03 oktober 2019

Svenskarna flyr sitt land

Har ni sett den här från American Thinker?

Sverige har fått beröm för att ha öppnat sina dörrar för tusentals flyktingar från Mellanöstern och afrikanska flyktingar och migranter, i antal som endast är jämförbara med Tyskland.

Det visar sig att det var inte en så lysande idé, med tanke på att svenska städer som Malmö har förvandlats till ett muslimskt dominerat “no-go” helvete,  där svenskar inte kan bo nu.
 De migranter som hade fritt tillträde till Sverige tycker det är lika värdefullt som det pris de betalade för det, vilket inte är någonting.

Nu är det svenskarna som flyr och startar en andra sorts flyktingvåg när de flyttar antingen till den svenska glesbygden eller till andra länder, enligt denna Gatestone-rapport.

Visst -  idén att ta in tusentals icke-anpassningsbara, fientliga muslimer i svenska städer,  kan ha låtit bra för landets centrala planerare. Deras egen befolkning befinner sig trots allt i en “dödsspiral” till följd av den tidigare socialistiska politiken, vilket skapade ett dyrt, grånande land med få äktenskap och barn och med en potentiell pensionskris.
Men Sverige ville också visa andra länder hur goda och präktiga de är när det öppnade sina grindar för alla som kom och fick beröm från U.N.

Artikel här

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.