19 juli 2019

Miljonärsocialistens Hykleri


Bernie Sanders kampanjpersonal hävdar att de blir utnyttjade.  De får inte den 15-dollar minimilön som Dem.-Socialisten kräver för alla arbetare.

De fackligt organiserade anställda - kända som de som står längs ner på stegen bland “fältorganisatörerna” - säger att de arbetar minst 60 timmar i veckan, vilket minskar deras genomsnittliga timlön till mindre än $ 13, (tom. rapporterat av Washington Post!)

"Många bland personalen på fältet klarar över att de knappt kan överleva ekonomiskt, vilket starkt påverkar vårt teams produktivitet och moral " sade fackföreningens medlemmar i ett utkast till brev som snart kommer att skickas till kampanjchef Faiz Shakir. "Vissa fältorganisatörer har redan lämnat kampanjen som ett resultat av detta.”

Personalen säger att deras arbetsförhållanden strider emot vad Sanders baserar sin kampanj på och är inte rättvisa.  Han har marscherat med McDonalds anställda för bättre löner och han anklagar Walmart för att betala svältlöner.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.