05 oktober 2019

En armé av ungdommar


En radikal vänstersekt som kallar sig Sunrise-rörelsen pressar hårt i de första primärvalsstaterna för att få en democrat nominerad och som kommer att hjälpa till att påtvinga oss miljö-extremismen.

 Sunrise-arrangören Kaleb Van Fosson:

   "Vår högsta prioritet är att bygga en armé av unga människor som väljer en kandidat i nomineringsmötena,  som kommer att bli en ledare för Green New Deal."

     Sedan början av september har 1 425 personer i Iowa undertecknat kort där de lovar att rösta för kandidater som stöder Green New Deal, en tioårig plan för att förbjuda fossila bränslen i USA och minska landets klimatföroreningar, skapa jobb och hantera ekonomisk ojämlikhet .

De två sista orden är pudelns kärna -  inte det ständigt fluktuerande klimatet.
Saikat Chakrabarti verkade vara den som tog hand om Alexandria Ocasio-Cortezs tänkande när hon presenterade sin ultra-radikala Green New Deal.  Han har offentligt erkänt det uppenbara: det handlar inte om klimatet utan snarare om att införa ekonomisk jämlikhet - dvs. det handlar om att införa kommunism eller något liknande.

    "Jag tror att det här är den största frågan som ungdomar bryr sig om," sade Van Fosson om klimatförändringar.

De som är unga nog kommer inte ihåg när samma slags människor gapade och skrek om global nedkylning och inte om global uppvärmning. De mycket unga och världsfrånvända tar ibland till och med Eko-Vänsterns apokalyptiska förutsägelser på allvar.
Inte konstigt att de valde en 16-åring för att personifiera sin rörelse.

Läs också Petterssons “ KlimatGalenskap”


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Irony and sarcasm sometimes works better than cold arguments. Especially when there remains a little doubt whether it really is sarcasm or not. Alexandria Ocasio-Cortezs obviously do not know how to react.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.