29 april 2018

Över berg och hav


David Beasley, före detta guvernör i South Carolina och numera  Executive Director of the U.N. World Food Program, varnar för att ledare för ISIS som tvingas lämna Syrien,  samarbetar med terroristgrupper i Afrika för att använda sig av Tredje världens mest förödande vapen - hjälplöshet i kombination med massinvandring:

    "Vad vi vet är att de samarbetar med extremistiska grupper som Boko Haram och al-Qaida för att dela upp territorium och resurser och fortsätta infiltrering och destabilisering i hopp om att tvinga människor att fly till Europa där de kan nästla sig in och orsaka kaos .

    "Min kommentar till européerna är att om ni tycker att ni har problem därför att 20 miljoner människor flyr från Syrien på grund av destabilisering och konflikter,  vänta tills Sahel-regionen med 500 miljoner människor destabiliseras ytterligare. Och det är därför som den europeiska gemenskapen och det internationella samfundet måste vakna. "

Vi kommer att få veta att Europa verkligen har vaknat den dag man stänger dörren för invasion från Tredje Världen och skickar tillbaka båtar överbelastade med fientligt inställda  muslimska välfärdskolonister.

Förra gången Frankrike invaderades av fientliga utlänningar var 1940 och den franska regeringen var inte till hjälp.
 Den här gången har medborgarna tagit saken i egna händer. Välfärdskolonisterna som invaderar Italien med båt (med hjälp av FN) väller in i Frankrike genom Col de l'Échelle-passet i de franska Alperna.
Regeringen gör inget för att stoppa det så Generation Identity organiserade ett försvar för Europa genom att blockera passet.Defend Europe Alps Mission var en framgång eftersom det tvingade den franska regeringen att lova att försvara passet. Hatten av för dessa patrioter.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.