03 november 2018

Det finns faktiskt svarta rasister

En av de saker vi får oss inpräntat i media är att svarta människor inte kan vara rasister.
Men Dr Phil hittade en:

Treasure - har nog problem med självkänslan, efter att ha belastats med ett dumt namn -  är en 16-årig svart flicka som började ha "problem med sin ras" när hon var 5 år, enligt hennes mamma.

"Hon ville inte leka med de svarta barnen", sa hennes mamma Monique. “Treasure förstörde sina svarta dockor. Hon brukade skära av huvudet på dem och dra av dem armarna. Hon brukade låtsas att de var den vita dockans slavar. "

Monique säger att nu när Treasure är 16 år är hennes rasism uppenbar, respektlös och pinsam. “Min dotter är rasist gentemot sin egen ras”.

Treasure insisterar på att hon är vit och bryr sig inte om vad andra tycker. Och hon vill inte vara svart för hon säger att  "african-amerikaner är högljudda, oförskämda, motbjudande, feta och fula."
Hon kallar svarta "hood rats” och"getto.”

De dödar också varandra i skrämmande takt, men som jag sagt tidigare är det våra vita killar som alla måste vara rädda för. Kanske Treasure bara behöver titta på CNN?

Jag förstår inte riktigt var problemet ligger.  Rachel Dolezal är en vit kvinna som hävdade att hon var svart och som lede NAACP-avdekningen i Spokane, Washington tills hon blev “utkastad”.
 Shaun King är en vit man som hävdade att han är svart / blandad och drev Black Lives Matter-rörelsen.  Ingen hävdar att de har en identitetskris.

Vi blir itutade varje dag att grabbar tror att de är kvinnor och kvinnor tror att de är män, oavsett vad deras anatomier säger och vi ska acceptera att de är det "kön" de känner för att vara just nu.

Så varför kan inte Treasure vara vit? Är de rädd att hon kommer att ploppa ut några fler vita terrorister, eller ?


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.