29 augusti 2019

Democrats avstängda från gränsanläggningarna

Dems. gillar att göra spektakel av sig själv och andra.  Ett sätt att göra det är att dyka upp vid förvaringslägren för illegala, skapa scener och problem.  Department of Homeland Security  har fått nog och beslutat att nu räcker det.

 Förra veckan skickade Elijah Cummings medarbetare för att göra "tillsynsinspektioner" längs mexikanska gränsen och han hade planerat att skicka en ny kommitté denna vecka för att kolla fler ICE- och CBP-centra,  men nu har DHS återkallat sina tillstånd.
Anledningen är att Cummings personal var engagerade i beteenden som störde brotts-bekämparnas arbete.  Sådant beteende inkluderar vägring att lämna platserna i tid,  inte följa reglerna för turerna och oförskämt uppträdande gentemot officerare.

Naturligtvis förlöjligar Dems. det hela,  allt för en politisk vinst.

Förutom att de ignorerade säkerhetsöverträdelser korsade några av dem också gränsen till Mexiko utan att ha konsulterat Statsdepartementet. Och jag satsar min sista dollar på att om det förekommer drama på interneringscentralerna är Ocasio-Cortez involverad.

Hon kallar gränsanläggningar ”koncentrationsläger vid södra gränsen,” arrangerade ett foto-op där hon grät över en tom parkeringsplats, och när tweeters avslöjade henne, fördubblade hon sina lögner.
Washington Examiner rapporterar att Ocasio-Cortez "skrek" åt  agenter och uppträdde på ett "hotande" sätt.

Efteråt tweetade AOC: ”De konfiskerade min telefon och de var alla beväpnade.  Jag är 5'4 ”. De är bara upprörda över att jag avslöjade deras omänskliga beteende. ”

Men det visar sig att hon bara försökte hämnas, eftersom hon fick veta att det finns en hemlig Facebook-gruppen där Border Patrol-agenter gjorde narr av henne. Jag antar att hon inte vet att hela Internet gör narr av henne.

Allt detta drama är mer än löjligt.  Om Dems. inte kan tala sanning och bete sig som vuxna, bör de absolut hindras från att blanda sig i det verkliga arbetet som våra interneringscentra utför.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.