11 november 2018

Godbitar från veckan som gått

Vi tog åtminstone tillbaka The House”, säger Democrats . “Nu kan vi börja göra framsteg igen och det första steget är att göra Nancy Pelosi till Speaker igen! Vem är bättre på  framsteg än en 78-årig multimillionär !?

Beto O'Rourke, Stacey Abrams, Andrew Gillum, Bill Nelson, Heidi Heitkamp, Claire McCaskill och Phil Breseden.  Alla hade hjälp av “major-league” kändisar under de senaste veckorna före valet och  alla förlorade.  Det är nästan så att man kan tro att Hollywoods normer inte överensstämmer med resten av landets.

Stacy Abrams förlorade här i Georgia, trots hjälp från miljardären och media mogulen Oprah Winfrey, som vågade sig ut ur sitt palats för att förkunna att: "Vi som kvinnor måste hålla ihop och rösta för våra värderingar!"

OK, men jag undrar lite över Oprahs idé om "kvinnors värderingar”när hon gullar med Harvey Weinstein.

Lite fakta:
Av de fem Democrat-senatorer som ställde upp för omval i avgörande stater,  förlorade alla fyra som hade röstat emot nomineringen av domare Brett Kavanaugh, medan "ja”-röstaren Joe Manchin (D-WV) behöll sitt jobb.

Naturligtvis behövde Vänster en syndabock för sitt dåliga resultat. Så varför inte “Vita Kvinnor”. 
Flera socialistiska  pratkvarnar hävdade att vita kvinnor som röstade på Republicans - som i Florida -   är "bevis" på "rasistisk patriarki”.

"Vissa kvinnor köper inte vårt budskap om hat och uppdelning. Istället för att presentera ett övertygande argument borde vi kalla dem dumma rasister. Det kommer att få dem att ändra sig "

Bland de nya invånarna i The House hittar vi en av de första babykommunisterna som fötts utom fångenskap, Alexandria Ocasio-Cortez!  Hon planerar att införa lagar för nya skattefinansierade rättigheter som gör i stort sett allting “gratis".

Och slutligen måste jag gratulera vinnaren i 36: e valdistriktet i Nevada State Assembly, bordellägaren Dennis Hof,  som varit död i tre veckor.
När de säger “Det som händer i Vegas stannar i Vegas", skämtar de inte.

Vad kan man säga till hans motståndare?  “Du har valt fel karriär om väljarna föredrar en död hallick över dig.”


1 Kommentarer:

elina sa...

Såg Lilla Aktuellt om USA valet med barnbarnet, 9 år. Vi hörde att Trump hade förlorat makten i USA efter valet. Barnet uppfattade att han hade fått sparken eller avgått. Man kan vränga och vrida på saker som man vill i statstelevisionen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.