11 april 2018

Paul Watson om kriget i Syrien

I kampen mot ondskan ställer sig USA på ISIS sida och ger sig in i en gungfly som kan eskalera i krig mot Ryssland. Varför? 
Lyssna till Paul Joseph Watsons och bli ännu mer förvirrad:----------------------

Ett team av internationella inspektörer har accepterat en inbjudan från Syrien för att undersöka platsen för den misstänkta kemisk attacken på civila utanför Damaskus.

USA och andra världsledare misstänker att syriska regeringsstyrkor låg bakom attacken, som enligt uppgift dödade nästan 50 personer, inklusive barn. De beskyller Ryssland för att hjälpa Syrien.

Men både Syrien och Ryssland insisterar på att attacken är påhittad och att detaljerade fotografier av offren var konstruerade.

I hopp om att bevisa sin position, tillåter Syrien att medlemmar i organisationen Prohibition of Chemical Weapons  får möjlighet att inspektera platsen. Den självständiga gruppen, bestående av medlemmar från olika länder,  är baserad i Haag, Nederländerna, och man sade i ett uttalande att man kommer att skicka en undersökningsgrupp till Syrien "inom kort".

Internationella inspektörer på marken i Syrien kan komplicera Trump-administrationens planer på att bomba eller på annat sätt motsätta sig president Bashar Assads regering.

Samma grupp har attackerats två gånger av okända fientliga grupper på platser som misstänkts för  kemiska attacker i Syrien.

Det syriska utrikesdepartementet har fördömt användningen av kemiska vapen " under alla omständigheter och var som helst" och sade att den vill avslöja sanningen "om de påståenden som främjas av vissa västerländska sidor för att rättfärdiga deras fientliga avsikter och politiska mål. "

På måndagen ansökte USA genom FN: s säkerhetsråd om att få inrätta en oberoende panel för att undersöka den senaste attacken i Syrien. Ryssland kommer sannolikt att veto det om det kommer till omröstning.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Hört talas om "Pallywood"?
Same shit, different 'shithole'...
Rgds

Anonym sa...

Berit,
jag är ganska övertygad om att det rör sig om en "False Flag Operation", som distraktion, vilket Q påpekade i ett meddelande igår.
Dessa False Flah Operationernsa börjar bli så många nu att majoriteten snart avslöjar allting.
Man måste tänka logiskt. Vad skulle Assad ha att vinna på denna attack - de är ju precis på väg att vinna kriget helt och hållet. Vilken sida är det som vinner på denna händelse ? Jihadistsidan, solklart. Det är därför de tillsammans med delar av CIA/Mossad har utlöst den. Om den överhuvudtaget är verklig. Q antyder att de förevisade barnen (inga dåliga vuxna fanns med på bilderna) krupit på golvet och fått i sig klorin när de stoppat fingrarna i munnen. Svårt att bedöma - men inte omöjligt.
/SB
/SB.

Anonym sa...

Vidare om 'Pallywood'
Palestinian Authority claims photo of Nazi concentration camp victims as photo of Muslim victims of Jews

https://www.jihadwatch.org/2018/04/palestinian-authority-claims-photo-of-nazi-concentration-camp-victims-as-photo-of-muslim-victims-of-jews
Regards The 'anonym'

Berit sa...

12 Apr, 2018 16:57
US Secretary of Defense James Mattis reiterated that the Pentagon still has no independent evidence to confirm that there was a chemical weapons attack in Syria last week, but said he personally believes there was one.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.