25 april 2018

“Bita i det sura äpplet”


Hillary Clinton kommer att ha en ledande roll i Republicans mitt-terminsstrategi 2018.

Hennes eget parti vill att hon ska hålla tyst och gå och gömma sig, men det verkar inte som hon tänker göra det, så Republicans satsar på att dra fördel av det. 

Vi tänker låta Dems. stå till svars för henne,”  säger en talesman för Republican National Committee.
"Jag lovar att  Hillary Clinton kommer att fortsätta att stirra på oss i TV-rutan och det hon representerar - precis som Nancy Pelosi - är positioner så långt till vänster att de inte går hem längre".

Interna opinionsundersökningar  konstaterar att Clinton fortfarande är en av de mest impopulära democrats i nationen - på andra plats efter Nancy Pelosi.
Bara 36 procent av amerikanerna hade en positiv inställning till Hillary Clinton i en Gallup-undersökning i december,  ett mycket lågt betyg som motsätter sig trenden att misslyckade presidentkandidater vanligtvis vinner i popularitet med tiden.

Hon har hållit sig kvar i rampljuset och gjort många framträdanden under sin turné för memoarboken ”What Happened,”och många i hennes parti är fruktansvärt trötta på henne.

Clintons popularitet fortsätter att sjunka och GOP (republicans) planerar att använda omröstningsresultat samt Clintons ord mot Dems.

 Förra månaden smutskastade hon många Trump-anhängare genom att kalla dem rasister och sexister, och GOP reagerade omedelbart med digitala annonser mot de 10 dem-senatorer som kandiderar för omval i stater som Trump vann.

"Hon kallade er bedrövliga. Nu kallar hon er efterblivna", i  en annons riktad mot Florida Dem. Sen. Bill Nelson.
"Om Bill Nelson fått som han ville skulle Hillary Clinton vara president", säger annonsen. "Florida kommer inte att glömma."

Dem. senatorn Heidi Heitkamp tillfrågades när Clinton kommer ”att rida in i solnedgången" och svarade , "Inte snart nog”, enligt Fox News.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas President Trump skickar hem "Macron" med en diger hemläxa!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.