25 oktober 2019

Stoppa barnmisshandel

Den transsexuella agendan stöds av de sociala ingenjörerna som driver Media och infiltrerar nu rättsväsendet och gör det till ren tyranni. 

Mr. Younger och hans ex-fru, Dr. Anne Georgulas, var i domstolen förra veckan och kämpade om vårdnad och beslutsfattande för James och hans tvilling, Jude.

Dr Georgulas har registrerat James i skolan som en flicka under namnet 'Luna'. Hon började säga till  honom att han var en flicka när han bara var tre, och vittnade i domstol att hon började tro det  när han gillade en McDonald's leksak avsedd för flickor.Dr. Georgulas vill fortsätta att "överföra" James "till" en flicka som heter "Luna."
Mr. Younger ville ta en "vänta och se" -metod snarare än att starta barnet på pubertetsblockerare som har många bieffekter.
Elva utav tolv jurymedlemmar beslutade emellertid att Mr. Younger,  inte har något att säga till om i detta fall.

Pappa Younger startade en webbsida, (https://savejames.com/) och information om fallet har spridits som en löpeld över landet.
Det har gjort att juryn ändrat sin rekommendation och domaren har beslutat att båda föräldrarna måste fatta beslut när det gäller sönernas medicinering och behandling. Domaren förbjöd också pappan att offentliggöra mer om situationen och hon tillät bara “speciella” journalister att närvara vid domslutet.

Detta fall har resulterat i att Rep Chip Roy (R-TX-21) skickat ett brev till U.S. Attorney General Bill Barr där han uppmanar till  en "federal studie av individer som genomgår sexändrings-kirurgi eller hormonbehandling före 18 års ålder", speciellt för att se om det kan korrelera med trenderna vad gäller självmord,  missbruk av droger  och andra potentiellt skadliga konsekvenser.


1 Kommentarer:

elina sa...

Läste om det. Förfärligt. Måste vara en hel sjuk mor.
Här håller läkarna sig till 13 - 14 år när de börja ändra barns kön efter barnen så vill, de flesta tjejer. Läkarna håller föräldrarna utanför. Barn i den åldern vet bäst.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.