12 maj 2019

Vi som går köksvägen

Om du vill bli president måste du visa att du kan laga mat.
Nu är det Kamala Harris tur igen. Tidigare har hon lagt ut en bild om hur hon bidrog till nyårsmiddagen och nu tweetar hennes make denna bild vilket har orsakat en del kommentarer.


Det är lustigt - när politiker låtsas att de lagar mat ser förklädet ut som det just kom ut ur paketet och aldrig har används förut.”
Folk hade samma kommentarer när Kirsten Gillibrand visade bilder från sitt matlagnings-experiment.

Vi har tidigare sett Elisabeth Warrens kök och hur folklig hon är när hon dricker öl direkt ur flaskan. Vad mer kan vi önska från en kandidat?

Köket har tydligen blivit en viktig del i Democrat-politiken och ni minns säkert AOCs video och Beto O'Rourke vill ju inte vara sämre så han lagar middag när han inte åker skate board i parken.

Vad som driver det hela tror jag är att Dems. är livrädda för vad som hände med Hillary 2016.

Hon beskrevs tidigt som en dryg person som stod över allt och alla och som ingen egentligen gillade och hon kunde inte bli av med den etiketten.
Att få den stämpeln kan vara en dödsdom för en kandidat med all den konkurrens de har nu,  så de måste alla visa att de inte är osympatiska, som Hillary.

Detta tvingar in alla Dem.-kandidater i samma hörn.
“ Bjud in alla människor till ditt hem annars riskera du att ses som styv i korken eller blyg - eller gör en mer traditionell kampanj och ta risken att du inte hänger med.

  Vad händer om ditt rätta jag inte är en rolig underhållare, utan en seriös, eftertänksam politiker som inte kan laga mat och tycker att Instagram-video är bara trams?
Ha, ha! Den som vill vara en livskraftig 2020 kandidat, bör förse sig med en stekpanna och en skateboard.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.