30 oktober 2019

Isbjörnar trivs och frodas

 Under flera år har Vänster-blaskor visat bilder på isbjörnar och lagt ut berättelser som är avsedda att skrämma människor och inbilla dem att uppvärmningskrisen får isarna att smälta och björnarna dör ut.
Vanligtvis är det en ensam björn på ett litet isflak och man hoppas lura läsarna att tänka att isbjörnar inte kan simma.

Tidningen The Guardian har nu meddelat att de inte ska använda sig av isbjörnar längre och hävdar att de tänker fokusera på människor, inte djur.

Ha, Ha!
Det är inte anledningen. Skälet är att mängden isbjörnar är sex gånger det registrerade antalet det var på 1950-talet, då den globala uppvärmningen var något vi inte ens hört talas om.
 I själva verket finns det tre gånger så många isbjörnar nu som på 1970-talet,  då den globala nedkylningen var det som oroade  "vetenskapsmännen."


Och om man talar sanning om isbjörnarna riskerar man att mista jobbet.
I sin bok “Polar Bear Catastrophe that Never Happened ”analyserar Dr. Susan Crockford vid University of Victoria,  de senaste uppgifterna och granskar och ifrågasätter uppgifterna som använts i officiella uppskattningar och har dragit slutsatsen att isbjörnar faktiskt trivs och frodas.

Hon har blivit sparkad från sin position vid universitetet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.