08 oktober 2019

Det var ju väntat


Ägare av bilar som påstås ska rädda vårt klimat och våra liv i Washington State har fått en försmak av den beska medicin som andra skattebetalare måste finna sig i när de tvingas mass-subventionera andras fordon.

Daily Inter Lake:
Från och med den här månaden kommer hybrid-fordonsägarna i delstaten Washington att börja betala en årlig avgift på 75 dollar för att finansiera laddnings-stationer för elbilar som de aldrig kommer att använda. ...

     Hybridavgiften var en del av House Bill 2042, avsedd att främja elfordon och minska koldioxidutsläppen. Ägare av elbilar som Nissan Leaf, som redan betalar $ 150 i statliga avgifter i stället för bensinskatter,  kommer också att tvingas betala $ 75 i “elektrifierings-avgift” för totalt $ 225 .

     Avgifterna läggs till skatter på koldioxid som hjälper till att finansiera Sound Transit-expansionen samt statliga och lokala transportprojekt.
Där vi har socialism har vi också skatter, skatter, skatter…

1 Kommentarer:

Anonym sa...

It's an amazing post for all the internet visitors; they will get benefit from it I
am sure.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.