23 april 2019

Från kris till kris


Democrats och media har haft fel i över 2 år om Ryssland och Trump, men de fortsätter ändå att älta det.
De måste ha gjort sig en förmögenhet på alla lögnerna -  mer pengar till medieinvesterare och fler donationer till politikerna. Om vi inte håller med dem, drar de fram hela listan av öknamn - rasist, homofob,  främlings-hatare, vit översittare (även svarta kallas det om det är konservativa),  eller om de gillar Fox  (som också är på väg åt vänster men det sparar jag till en annan gång)

 Det här är inte hälsosamt för någon och nu kräver man att utredarna ska utredas.
Sångerskan Kate Smiths version av “God Bless America”, som inlett massor av fotbollsmatcher genom åren, är nu inte rumsren och har tystats. En sång som hon sjöng på 1930-talet är nu rasistisk.  När kommer det att sluta?

Under Bush-tiden kallades hatet för Bush Derangement Syndrome,  Derangement = “Förvirring” och nu har det förvandlat till ett faktiskt tillstånd som kallas Trump Derangement Syndrome-TDS.
År 2003 definierade Charles Krauthammer begreppet Bush Derangement Syndrome: " Det akuta tillståndet av paranoia i annars ordinarie människor, som en reaktion på politiken, presidentskapet "… - nää - George W Bushs existens.

   Jag kommer ihåg hur rasförbindelserna försämrades under Obama - och han rörde ofta om i grytan bland Reps. och Polis även om uppror och protester som Black Lives Matter och Occupy inte arrangerats av konservativa eller Reps.
Dessa protester lade grunden till vad som komma skulle.

Den nyligen avslutade Mueller-undersökningen, om samverkan mellan Trump-kampanjen och Ryssland har gjort mycket mer skada än några knep som ryssarna kanske försökt sig på.
Undersökningen har splittrat familjer,  förstört vänskap, splittrat landet,  gjort patriotism till ett fult ord,  gjort vanligt normala människor till tjuvar och angripare som slagit ner gamla människor och stulit kepsar och drivit en av våra nationella politiska partier över kanten av socialismens klippa.
.


2 Kommentarer:

elina sa...

Det är otroligt men Demokraterna har ingenting att komma med så de måste älta något. Vad vore mer lämpligt än klanka på presidenten? Honom känner ju alla.
Demosåpan fortsätter med nya avsnitt.

Anonym sa...

Varför glömmer man bort Bill William Ayers?
Han har väl gjort större skada än alla andra socialister ihop och han ödelägger fortfarande den amerikanska ungdomen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.