09 november 2018

Åldersdiskriminering


Det tas för givet att bara för att vi föddes ett visst år är det klart hur gammal vi är.

Emile Ratelband från Holland protesterar mot denna förutfattade mening och leder en kamp för valfri åldersgräns. Han menar att det sorterar under medborgerliga rättigheter:

 Den holländska pensionären ber en domstol i sin hemstad Arnhem, sydost om Amsterdam, att ändra hans födelsebevis så att det sägs att han föddes den 11 mars 1969, i stället för den 11 mars 1949.
Ratelband säger att han känner sig mer som 49 än 69. Det är allmänt ju allmänt känt att man är så gammal som man känner sig, eller hur?

Varför inte. Vi föds till ett visst kön också, men det hindrar inte människor från att få sitt kön lagligt ändrat. Så varför kan vi inte ändra vårt födelsedatum?

En anledning till att Ratelband vill att hans ålder ska ändras lagligt, är att det kommer att förbättra hans kärleksliv.

     "Om du är 69 på Tinder, är du föråldrad," säger Ratelband, som har sju barn och nu är utan partner.
Hans vänner uppmanar honom att ändra sin ålder på dating apps. "Men jag vill inte ljuga," säger han. "Om du ljuger måste du komma ihåg allt du säger."

Om regeringen ljuger för oss kan vi upprepa lögnerna och de blir sanna eftersom Regeringen är gud och kan direkt manipulera verkligheten  (t.ex. genom att kontrollera klimatet genom skatter och förordningar,  genom att göra män till kvinnor och genom att skapa kön som inte existerar)

Domstolen kommer att fatta beslut inom några veckor.

Om den biologiska verkligheten inte gäller för transsexuella, borde den inte gälla för Ratelband heller - eller för tonåringar, som kommer att hänvisa till Ratelband när de identifiera sig gamla nog att köpa alkohol.

Detta bör också hjälpa oss att spara pengar på livförsäkring. Transsexuellt vansinne har redan använts i Kanada för att få billigare bilförsäkring.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.