08 oktober 2019

Mångfald är vår svaghet


Mångfald är inte vår styrka; mångfald är vår svaghet.  Det är så uppenbart att även europeiska akademiker börjar erkänna det.

Summit News rapporterar om en ny dansk studie:

    Studien, med titeln ‘Ethnic Diversity and Social Trust: A Narrative and Meta-Analytical Review’, genomfördes av Peter Thisted Dinesen och Merlin Schaeffer från Köpenhamns universitet och Kim Mannemar Sønderskov från Århus universitet
 För att få svar på om "fortsatt invandring och motsvarande växande etnisk mångfald" har en positiv inverkan på samhällets sammanhållning, fann det motsatta.

Den omfattande analysen fann "ett statistiskt signifikant negativt samband mellan etnisk mångfald och socialt förtroende i alla studier."

Författarna måste ha läst Coming Apart av Charles Murray. Eller kanske de bara har öppnat ögonen.

Tyvärr, när multikulturalism har genomförts är det inte mycket vi kan göra tills det oundvikliga händer.  En stor fraktion driver ut eller absorberar de andra.  Denna våldsamma process kan ta generationer.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.