19 mars 2018

Matt Damon lämnar oss

Vi har hört det gång på gång.  Hollywood "Stars" babblar om att lämna landet om vissa politiker vinner val.
Vi hörde det ifall Bush skulle vinna,  likaså Romney och om och om igen under Trumps kampanj, när de var tvärsäkra på att det inte fanns någon chans i världen att han skulle vinna.

  Dessa rika hycklare och självutnämnda moraliska överordnade har varit väldigt tysta efteråt och ingen verkar ha följt upp sina hot.  (Jag hoppades på dig Whoopie ……)


In på scenen kliver nu Matt Damon, anti-vapenaktivisten som tjänat en förmögenhet som “pistolstjärna”  i Jason Bourne-filmerna och som lovade  att han skulle "flytta till Mars" om Trump vann.
Linjen var en lek med ord från den då nyinspelade "The Martian". Men även om han inte reste till Mars på riktigt tillsammans med Elon Musk, håller han sitt löfte att lämna oss.

 Damon är så less på Trump och “Make America Great”, att han flyttar till Australien, det vackra vapenfria paradiset,  där han enligt uppgift har köpt en fastighet i Byron Bay, New South Wales.

Denna Hollywood-hycklare är en stark förespråkare för vapenkontroll och förbud, vilket han förklarade för en australiensisk folkmassa år 2016.
Han vill förbjuda alla skjutvapen omedelbart ... precis som Australien:

     “Ni gjorde det här (1996]) och jag önskar att det skulle kunna hända i mitt land, men det är en sådan personlig fråga för människor så vi inte kan prata om det förnuftigt", sa Damon när han marknadsförde en Jason Bourne-film i Sydney.

En flykt till Australien ger honom också en chans att undkomma problemen han skapade med sina inte så väl mottagna kommentarer om vågen av anklagelser mot Weinstein och de sexuella övergrepp som skakade Hollywood.

God Buy Damon!


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.