16 april 2019

Notre Dame


Det var kanske inte den vackraste kristna katedralen men det var en av de äldsta. Den var en viktig del i Frankrikes historia. Nu är det mesta av den borta. Kommer den att återställas?

En bra fråga, med tanke på Europas flykt från kristendomen och dess välkomnande av muslimska vildar.
Faktum är att jag tror att vi kommer att få höra högljudda protester mot ett återuppbyggande, särskilt om den franska regeringen blandar sig i :  “Vi kan inte göra muslimerna upprörda!”

     Detta är vad Europa har åsamkat sig själv. Ja, jag vet att den “officiella historien” är att elden var "en olyckshändelse”.  De gamla marxisterna brukade säga:  "Tro aldrig på någonting politiskt förrän det officiellt förnekats."

     Den otrevliga Ilhan Omar hänvisade till katedralen som "konst och arkitektur." Men Omar är en somalisk muslim, så hon kan ursäkta muslimer och islam för allting de gör.  (Om September 11 sade hon : Hej, så "vissa människor gjorde någonting." Så vad då?)
 
Men å andra sidan ser hon på skildringar av fasorna den 11 september 2001, som ett hot mot sitt eget liv.
Hon fick lite konkurrens från den lika otrevliga Alexandria Ocasio-Cortez, som kallade en video av attacken “eggnde”.
      Hur kan någon amerikan värd namnet titta på hur Europa lidit, men ändå fortsätta att stödja importen  av muslimer?

Många muslimer agerar, som om vi är skyldiga dem något.  Efter att de muslimska flyktingarna har varit här en tid, försöker de återskapa de helvete som de kom ifrån, genom att upprätta “islamiska no-go-zoner”, mobbning och terrorisering av amerikanska kristna och judar och "progressivt" påföra sharia lag i regioner i  amerikanska städer.

Ändå säger Vänstern att vi ska välkomna dem i namn av "mångfald". Observera att dessa påhejare av islamisk massinvandring inte har någon sympati för kristna flyktingar som förföljs av muslimer.
Man kan undra varför.

     Det händer i hela USA - i alla stater. Den politiska klassen och Media försöker tysta det och det kommer man att göra vad gäller våldsverkarna i Paris också.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Religoner i Frankrike är ju i princip förbjudet i administration men ändå är det Macron som inbillar oss att han blir den ansvarige för återuppbyggnaden av Notre-Dame, för vilket ändamål?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.