23 oktober 2019

Det blir blod på gatorna


Just nu utarbetar Democrats i the House of Representatives paragrafer om åtal och det förväntas att det kommer att bli omröstning i slutet av detta år.
Om president Trump åtalas av The House kommer det att starta en kedja av händelser som ingen kommer att kunna kontrollera, och om U.S. Senate  i slutändan beslutar att “avsätta” Trump kommer helvetet att braka loss i Amerika.

Det finns många miljoner mycket lojala Trump-supportrar i detta land, och många av dem är extremt passionerade.  Att åtala Trump skulle representera en "brytningspunkt" för många av dem,  och om Trump faktiskt avlägsnas från sitt ämbete av en Republican -kontrollerad Senate,  är det oundvikligt att vi kommer att se ett mycket skrämmande utbrott av rättvisa ilska,  och det kommer att bli mycket svårt att lugna folk.
En stor andel av befolkningen skulle omedelbart förlora all tro de någonsin haft på vårt politiska system,  och det kommer tyvärr att urarta i blod på gatorna.

Ett  åtal och häktningen av en amerikansk president kommer också att skapa kaos på Wall Street och Trump har varnat för att aktiemarknaden kommer att krascha.

3 Kommentarer:

SafU sa...

Republikanerna har aldrig tidigare vad jag kommer ihåg behövt exponera detta oerhörda socialistiska OBAMA liknande hat mot amerikanska medborgare.
Tänk om det varit Obama som varit utsatt för samma våldsamma amerikafientliga åtgärder. Ännu har ingen offentlig myndighet vågat avslöja OBAMA!

Berit sa...

SafU, det skulle vara rasistiskt

elina sa...

Ytterligare ett bevis på att folket och politiker inte är i samklang med varandra.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.