16 augusti 2018

Brev från Sandor Herold


Till i första hand Pia Rehnquist, chefredaktör sydsvenskan

På första sidan i dagens sydsvenska, den 16-8, kan man läsa att hela tidningen idag ägnas åt vårt klimat och vår miljö.
Tidningen vill idag  framstå  som en förkämpe för klimatet. Men det är uppenbart att det  inte alls är det som är syftet.
Med tanke på att denna "miljösatsning" kommer sju dagar innan förtidsröstningen kommer igång och att valdagen befinner sig 23 dagar
bort så är det uppenbart att tidpunkten är vald med stor omsorg.
Med tanke på Miljöpartiets dalande siffror så är dagen sydsvenska inget annat än ett miljöpartistiskt propagandablad som enbart har till syfte att hjälpa partiet att
hänga kvar i riksdagen. 
Tidningen som kallar sig för att vara oberoende liberal har med dagens innehåll visat att man inte alls är oberoende utan man har helt omaskerat visat var man hör hemma,
nämligen ute på vänsterkanten. Att på detta sätt visa sitt ställningstagande kort tid innan valet och på detta sätt försöka påverka tidningens läsare att lägga sin röst på i detta fallet Miljöpartiet är verkligen ett lågvattenmärke. Tydligen så kan tidningen numera sjunka hur lågt som helst med den kvinnliga trojkan som nu sitter i ledningen för tidningen med Pia Rehnquist i spetsen.
Jag hoppas att majoriteten av tidningens läsare genomskådar och förstår att det inte alls är miljön sydsvenskan värnar om utan anledningen till dagens tidnings innehåll inte är
något annat än ett väl planerat  värnande om det parti som åsamkat landets skattebetalare dom största kostnaderna i landets moderna historia genom dess invandrings och flyktingpolitik och dess s k miljöpolitik som bl a gett oss världens högsta drivmedelspriser och mycket annat som försvårar och fördyrar vardagen.

Ett resultat av Miljöpartiets invandringspolitik fick vi ju ta del av i måndags då ca 100 bilar mer eller mindre eldades upp i Göteborgsområdet.
Eftersom en av dom misstänkta tog sin tillflykt till Turkiet så kan man sannolikt utgå ifrån att majoriteten av gärningsmännen är s k nysvenskar eller avkommor till samma
samhällsgrupp och som lyckats ta sig in i landet genom just Miljöpartiets försorg och nu förpestar tillvaron för dom som troligtvis står för deras försörjning.

Med dagens tidning så stöttar alltså sydsvenskan indirekt ovanstående mångkulturella inslag som numera hör vardagen till i vårt land.

Sandor Herold, Malmö

1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Sandor Herold är härlig! Jag kommer ihåg hans insändare i Sydslasken redan på 70-80 talet och han var lika frän redan då!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.