09 april 2019

Svälj det Röda Pillret

“Red Pill” syftar på filmen “The Matrix”,1999   när huvudpersonen väljer att ta ett piller som kommer att väcka honom och se verkligheten, oavsett hur smärtsamt det än blir.

Före detta Democrats beskriver ofta sig själva som någon som tagit det röda pillret . 

Om du inte har tagit pillret är du en person som får sina nyheter i huvudsak från CNN, MSNBC, Twitter-kändisar, vänster-mems på FB, och du läser helt okritiskt Vox, Daily Breast, WaPo, NYT eller något annat som drivs av akademiker.

 Du har också accepterat alla lögner om Trump, skapade från redigerade videos och inspelningar om Charlottesville och MS-13 gängen;  du tar han hans skämt och humor på allvar;  du tror att biologi är något obestämt och kön är en social konstruktion; du faller för Social Justice Warriors präktighets-signaler och AOC: s version av klimatförändringen som kräver socialism.  Du kan till och med acceptera öppna gränser och citera bibeln.

Kom igen - ta det röda pillret - du mår bättre när du har läkt.  Det sårar bara din stolthet och du förlorar några vänner.

1 Kommentarer:

Argus sa...

Jag fick mitt röda piller 2010. Det levererades i sorglig form av en 78-årig skånska i Landskrona. Jag är inte själv skåning men jag har träffat min beskärda del och det gick inte ihop för mig. Jag sökte och jag fann Politisktinkorrekt och Flashback och sedan dess är inte min värld sig lik.

Trots att analytisk förmåga är en framgångsfaktor i mitt yrke så hade jag totalt missat att media hade infesterats med subversiva element som förde fram sin egen misslyckade ideologi och därför höll viktiga fakta undan från allmänheten.

Dock måste jag säga att fler och fler har vaknat på senare år.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.