06 oktober 2019

Immigranter i Italien

En våldsam invasion förstör Italien fullständigt. Det rapporteras inte i kvällsnyheter varesig i Sverige eller USA men det betyder inte att det inte händer. Om ni tvivlar på det, se denna manifestation av migranter i Italien:Italien har varit ett vackert land i hundratals år. Det betyder inte att det kommer att vara ett vackert land för alltid.

Om ingenting förändras kommer dessa upprorsmakare och deras avkommor att uppnå demografisk dominans långt före sekelskiftet.
 Italien kommer inte bara att upphöra att vara vackert,  det kommer inte ens att existera som Italien i någon meningsfull mening. Det kommer inte att gynna någon.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag betraktar Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike och delar av Storbritannien som körda på 25-50 års sikt (i ett par länder lär det nog gå snabbare än så). Människor och privata företag kanske flyttar till de baltiska länderna och Östeuropa i stället, under förutsättning att dessa länder kan hålla kulturmarxismen stången. Det trodde vi inte när Berlinmuren föll!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.