25 oktober 2019

Utred Utredningen


Det som började som en administrativ granskning gjord av Justice Department av ursprunget till Russiagate,  har nu ”skiftat" till en brottsutredning, enligt New York Times. 

    Åtgärden ger åklagare John H Durham befogenhet att begära handlingar och vittnen och en speciell jury och att åtala brott. Durhams åtgärder har övervakats noggrant av Attorney General William Barr, som utsåg utredaren i maj och gav honom i uppgift att undersöka FBI och CIA: s agerande kring valet i USA 2016.

   Barr sade den 10 april att han trodde att "spioneri" hade ägt rum mot Trump-kampanjen, och att han inte köper tidigare FBI-anställdas version av hur utredningen om ryskt samarbete inleddes.

Detta är inte en kriminell utredning av Donald Trump utan en kriminell utredning av vad som hände med Donald Trump.  Det är en kriminell undersökning av Brennan, av Comey, av Clapper, av Stefan Halper, av MI5 och MI6. Många människor i FBI, som James Baker och Ohrs.

Bilden föreställer John H Durham, som vi kommer att få se mer av. 

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.