24 april 2019

Holländsk politiker vill ha Halal-badstränder


Det är mycket i Europa som måste förändras för att godkännas av den nya befolkningen som man importerat.  Ett exempel är att badstränder med lättklädda kvinnor måste förbjudas.
Det första steget är att etablera halal-stränder och sedan kommer bikini-stränderna att förbjudas eller tvingas stänga pga. hot om terrorattacker.
Politiker Arnoud van Doorn, som har konverterat till islam, tar upp problemet.

Jihad Watch:
    Enligt Van Doorn finns det ett behov av en så kallad "halalstrand". Muslimer känner sig inte hemma på de flesta stränder, säger han. "Inte bara muslimer utan också många andra invånare känner sig illa till mods av att titta på väldigt lättklädda och ofta “oestetiskt utformade strandbesökare”, skriver han till stadsfullmäktige i Haag.
Det är inte bara muslimer. Massor av nederländare vill byta ut bikini mot burkas eftersom nederländarna har en sådan pryd kultur.
Förresten har Van Doorn själv blivit dömd till samhällstjänst för att han sålt droger till minderåriga.

Men vi måste ge Van Doorn kredit; "Oestetiskt utformad" är en klass A-omskrivning för de som faktiskt skulle se bättre ut i en burka. Men vissa kvinnor säger att vi ska också hylla offentliga framträdanden av morbid fetma för att främja radikal feminism.

Här är ytterligare en nyhet om Arnoud van Doorn.   Willie Dille var en nederländsk politiker somvåldtogs av muslimer och sedan begick självmord.
Hon sade att Van Doorn beordrade attacken mot henne.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.