11 maj 2019

Annat ljud i skällan


The House Judiciary Committee röstade i veckan och bestämde att Attorney General William Barr ska anklagas för “respektlöshet”  (*contempt)  därför att han vägrar att offentliggöra den oredigerade Mueller-rapporten.
De som avgett vittnesmål i rapporten har gjort det till en Grand Jury under försäkran att deras namn hemlighålls. Det är enligt lag kriminellt att bryta det löftet. Democrats kräver att AG William Barr ska begå brott.

 Democrats, inklusive parlamentets talare Nancy Pelosi (D.)  har ivrat för att Barr ska anklagas och The House kommer sannolikt att  rösta om det under de kommande dagarna. Vissa Dems. vill gå ännu längre, genom att omedelbart arrestera honom, tills han bestämmer sig för att vittna.

Kommer ni ihåg 2012?
Då hade Dems. en annan syn på att hålla Attorney General i “contempt”  för att han vägrade att släppa dokument. Då handlade det om Obama-administrationen och AG Eric Holder och dokument som rörde Fast and Furious- skandalen och som Republicans ville se.
 Democrats röstade då också och fördömde kravet som ”ondska" och kallade det en "politisk häxjakt".* Thomas DiLorenzo säger:

"Ett lexikons definition av “contempt” är en känsla av värdelöshet och förakt för en person. Därför bör varje patriotisk amerikan hålla alla medlemmar i Congress i “contempt”.  Varför ska bara advokat Barr få tillgodoräkna sig det?"

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.