03 maj 2019

Panik i ledenEftersom Mueller-rapporten effektivt har slutfört den federala undersökningen av presidentens och hans medarbetares handlingar, riktar sig strålkastarljusen nu mot ett antal undersökningar som kan avslöja en omfattande skandal värre än någon i USAs historia.

Med början före presidentvalet 2016 och med fortsättning långt efter det, verkar det troligt att brott som favoritkandidaten var inblandad i ignorerades,  medan man utan orsak spottade på kandidaten man ogillade och han anklagades för kriminellt beteende utan bevis.
Det verkar som om amerikanska och utländska underrättelsetjänster politiserades för att avstyra valet av och sedan förstöra tillvaron för, en rättmätigt vald president i USA.
Det verkar som om flera federala tjänstemän ljög för FISA-domstolen för att kunna utföra oberättigat spioneri mot amerikanska medborgare, och det framgår vidare att många regeringstjänstemän ljög både inför brottsbekämpande organ och Congress för att tysta ner brott och hindra rättvisan.

På måndagen träffade Attorney General Barr, Senate Judiciary Committee för att svara på frågor om sammandraget av Mueller-rapporten - och som det visade sig, också att försvara sig från olika och olikartade anklagelser som ifrågasatte hans kännedom av lagen, hans integritet, hans anständighet och hans opartiskhet eller brist på det i hans hantering av Mueller-rapporten.  En sak gjordes tydlig av Democrats i domstolskommittén: Eftersom presidenten har rentvåtts från den väsentliga anklagelsen, kriminell samverkan och sannolikt är immun mot ytterligare Dem.-ansträngningar för att krossa honom, har William Barr intagit Trumps plats högst upp på Democrats topplista.

Det var absolut nödvändigt att Hillary Clinton valdes till president i 2016. Det var viktigt att Clinton kontrollerar makten för att täcka över Obama-administrationens illegala ränksmiderier.  Men hon förlorade. Hennes misslyckande krävde president Trumps tillintetgörelse.   Riksrättsåtal var målet, med obotligt sabotage av hans effektivitet som ett alternativ. Trumps fiender lyckades nästan med de verkar också ha misslyckats.

Den uppenbara faran nu är den oantastliga William Barr. Alla de saker som måste förbli dolda - alla smutsiga tricks, alla läckor, all brottslighet - allt är i fara på grund av William Barr.
Democrats och deras lismare i media kommer att vara hänsynslösa  i sina ansträngningar att förinta honom. Vi har sett bevis på detta sedan han släppte sin översikt av Mueller-rapporten.
Det kommer bara att bli värre.

Läs hela artikeln här (American Thinker)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.