08 oktober 2019

Trump säger att Pelosi och Schiff är förrädare


President Donald Trump ger igen och anklagar Nancy Pelosi och Adam Schiff,  för förräderi och krävde att de bör åtalas i en serie tweets söndag kväll.

De politiska ledarna i Kalifornien leder Democrats undersökning av Trump, som är inriktad på påståendet att presidentens kontakter med utländska regeringar ägde rum för att hjälpa honom att vinna omval i presidentvalet 2020.
Pelosi tillkännagav att man inlett en formell undersökning för ungefär två veckor sedan och Schiff, som chef för husets underrättelsekommitté,  övervakar proceduren.

Trump tweetade:

"Nancy Pelosi visste om alla de många “shifty” (listiga) Adam Schiff-lögner och mängder av påhopp som riktats mot Congress och det amerikanska folket, i form av falska påståenden, som medvetet levererades som hänsynslöst bedrägeri och de olagliga mötena med en mycket partisk  "Whistleblower & advokat, ”
   Detta gör Nervösa Nancy lika skyldig som Lilleputt Adam Schiff till “High Crimes and Misdemeanors” och till och med landsförräderi. Jag antar att det innebär att de, tillsammans med alla de som ondskefullt ”samarbetade” med dem,  måste omedelbart åtalas! “.

Medlemmar av the House och Senate kan inte åtalas. De kan emellertid avskedas genom en omröstning i Congress.

Schiff, som också var den ledande Dem. i Democrat on the Intelligence Committee,  när de först riktade in sig på anklagelser om att Trump-kampanjen samverkade med Ryssland i valet 2016, ses som ansiktet utåt vad gäller alla Dem.- undersökningar om presidenten.

Trump har upprepade gånger riktat förolämpningar mot Schiff  i påståenden om förräderi och krävt  hans avsked från Congress sedan utredningen inleddes. Presidenten har kallat Schiff “listig”, “småaktig”, “patrask” och "en stenhård lögnare."

2 Kommentarer:

elina sa...

Demokraterna har nu pysslat med sin valförlust och försök att åtala Trump för någonting hittills denna valperiod. Hinner de att komma på något som gynnar USA och dess medborgare innan nästa presidentval? Spänningen är olidlig.

Berit sa...

De kommer inte att ge upp men även om de åtalar honom för någonting innebär inte det att han måste lämna sin post.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.