14 oktober 2018

Marsch för “Law and Order”


Den senaste bråket i den pågående fejden i Portland, Oregon mellan Antifa och en grupp patrioter upplevde en  eskalering i våld när de två protesterande grupperna  drabbade samman.
Demonstranterna använde "björnspray, knytnävar och batonger" för att attackera varandra utanför en bar innan kravallpolisen kom och stoppade kaoset.

Strax före sammandrabbningen höll Patriot Players ett möte för sina medlemmar med titeln "Flash March for Law and Order".



"Det finns människor som springer runt och angriper oskyldiga åskådare”, sade Patriot Prayer Joey Gibson  och Borgmästaren gjorde inte en jävla dugg åt det.”
Portland borgmästare Ted Wheeler har kommit under skarp kritik för att tillåta Antifas medlemmar att styra och blockera trafik samt chocka chaufförer.

Portlands polis gjorde inga arresteringar efter den våldsamma sammandrabbningen mellan rivaliserande inom fraktionerna Antifa och högergruppen Patriot Prayer.

I sammanhanget måste påpekas att Antifa är the Democrat Partys inhemska terroravdelning.  Det är samma förhållande som på 1800-talet när KKK var Dem.Partyts terrorister under den  perioden.  Under den tiden användes KKK för att förstöra livet för svarta som sökte frihet. Nu används Antifa för att förstöra livet för alla amerikaner som söker frihet från globalism

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.