21 oktober 2019

Ändrade planer


President Trump meddelade i förrgår att han ändrar planerna vad gäller nästa års G-7-möte av världsledare. Det kommer inte längre att äga rum på Trump National Doral i Miami.

 ”Baserat på både Media & Democrats Galna och Irrationella Fientlighet kommer vi inte längre att betrakta Trump National Doral, Miami, som värdplatsen för G-7 år 2020,” meddelade han på Twitter sent på lördagen. "Vi kommer omedelbart att leta efter en annan plats, inklusive möjligheten av Camp David, " förklarade Trump

"Jag trodde att jag gjorde något mycket bra för vårt land genom att använda Trump National Doral, i Miami, som mötesplats för G-7-ledarna. Det är stort, ståtligt och med hundratals tunnland, intill MIAMI INTERNATIONAL AIRPORT.
Det har enorma salar och mötesrum, och varje delegation skulle ha sin egen 50 till 70 -rums byggnad. Skulle passa bättre än andra alternativ. Jag tillkännagav att jag skulle vara villig att göra det UTAN VINST eller, om det är lagligt möjligt till NOLLKOSTNAD för USA. Men som vanligt blev de fientliga medierna och deras democrat-partners helt  GALNA."

Trump erbjöd TND helt gratis.
För att inte tala om de pengar  som företag i det omgivande området kan tjäna. 
Det visar att Dems och Media är helt bakom flötet.

Jag tror att Trump avsiktligt gjorde bort dem igen.  Han fick dem att avslöja vilka ynkliga, små tyranner de är och att han förutsåg denna reaktion från dem och manövrerade dem. Mycket skickligt!

Jag tror inte att han någonsin förväntat sig att vara värd för G7. Min bästa gissning är att Trump kommer att tala om  för allmänheten att han försökte spara skattebetalarnas pengar men Träsket ville inte låta honom göra det.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.