18 juni 2018

Håll er borta från San Francisco


San Francisco - Democrats högborg, känt för spårvagnar, pittoresk arkitektur och mångsidig kultur, har blivit ett tillhåll för skurkar och brottslighet.  Stadens invånare och besökare försöker undvika aggressiva, drogmissbrukare som skrämmer turisterna ...

Det är något som många San Franciscans ser dagligen, utanför sina hem eller kontor och under sina pendelturer.  För lokalbefolkningen är det vanligt att dagligen passera brottsscener, se drogmissbrukare som injicerar och bevittna hur människor bryter samman psykiskt. Men när en turist landar i SF, med en guidebok i handen, kan den verkligheten vara chockerande.

"Är det normalt eller är jag i en dålig del av stan?  Gick just förbi många hemlösa som skrek och sprang över trottoaren nära Twitter HQ och såg sedan en mordplats. Min hustru är rädd att lämna hotellet nu, "skrev en australiensisk besökare på Reddit.
Den personen är inte ensam. På söndagen undrade en annan turist från Kanada:  "Varför är den här staden så skrämmande?"

"Jag hade varit här mindre än en dag, och bara vandrat runt i centrala stan och redan sett mer än tillräckligt av fattigdom och lidande för att desperat vilja lämna San Francisco”, skrev en annan besökare från London.

”Jag såg många människor prata med sig själva eller till föremal som inte fanns där. Även i en Macy-butik, och det fanns inte några poliser att ta hand om dem eller göra någonting åt det. "


Alla som varit värd för vänner eller familj i staden har fått liknande frågor.
Bara de tre Reddit-inläggen har fått mer än 650 kommentarer.

Stadens egen turistbyrå  kämpar för att komma med en bra förklaring till de förskräckta turisterna.

Mer på ZeroHedge och EKP


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Mina drömmars stad, kultiverad, där fanns allt som var värt något, men det var där kineserna påbörjade Amerikas förfall och inga andra, man ville inte acceptera engelskan som sitt nya modersmål och man framtvingade tvåspråkigheten.
John SCOTUS Roberts må ha förrått det amerikanska folket med "Obamacare" men läs gärna Martin L. Gross sid.72 - 74.
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.