26 oktober 2019

Gabbard ger Hillary svar på tal

Det har varit uppenbart sedan länge att Hillary Clinton inte hyser några varmare känslor för Tulsi Gabbard och i sin senaste video nedan,  förklarar Gabbard varför.  Gabbard rekommenderade Bernie Sanders 2016 och Hillary har sedan kallat henne både rysk spion och förrädare.
“Hillary och hennes gäng av rika, inflytelserika personer ger sig på mig och skickar ett meddelande till er:  Håll tyst, Rätta in er i ledet,  Eller krossas. Men vi, folket, kommer INTE att krossas."

Gabbard har inte gjort så bra ifrån sig i debatterna och har knuffats åt sidan av Harris men så kommer Hillary med sina vansinniga påståenden och Gabbard är intressant igen och hon smider medan järnet är varmt. 
På fredagen kallade Gabbard henne "feg" och utmanade henne att officiellt gå med i val-kampanjen   eller hålla käften.


Här är en utförlig artikel: The untold history of Hillary Clinton’s vitriol for Tulsi Gabbard.

4 Kommentarer:

Argus sa...

Kom hon precis ut som republikan och Trump-anhängare?

Berit sa...

Nä, hon är socialist i själ och hjärta

Anonym sa...

Tragiskt att hon inte förstår socialisternas sataniska förstörelselusta.
Socialisterna går över lik och stjäl alla dina rättigheter, LIV och EGENDOM.

Berit sa...

Gabbard uppfyller många PC-krav. Hon är kvinna och minoritet (Asian, Polynesian, and Caucasian ), icke kristen (hindu) och major i armén. Dessutom ser hon bra ut.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.