12 april 2018

Kuppen är genomförd - Trump är utmanövrerad


Tom Luonga säger:

“Om det är en sak som de senaste 48 timmarna har visat mig, så är det att Donald Trump inte längre fungerar som president. Kuppen mot Trump har genomförts.
Jag sade för flera månader sedan att när du gör ett avtal med djävulen - i det här fallet neokonservativa - gör du det på egen risk. När Trump ändrade åsikt vad gäller Afghanistan, var det klart.  Han skulle liksom alla presidenter tillåtas att leka med inrikespolitiken,  men utrikespolitiken kommer inte att ändras.

Det är den som driver imperiet. Det är spelet. Och händelserna under de senaste fyra dagarna visar det.

Läs Luengos förklaring här!

4 Kommentarer:

Unknown sa...

Hvad har USA gang i?

Berit sa...

"The Deep State" Imperiet vill dominera världen

Anonym sa...

Berit, jag är ganska överraskad av ditt inlägg. Luongos utspel imponerar inte. Jag ansluter mig till de kritiska reaktionerna i kommentarfältet på hans blogg. Det verkar handla om en till oövertänkt tweet från Trump som övertolkas som allt annat han gör. Jag hoppas att generalerna snackar ner Donald. Det är mycket som är skumt med denna "kemiska attack" i Syrien.

Berit sa...

Den som lever….som det sägs, man Trump ska passa sig för att provocera ryssarna om han inte vill ha krig.
Han har gjort många 180 från sina löften under kampanjen.

Det finns ett stort industrikomplex som vill ha ett krig mot Syrien och Iran samt ökad konfrontation med Ryssland och Kina. Det är lämpligt att referera till det som en industri, eftersom det till stor del drivs av pengar från Wall Street och större företag som drar nytta av krigs-relaterad verksamhet.
Donald Trump kunde inte ha vetat vem som låg bakom gasattacken omedelbart efter att den inträffade, men han var tvungen att tweet någonting ändå.
Vem som helst kunde se att det var något skumt med den senaste "kemiska attacken", som man påstod att Assad genomförde precis när hans trupper var på väg att besegra de sista rebellerna nära Damascus.
Men Donald Trump kunde uppenbarligen inte se att den syriska regeringen inte hade något motiv att använda kemiska vapen, medan rebellerna - som kontrollerade det utrymme där attacken förmodligen ägde rum - hade all anledning att åstadkomma någonting som kunde skyllas på den syriska armén.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.