26 april 2019

Man kan ju bara hoppas


Rudy Giuliani levererar ett olycksbådande budskap till Hillary Clinton, “Snålskjutsen är över."
De dagar då en Clinton inte kunde bli åtalad är över. Om någon någonsin förtjänar att åtalas är det Hillary Clinton.

"Jag tror att hon redan är rädd.  Hon vet att i en ärlig utredning är loppet kört.  Det är därför hon försöker skylla allt på president Trump. Samma kvinna som raderade 33 000 e-postmeddelanden och försökte förstöra hårddisken, anklagar Trump för att hindra rättvisan - det finns inga ord för det"

Jag kan inte vänta att se henne i en orange overall.

The Conservative Tribune:

Trots Muellers slutsats att det inte fanns några tecken på "samverkan", konspiration eller samordning mellan Trump-kampanjen och Ryssland - och inga verkliga bevis på att Trump hade hindrat de efterföljande utredningarna  - verkar Clinton inte kunna acceptera verkligheten . Hon föreslog istället att president Trump borde ha blivit åtalad för sina påstådda brott och blev bara räddad på grund av sin status som president.

Fox News rapporterade att Clintons kommentar kom under ett framträdande på toppmötet Time 100 på tisdag i New York City.
Clinton, som mycket väl kunde ha syftat på sina egna påstådda brott, sade patetiskt: ”Jag tror att det finns tillräckligt där och om någon annan person hade engagerat sig i dessa handlingar skulle han säkert ha blivit åtalad.
Men på grund av regeln i Justice Department att man inte kan väcka åtal mot en sittande president var hela frågan om obstruktion skickad direkt till Congress”, tillade hon.

Clintons anmärkningar håller inte när de granskas av en av president Trumps personliga advokater, Rudy Giuliani.
Under en intervju på "Fox & Friends" varnade Giuliani att det är bäst för Clinton att skaffa sig en advokat, eftersom Justice Departments tidigare politik att ”inte åtala en Clinton” inte längre gäller och hon kan snart ställas inför en omfattande rättslig granskning, som hon har lyckats undvika under alltför lång tid.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.