig på Columbus, eftersom deras uttalade uppsåt är att utföra ”den våldsamma omfördelningen av rikedom" och "avskaffandet av kön" vilket förmodligen innebär våldsam omfördelning av könsorganen.

Om Columbus hade vetat vad som skulle hända i framtiden,  skulle han inte ha besvärat sig att upptäcka ett land som urartat till sådan idioti.

Och det är inte bara RAM och Antifa.

I Durham, New Hampshire, har man bestämt att är den andra måndagen i oktober ska vara “Den Inhemska Befolkningens Dag” (Indigenous Peoples Day)


(c/o WMUR) "Efter mycket övervägande och reflektion om upptäckten av Amerika av Christopher Columbus har kommunfullmäktige bestämt sig för att stödja en resolution för att utse den andra måndagen i oktober som “Ursprungsbefolkningens Dag ", säger Durham Town Administrator Todd Selig.
"Det är inte bara passande för vår lokala historia, utan också att erkänna och värdera inhemska människor överallt.  Beteckningen kommer att uppmuntra invånarna att lära sig mer om Christopher Columbus arv och “Doktrinen av lärdom" samtidigt som de inser kolonialismens förödande effekter på ursprungsbefolkningen."

Durham har gjort det till en gemensam dag för den europeiska förtryckaren och den inhemska förtryckta befolkningen, men hur länge tror vi ärligt att "förhållandet" kommer att fortgå ?
Alltihop känns som, “ger man dem ett finger tar de hela handen”

Det påminner om när gay-lobbyn ville ha civila partner-förhållanden.  Aktivisterna sade att om ni bara ge oss civilt partnerskap för par av samma kön, kommer vi att vara nöjda, med det var de inte.

De kom tillbaka och krävde homo-äktenskap. Om man motsatte sig det var man en bigot.
Och när Democrat-majoriteten avvisade det för första gången - eftersom folket i New Hampshire inte ville ha det - tvingade de några få människor att inte rösta tills de fick det omröstningsresultat de ville ha.

Så Durhams “urbefolkning” tillsammans med Columbus Day är förmodligen bara början.  Och det är inte bara i Durham. Det har mumlats om i det i många andra socialistmetropoler.
Målet är att bli av med Christopher Columbus helt och hållet, överallt.

Amerika har många frågor om den officiella berättelsen från Vegas


Motsägande rapporter efter massakern i Las Vegas i förra veckan gör att många amerikaner har problem med att få de ofullständiga officiella berättelserna om det bisarra monstret att gå ihop.
Här är några av frågorna:

Amerikanerna vet fortfarande inte mycket om skytten Stephen Paddock annat än att han var en rik fastighetsinvesterare som gillade att spela.

En anteckning som hittills på hans hotellrum har gett några ledtrådar.

 Sky News rapporterar:
De handskrivna anteckningarna som hittades i närheten av ett fönster som Paddock hade krossat för att skjuta  på publiken, innefattade beräkningar om vart man ska sikta för att döda så många människor som möjligt  cirka 400 meter från hotellet.
     David Newton, en officer vid Las Vegas polisavdelning K-9 Unit: "Jag kunde se att hade han skrivit ner avståndet, höjden han var på och var kulorna skulle falla för att träffa publiken."
Andra rapporter tyder på att Paddock reste mycket och besökte områden där radikalisering grasserar.

Via CNN:
Kryssningarna inkluderade stopp vid hamnar i Spanien, Italien, Grekland, Jordanien och Förenade Arabemiraten, enligt information från en brottsbekämpande källa som bad om att inte identifieras eftersom han inte var behörig att avslöja information från utredningen. Paddocks flickvän, Marilou Danley, följde med honom på nio av kryssningarna.
     Informationen från källan angav inte de aktuella kryssningsfartyg det gällde, typen av kryssningar, när de inträffade eller parets anledning. De flesta kryssningsfartyg har kasinon ombord och Paddock var en entusiastisk spelare.

Och så finns det tecken på att Paddock inte var ensam i Las Vegas.

Via ABC:

     När de genomsökte Paddocks hotellrum hittade de en laddare som inte fungerar med telefonen.   Det är oklart om det var kvarglömd av en tidigare gäst, eller om Paddock kanske har tagit med sig fel laddare hemifrån.
 Paddock hade också med sig verktyg och metallstänger som han senare använde för att blockera ingången till 32: e våningen från trapphuset.
     När han ringde Rumsservice för att beställa mat agerade han som att han talade med andra personer i rummet  - som om han samordnade order med andra människor och frågade vad de ville ha.  Utredarna tror inte att han hade sällskap vid dessa tillfällen.  De tror att han antingen var schizofren eller avsiktligt försöker få servicepersonalen att tror att han inte var ensam

Från var läsare /SB:

Det fanns 3 videor för några dagar sedan som visade en andra skytt på marken (2 videor visade samma sak) och en skytt som avlossade skott från 4:e våningen. Om de avlossade riktiga eller lösa skott (med stora ljudeffekter) med tanke på att vi inte fått se några döda, vet jag inte.

Video 1.
Vid tidpunkt 1.34 och speciellt 2.14 ser man ryggen på en man som springer mot den flyende massan och tar upp sitt maskingevär och avfyrar detta mot massan.

Nästa video visar samma skytt (eller skyttar) på marken klädda i gula vaktvästar. Titta på tidpunkt 1.55 och 2.39 och 3.01-3.20 (det ä'r nästan så där är två)

Den tredje videon visar tydlig kulspruteeld från 4 (?) våningen, det är ganska klart. Titta när det börjar vid tidpunkt 1.40 och upprepas en gång till vid tidpunkt 1.59.

Här är en video till inifrån sjukhuset. En massa "skadade" förs in men det finns inter något blod på någon av dem - efter maskingevärseld !!!
Fotografens hustru jobbar på sjukhusets emergency-room och hon inser omedelbart vad det handlar om - fake. Hon börjar därför tala på spanska eftersom hon är hispanic och på spanska säger hon enligt honom - "it's all fake". En massa människor som av kroppsbyggnad att döma tillhör militären agerar skådespelare. Man undrar hur länge denna bubbla skall hålla.


08 oktober 2017

Polen står upp mot EU


Polackerna  har en lång tradition när det gäller att kämpa för sitt land trots dåliga odds.
De polska slätterna har färgats med blod och folket i Polen har varit förtryckta alltför många gånger.
Under det senaste århundradet har de lidit både under tyskar och ryssar och jag menar LIDIT.

Tyskarna, jag menar Europeiska unionen, är verkligen irriterad över att polackerna vågar stå upp mot dem nu fast de underkuvats så många gånger tidigare. Polen kan vara tacksam att tyskarna….jag menar EU inte har en stående armé.

Tusentals polska katoliker bildade mänskliga kedjor vid landets gränser på lördagen och bad Gud "att rädda Polen och världen" - en händelse som många betraktade som ett andligt vapen mot "islamisering" av Europa.

De reciterade "Rosary to the Borders" och bad om skydd mot de faror som de står inför. Biskoparna insisterade på att det var ett rent religiöst initiativ.

Målet var att få så många böneplatser som möjligt längs polens gränser mot Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ukraina, Vitryssland, Litauen, Ryssland och Östersjön.

Fiskebåtar var med på evenemanget vid havet, medan kajaker och segelbåtar bildade kedjor vid polska floder.

07 oktober 2017

Kan Regeringen hålla oss säkra ?


Ska vi "leva" livet i en polisstat? Ska vi avstå från våra rättigheter som fria medborgare, fria människor, på grund av rädsla? När åskan mullrar ska vi krypa ihop och se upp till våra "mästare" för vägledning och skydd?
Kommer vi att springa omkring som yra höns när blixten slår ner? Ska vi leva i rädsla för nästa storm? Och sedan nästa. Och sen nästa?

Eller kommer vi att acceptera att livet är riskabelt ibland och att vi inte kan förvänta oss att vara säkra hela tiden?

Här är ett utdrag från Judge Andrew Napolitanos åsikter :
"Trots den ed som alla i den amerikanska regeringen har svurit att upprätthålla konstitutionen, förkastar många i regeringen the Second Amendment. Deras önskan om makt och förkärlek för inflytelserika ämbeten rangordnas högre än deras konstitutionella skyldighet att skydda och bevara personliga friheter.  De tror att regeringen kan rätta till allt som är fel och skydda oss från allt ont och åstadkomma något bra, bara för att hålla oss säkra, även om konstitutionella normer bryts för att åstadkomma det.

Kan regeringen hålla oss säkra? Med ett enda ord: Nej.

Det här är inte en roman eller en mystisk observation, utan snarare en rationell slutsats från kunskap om historia och vardagsliv. I Europa, där rätten att äga och bära vapen är nästan obefintlig för dem som inte tillhör regeringen, attackerar mördare med bomber och knivar och lastbilar.
I Amerika använder mördare skjutvapen och slutar bara när de dödas av lagliga civila eller av polisen.

Svaret på regeringens misslyckande är ett ärligt erkännande att vi måste vara beredda på dessa tragedier i ett fritt samhälle - ett där vi alla är fria att komma och gå som vi anser lämpligt utan regeringens frågor eller inblandning.

Vi måste skydda oss själva och de som vi bjuder in till vår egendom."

Lördagsgodis

Skjut hela bunten!


Nancy Sinatra, Franks dotter, anser att miljontals NRA-medlemmar i Amerika bör skjutas.
Hon klappade tydligen ihop mentalt efter den fasansfulla massakern i Las Vegas och tog till Twitter för att ge utlopp för sin ilska. 
Hon tog senare bort sin Tweet : “NRA:s  mordiska medlemmar bör ställas inför en exekutionspluton"

Självklart måste man undra vad Frank Sinatras äldsta dotter faktiskt menade med sin uppmaning att döda oskyldiga amerikaner, men det är möjligt att hon faktiskt är så rädd att hon tror att NRAs anhängare är ansvariga för skjutandet i Las Vegas

Med andra ord - hon är galen

Det har noterats tidigare att Nancy Sinatra är en stor Vänster-aktivist vad gäller vapenkontroll och hon hävdar att hon vill ha reform där ”sunt förnuft” råder,  samtidigt som hon bokstavligen uppmanar till att skjuta människor.

Hennes uppenbara raseri gällde inte bara miljoner NRA-medlemmar. Hon hävdade också att president Trump själv på något sätt var ansvarig för attacken.
När människor som Sinatra går i spetsen för “strängare vapenlagar”  är det inte konstigt att det möter motstånd, trots att hela gammal-media har drivit frågan i flera år.

06 oktober 2017

Vem, vad, när, var, varför och hur?


Den fruktansvärda massakern  i Las Vegas i söndags fortsätter att dominera rubrikerna - det är förståeligt.
Detaljer fortsätter att dyka upp och kravet på vapenlagar och kontroll fortsätter att översvämma den nationella konversationen.
Det är svårt att "tänka" när babblande politiker försöker driva sina agendor, genom att utnyttja andras sorg och rädsla. Det inkompetenta MSM (Main Stream Media ) går politikernas ärenden och begraver oss i oväsentligheter och undviker avsiktligt att fråga vad varje vettig journalist borde fråga: ”vem, vad, när, var, varför och hur “.

Här är frågor de undviker:
1. De kulor som dödade och skadade människor, hör de ihop med de vapen som hittades på hotellrummet?
2. Finns det kulor som inte passar in, vilket betyder att det var mer än en skytt?
3. Hur och var köpte han  automatvapen?
4. Var och när tränade han för att hantera dem?
5. Hur tog han in dem på hotellrummet?
6. Hur kan han skjuta från två fönster?
7. Var han registrerad för båda rummen?
8. Varför tog det polisen 20 minuter att hitta rätt våning och rum?
9. Varför tog det dem 52 minuter att komma till rummet?

Allt detta är lätt att kontrollera.
Om myndigheterna inte kommer med förklaringar kommer det att lägga mer bränsle på glöden av misstroende.
Om MSM inte kräver information från myndigheterna, visar det att något illaluktande ligger begravt.
Om journalister inte undersöker och följer upp dessa frågor självständigt, står de i maskopi med  myndigheterna.

Om myndigheterna och media inte svarar på dessa frågor är det Obi Wan som jobbar i Las Vegas.