22 oktober 2019


Postens valspråk har varit “varken snö eller regn eller värme eller nattens mörker” kan hindra dessa kurirer från att leverera posten,  men förolämpande Halloween-utsmyckningar är en annan fråga.
En brevbärare på Long Island vägrar att göra sitt jobb eftersom han anser att ett skelett som hänger i en snara är rasistiskt.

Husägaren har i många år dekorerat sitt hus med hemmagjorda prylar, som en galge och ett skelett som hänger från den,  men nu har politisk korrekthet avancerat till den punkt när det inte är acceptabelt.

Husägaren motsätter sig att postkontoret försöker diktera hur han dekorerar sin egen tomt och hävdar bestämt att det inte finns någon rasism bakom hans skelettdekoration. Men hans brevbärare är en person av politiskt privilegierad pigmentering och han tänker på annat sätt.

En liten antal personer som har hängts genom åren har varit svarta,  men enligt Social-Justice ideologin är svarta och deras påstådda förtryck universums centrala fokus. Snaror handlar speciellt om svarta,  eftersom allt handlar speciellt om svarta och om vi inte håller med,  är vi rasister.

En talesman för postkontoret säger att man kommer att "övervaka förhållandena dagligen." De har rätta att neka leverans "baserat på personlig eller fysisk säkerhet."

Halloweendekorationer kan nu anses vara ett hot mot säkerhet.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.