30 november 2019

Det fattas bara en liten svart mustasch


Vi trodde att ingen någonsin skulle kunna skada Tyskland värre än Hitler, men sedan kom Angela Merkel.
Hon  importerade under ett år över en miljon människor från misslyckade samhällen - överväldigande muslimska och mestadels personer som inte kan assimileras.
Ifall att det fortfarande finns några tyskar som är motiverade att försvara vad som finns kvar av deras land innan hon kan avsluta sitt jobb,  måste hon hindra dem att prata om vad som händer.
Hennes retorik om att stoppa yttrandefrihet är verkligen Big Brother.

“Detta hus kommer och måste motsätta sig extremt [dvs oliktänkande ] tal. Annars kommer vårt samhälle inte längre att vara det fria samhället det var.



Åhörarna applåderar lydigt för denna globaliserande förrädare. Patetisk. Den politiska klassen i Europa har blivit förrädare .
 Och minst 50% av allmänheten i Väst har svalt denna idiotiska idé om multikulturell utopi.  Så dessa politiker fortsätter att vinna val, och de fortsätter att bilda förrädarregeringar.
Européerna har inte ens modet att rösta bort dem.  Europas framtid kommer att bli ett helvete och européer har gjort allt de kan för att förtjäna det.

Lördagsgodis

29 november 2019

Pressen gör bort sig igen

Hur tillbringar Trump Thanksgiving? “Genom att tweeta, spela golf och mer.” enligt Newsweek.



Trump skippade sig egen Thanksgiving-middag och flög till Afghanistan i största hemlighet för fira högtiden tillsammans med soldaterna. Han berömde och tackade dem och serverade också maten.

  Det var en fin gest helt i linje med tidigare presidenter, George W. Bush och Barack Obama, som också gjorde resor för att tacka och uppmuntra trupperna.

Men till skillnad från dem hade Trump också en överraskning för oss här hemma.  Han lyckades lura pressen och Newsweek var de som gick på det först.
Trump tweetade artikeln som sedan togs bort:

Om det var planerat från Trumps sida att skicka limousiner till golfklubben i Florida är svårt att säga, men andra journalister gick på det också:

Black Friday

En sådan här dag är det bäst att hålla sig hemma.

28 november 2019

Redo för en Happy Thanksgiving

Benådad kalkon är död


Det är en populär Thanksgiving-tradition i USA att presidenten ska benåda en kalkon.
Trump gick lite längre och lät två kalkoner - Bread och Butter - leva,

Från FBI meddelas det nu att en av kalkonerna hittats död efter att ha påstått att han “kände till vissa saker’ om Clintons.
Den officiella dödsorsaken var självmord, även om kulhålen var i kalkonens nacke och fågeln saknade tummar som man måste ha för att använda ett skjutvapen.

Från Babylon Bee

Trump som Rocky Balboa

I går tweetade president Trump ett foto av Sylvester Stallone men med sitt eget huvud i stället för Rockys.  Det är en lämpligt “meme” och en bra liknelse. 


Det är ju ett uppenbart skämt och med tanke på medias impeachment-drama" om att “väggarna rasar” - “det är början till  slutet" - “explosion”  Trump är färdig - ”, etc. etc. är Rocky-metaforen passande och rolig.
Men DC-mediernas saknar humor och deras svar är än en gång dumt.  De kritiserar att bilden är förfalskad, som om inte alla fattar det.

Länk här.

27 november 2019

E-post orsakar global uppvärmning


“Data" om global uppvärmning skapas av bluffmakare antingen genom falska modeller eller rent påhitt och nu får vi lära oss detta:
   "Genom att avstå från att skicka ett mindre nödvändigt e-postmeddelande per dag kan man minska Storbritanniens koldioxidavtryck med 16 000 ton per år, enligt forskning."

 Den forskning som det syftar på, fann att vuxna i Storbritannien skickar cirka 11 onödiga e-postmeddelanden varje dag, med bara ett eller två ord som "tack" eller “OK” men det bidrar till en del av Storbritanniens koldioxidutsläpp.

    Den energi som krävs från e-post-servrar, nätverk och system som Cloud under ett år, påstås skapa utsläpp som motsvarar 81 152 flygningar till Madrid.

Detta innebär en förändring i den globala temperaturen på cirka 0,000 ° C.  Men om så mycket koldioxid verkligen produceras uppskattas det av grödor och skogar.

E-post tillåter praktiskt taget omedelbar kommunikation mellan individer över hela världen och det är därför som kollektivisterna vill begränsa det, precis som de vill begränsa vapen och bilar.
Därför orsakar e-post klimatförändringar.


Inte lätt att hänga med


Socialister är så kreativa när det gäller språket - som tex. när AOC förklarar att “gratis saker”
 nu är “allmänna rättigheter”.  De har beslutat att "patriotism"  är "nationalism" och detsamma  som att vara en nazistisk brunskjorta.  Men att vara en svartklädd Antifa som bränner ner byggnader är OK.
Manliga och kvinnliga pronomen har blivit hatord.  Kön blev genus men nästa vecka kan det vara något annat och då blir ordet du använde ett hatord.
"Neger” på 1960-talet var OK och "svart" var en förolämpning. Sedan blev svart OK och neger var en förolämpning.
N-ord är nedsättande och kan inte ens användas i litteratur från 1800-talet, som i Huckleberry Finn,  fast de inte var nedsättande då.  De är bara OK när de används i hip-hop-låtar som sjungs av svarta.

The American Medical Association (AMA), använder nu uttrycket "gravida människor" istället för "gravida kvinnor" eftersom låtsas-män, som faktiskt är kvinnor,  behöver damtoalett och tamponger och alla vet att riktiga män inte blir gravida.
Utbildning om fördomar (omskolning) är nödvändigt vid universiteten, men bara vita kan vara rasister och skyldiga till tankebrott enligt Democrats och  Socialister.
Eftersom hatbrott numera är så sällsynta behöver man hitta på dem på platser och i upplevelser som ingen någonsin sett eller tänkt på.

Alla på universitetsnivå lär sig att “underförstådd partiskhet" är en del av den mänskliga naturen,  som en slags arvssynd, och därför måste alla rena sina sinnen från denna ondska - som ett kristet dop, men mycket mindre heligt och utan något löfte om himlen.

25 november 2019

Kommer Pelosi att driva fram en omröstning?


Det ryktas att Democrats inte kommer att rösta för “artiklarna för impeachment”.  Dems. vet att den republikanska senaten kommer att stoppa alla anledningar som Dems. kan hitta på.

Efter två veckor med förhör,  utan bevis för att presidenten erbjöd Ukraina ett avtal om ”tjänster och gentjänster" för en utredning om ”korruption” som involverade fd.vice president Joe Biden och hans son, Hunter, står Nancy Pelosi (D-CA) inför ett val: avbryta “impeachment-ansträngningarna ” och se svag ut eller fortsätta och riskera misslyckande vid valurnorna.

Om de röstar för impeachment kommer The White House att kräva en rättegång, därför att då kan Republicans kalla in alla vittnen som Adam Schiff  satt stopp för tidigare - Hunter Biden, Whistleblower,  Adam Schiff själv.
Democrats kan vara irriterande, men de är inte helt dumma. De kommer inte att ge Republicans den möjligheten.

De har drivit förhören i hopp om att det skadar president Trumps möjlighet till omval och vända de som kallar sig "oberoende" för att rösta emot honom.

Hittills indikerar opinionsundersökningar att det inte har lyckats,  men det finns ytterligare en anledning till att Pelosi nog kommer att backa och det är Dems. premiärval.

Om det blir en rättegång, kommer det att krävas att Democrat-senatorer deltar. 
   Senatens majoritetsledare Mitch McConnell, vet det mycket väl och han kommer att utnyttja möjligheten.

Utöver att inkalla alla de människor som Republicans inte fått förhöra tidigare,  kan McConnell se till att processen fortsätter och fortsätter…..

Senatorerna Warren, Booker och Sanders kommer att tvingas inställa sina kampanjer för att delta i denna  rättegång och vad kommer deras anhängare att göra?

Pelosi vet att det skulle splittra partiet,  så deras strategi kommer att vara att fortsätta att göra allt de kan för att smutskasta Trump och säga: “Nu när alla fakta är offentliga” lämnar vi beslutet till det amerikanska folket i november.


24 november 2019

The Shady Bunch


En bråkstake får vad han förtjänar

En Antifa / Extinction Rebellion demonstrant försöker blockera en gata och börjar sedan vandalisera en mans SUV.
Mannen blir arg och det slutar inte bra för demonstranten.

Normala, arbetande människor har fått nog av dessa eko-terrorister.


23 november 2019

“Du tronar på minnen från fornstora dar då ärat ditt namn flög över jorden”

Det var länge sedan. Nu ser jag fler och fler artiklar där Sverige beskrivs som det land som verkligen misslyckats med sin invandringspolitik.


Fån Gatestone Instituts artikel “Sweden: The Price of Migration.”

“2013 sade Stefan Löfven, som har varit premiärminister sedan 2014, att han skulle se till att Sverige år 2020 skulle ha den lägsta arbetslösheten i EU. Det kommer uppenbarligen inte att hända.

Den oproportionerligt stora tillströmningen av människor som inte har utbildnings eller språkkunskaper för att arbeta i svensk ekonomi kan aldrig bidra till att landet skulle få den lägsta arbetslösheten i EU.

Som tidigare rapporterats av Gatestone exemplifierar den lilla svenska staden Filipstad den plats där tillströmningen av icke-västerländska migranter - några av dem analfabeter med liten eller ingen utbildning -  vilket har inneburit att arbetslösheten i den gruppen är 80%: de är beroende av kommunens sociala välfärdsprogram för sin försörjning.

Enligt Aftonbladet har åtta av de tio kommuner som fått flest asylsökande 2015 högre arbetslöshet än det nationella genomsnittet, och i alla tio kommunerna är det en högre andel av befolkningen som lever på bidrag. "

Hela artikeln här!

"Trans kvinnor" är störda och inte en ny kategori av människor

...säger Posie Parker, en förespråkare för kvinnors rättigheter.

YouTube har förbjudit en intervju med Posie Parker för att hon säger att trans-kvinnor är män. YouTube säger att det utgör 'hat-språk’, vilket kan stimulera 'till hat och / eller våld mot skyddade grupper'.

Ett klipp finns fortfarande kvar.  Se det innan det också försvinner.



I en intervju på Triggernometry-podcast förklarar Parker sin tydligen kontroversiella åsikt att män som försöker göra om sig till kvinnor är fortfarande män.

Videon var online 24 timmar och sågs av cirka 35 000 personer innan YouTube tog bort den.
De gav också Triggernometry-kanalen en varning.  Efter ytterligare tre varningar kan en kanal tas bort för alltid.

Lördagsgodis

22 november 2019

Den här dagen för 56 år sedan ….

…..sköts President John F. Kennedy, USAs 35te president när han åkte genom Dallas, Texas i en öppen bil.


Det finns fortfarande många av oss som minns exakt var vi var när vi hörde nyheten.

 Jacqueline Kennedy följde sällan med sin man på politiska resor men den här gången var hon med,  tillsammans med Texasguvernören John Connally och hans fru.   Kennedys och Connallys vinkade till den stora och entusiastiska folkmassan som stod längs paradvägen.
När deras fordon passerade Texas School Book Depository Building klockan 12:30 påstås det att Lee Harvey Oswald avlossade tre skott från sjätte våningen. Det dödade presidenten och skadade guvernören.  John F Kennedy var 46 år gammal.

Vice president Lyndon Johnson, som var tre bilar bakom president Kennedy, avlade president-eden två  timmar senare, ombord på Air Force One, på flygplatsen i Dallas.

Mindre än en timme efter att Kennedy skjutits dödade Oswald en polis som förhörde honom på gatan nära hans hem i Dallas. Trettio minuter senare arresterades Oswald i en biograf. 

Två dagar senare fördes Oswald till källaren i Dallas-polisens högkvarter på väg till ett säkrare fängelse.  En mängd poliser och pressfolk med TV-kameror var samlades för att bevittna hans avfärd.  När Oswald kom in i rummet,  kom Jack Ruby fram ur mängden av människor och sköt Oswald.
Ruby, som omedelbart arresterades, hävdade att han var så rasande över mordet på Kennedy att det var motivet för hans handling. Vissa kallade honom en hjälte, men han åtalades ändå för mord.
Han dog av lungcancer 1967.

Den officiella Warren-kommissionens rapport från 1964 drog slutsatsen att varken Oswald eller Ruby ingick i en större konspiration för att mörda president Kennedy - varken inhemsk eller internationell.

 Trots dessa bestämda slutsatser misslyckades rapporten med att tysta konspirationsteorier kring händelsen, och 1978 drog “House Select Committee on Assassination” slutsatsen att Kennedy "förmodligen mördades till följd av en konspiration" som kan ha involverat flera skyttar och organiserad brottslighet.
Kommitténs slutsatser, liksom med Warren-kommissionens, ifrågasätts fortfarande av många.

Roger Stone har skrivit en bok med titeln, "The Man Who Killed Kennedy."  Där påstår han att Lyndon Johnson är ansvarig för för  nio mord, inklusive 1900-talets största brott, mordet på John F. Kennedy.

LBJ var elak, rå, hämndlysten, korrupt, oförskämd, obalanserad, ond - alla dessa saker," sade Mr. Stone,



Även Sverige borde hoppas att Democrats inte nationaliserar Amerikas sjukvård

"Medicare for all", Vänsterns förskönande ord för socialiserad sjukvård, kommer att höja priserna genom att utrota de sista spåren av fri marknadskonkurrens.

Skattenivån som krävs kommer att bli ekonomiskt förödande. Men det är inte allt.
Will Witt förklarar varför även “kvasi-socialistiska” länder som Sverige kommer att påverkas om Dems. lyckas nationalisera den amerikanska sjukvården:



När medicinsk innovation krossas under byråkratin här kommer smärtan att kännas överallt.

21 november 2019

En enkel fråga


Om Democrats ogillar fossilt bränsle så mycket,  hur kommer det sig att deras barn arbetar för gas och oljebolag i Ukraina?

Bidens team gör bort sig…igen


Den femte Dem- debatten börjar kl. 21 här  i Atlanta i går - arrangerad av MSNBC och The Washington Post.  De tio hoppfulla debatterade  i två timmar över traditionella livskvalitets-frågor som hälso- och sjukvård och betald familjeledighet samt hur man kan bli av med president Donald J. Trump

Bidens kampanjteam trampade i klaveret igen och skickade ut ett e-post-meddelande redan klockan 15:09, flera timmar innan debatten inleddes.

"Jag hoppas att jag gjorde er alla stolta och jag hoppas att jag gjorde det klart för världen varför vår kampanj är så viktig", lyder det alldeles för tidiga e-postmeddelandet.

Efter misstaget skickade Bidens kampanj ett andra e-postmeddelande och bad om ursäkt.

Det är inte första gången som Biden och hans gäng gjort bort sig. Hela hans karriär och kampanj har varit fylld med grodor.


20 november 2019

Vi visste att det skulle hända, vi bara lät bli att tala om det

Gates of Vienna skriver: 

I mer än ett decennium har Sveriges härskande klass - inklusive politiska ledare och media - förnekat att det finns några problem i landets förorter orsakade av massimporten av invandrare från tredje världen.  Förutom problem orsakade av WAYCIST-svenskar förstås.

Nu verkar det som om sanningen om kulturell anrikning har blivit så uppenbar att den inte längre kan förnekas. Det svenska medieinstitutets svar? ”Vi visste hela tiden att saker och ting skulle gå åt skogen; vi glömde bara att tala om det för dig. ”

Sedan har man en översättning av denna artikel av Lena Melin

 Aftonbladets Lena Mellin uppger nu att det länge varit allmänt känt att det skulle "gå åt helvete" i förorterna. Den 64-åriga vänsterjournalisten uppmanar Sveriges politiker att "skämmas".

"Alla partier, möjligen med undantag av Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som knappast påverkat verkligheten på den här punkten, borde skämmas", skriver Lena Mellin i en krönika.
Enligt henne har politikerna "i stort sett negligerat utvecklingen i vissa av våra förorter" trots att "alla visste att det skulle sluta i katastrof".

Lena Mellins mästrande tonläge, som alltså helt riktas mot politikerna och inte mot medierna, har dock väckt kritik.

"Otroligt! Lena Mellin, en av de främsta förespråkarna för massinvandring och mångkultur av journalisterna, en av de värsta SD-hatarna, påstår att 'man vetat i åratal' att det skulle gå åt helvete", skriver exempelvis den före detta SD-toppen Ted Ekeroth på Twitter.

Vad kommer de att anklaga honom för nästa vecka?

Men ….så länge de fortsätter spektaklet gör de ju inte så mycket annat dumt.



Samma människor som gapar och skriker över Trumps beteende och hävdar att han inte har amerikanska värderingar och att han bör åtalas, är också de som vill ha alla de katastrofalt galna  program som 2020-kandidaterna kan komma på för att skilja sig från nästa marxist på listan.

“Green new deal.” Beslagta alla vapnen. Förbjud yttrandefrihet. Tvinga NFL att ha 20% LGBTQ  (jag hittade på det, men de vill ha det för TV-anställda så varför inte fotboll?).

Beskatta både förmögenhet och inkomst. Legalisera och uppmuntra bostadslösa genom fler   bostadsbestämmelser. Starta fler skogsbränder med idiotiska miljöregler. Ordna flygtransporter för illegala så att de slipper gå. 

Vad är det för fel på dessa människor?

Eric Swalwell i ett nötskal

För en person med lite värdighet skulle detta vara en pinsamt olycka. Men för Vänster-fjanten Eric Swalwell är det perfekt att understryka lögnerna med en brakfis.  
Det är som en dålig komedi. 



Greta har naturligtvis synpunkter på Fartgate.

19 november 2019

Utan subventioner är de olönsamma


När alla aktivister fått visa hur präktiga de är och alla kompis-kapitalister har fått sina subventioner och skattelättnader har vindkraftverk tjänat sitt syfte och det är dags att ta dem till soptippen, så att vi kan gå vidare med att generera el på effektivare sätt. Men tyvärr är det inte lätt att bli av med vindsnurrorna.
Redan innan turbinerna dör måste företag som MidAmerican Energy i Iowa byta ut mängder av turbinblad men att bli av med de gamla bladen är inte det enklaste.

 Från AP:
MidAmericanEnergys pensionerade blad ... är bland hundratals som kommer att hamna i soptippar över Iowa och hela nationen. Kritiker av vindkraft säger att det försvagar branschens påstående att vindkraft är en miljövänlig energikälla, eftersom de utslitna bladen fyller soptipparna.

De gigantiska bladen, som är svåra att krossa och kompostera, orsakar stora problem.  Endast en anläggning i norra Iowa är villig att ta han om dem.
"Den rena, gröna energin är inte så ren och inte så grön," säger de som motsätter sig vindkraft.

Men den är väldigt grön för dem som subventioneras med skattebetalarnas pengar för att sätta upp dem och ta ner dem igen, så att vi alla kan se hur mycket våra härskare bryr sig om planeten.

MidAmericanEnergy  har sagt att företaget kommer att få cirka 10 miljarder dollar i federala skattekrediter för investeringen, som täcker de kapitalkostnader som behövs för att bygga vindparkerna.
Låter tillräckligt grönt för MidAmerican.

Bladen har en livslängd av 10-12 år och även om de bara utgör 2 till 3% av massan i ett helt vindkraftverk är de ändå ett stort problem.  De är gjorda av glasfiber (de äldre) eller kolfiber (de nyare modellerna). Dessa material har fördelen att göra rotorbladen lättare och mer robusta men de visar sig komplicerade att återvinna.
Upp till 50 000 ton avfallsmaterial förväntas komma till sopstationer fram till 2020 utan att det finns en godkänd teknik att återvinna dem.   Att hitta sätt att ge dem nytt liv är därför en stor utmaning.

Kommer detta att rädda Baltimore?


Baltimore har just överskridit 300 mord under året hittills . (En underskattning, eftersom många döda kroppar som hittats på gatorna, förknippade med kniv- eller skottsår,  är ”officiellt” märkta som ”okänd dödsorsak” av polisen.)

 Detta är ett högre antal än New York City, som har fjorton gånger fler invånare.  Den goda nyheten är dock att stadsfullmäktige just har förbjudit plastpåsar.  Förhoppningsvis kommer de att följa upp med ett förbud mot plast-sugrör.  Medborgarna känner sig redan säkrare.

Thomas DiLorenzo

18 november 2019


Council on American Islamic Relations (CAIR) höll nyligen sin 25: e årsmöte i Washington, D.C, där CAIR: s verkställande direktör, Nihad Awad ,  tillkännagav att ett av deras mål är att få in fler islamister i Congress.

 Nihad Awad menar att det kommer att ge islamerna mer politiska makt:

”Ett starkt CAIR betyder en stark gemenskap. En stark gemenskap kommer att producera en stark och säker och framgångsrik muslim ... Så jag säger att vi kommer att arbeta under de kommande åren,  inshallah (Gud vill) för att välja in minst 30 muslimer till Congress.  Detta antal motsvarar vår storlek och vår potential som amerikanska muslimer. Inklusive minst två [amerikanska] senator-muslimer. ”

Awad planerar också för muslimska domare, inklusive en till Supreme Court, tillsammans med en islamistisk utvidgning av Hollywood.

Woo! Mike Pence blir president

Titta hur snabbt de “användbara idioterna” tappar sin entusiasm för “impeachment” när de upptäcker att det bara kommer att ersätta Trump med en annan Republican:

Någon borde tala om för Schiff och Pelosi att även om de avsätter Trump kommer de inte att ge dem kontroll över regeringen.  Då kan vi kanske slippa hela det här spektaklet.

Men det handlar egentligen inte om att bli av med Trump utan att förändra hela valsystemet, den sk. electoral collage.  Deras strävan är att fokusera Media på något annat än den undermåliga kvaliteten på Democrat-kandidaterna.

16 november 2019

Bad Fellas!

Den här måste ni se!

Fredagens presskonferens

 Jim Jordan (OH) och Elise Stefanik (NY) levererade några av de bästa frågorna igår under dag två av parlamentets förhör.  Efter utfrågningens slut gav de denna redogörelse tillsammans med några andra R-ledamöter:



Tweeten som journalisterna refererar till i slutet av konferensen är från Trump, där han kritiserar Marie Yovanovitch och försvarar sin rätt att anställa och avskeda ambassadörer när som helst.
Han påstod ”att allt som hon blandade sig i blev fel.”

Rep. Adam B. Schiff, stoppade utfrågningarna i fredags för att läsa tweeten och försvara Yovanovitchs imponerande 33-åriga anställning i State Department.  Han anklagade presidenten för att försöka skrämma henne och andra som samarbetar med utredningen.

(Men det finns inget brott,  Kvinnan medgav att hon inte hade bevittnat något angående det som Dems.  hävdar att de undersöker.  Yovanovitch kunde inte ha vetat när hon vittnade att Trump tweetat om henne, om inte Schiff hade läst upp det )

Lördagsgodis

15 november 2019

När man tror att det inte kan bli värre


Så här vill Vänstern att våra barn ska utbildas i sexuell läggning.
Deras "experter" i den här propagandafilmen  heter "Facelift" och "Fluffy Soufflé" (nej, jag skämtar inte).


"Skam den som ger sig"

Plan-A “samverkan” fungerade inte, eftersom det aldrig hände;  inga amerikaner konspirerade med Ryssland.

Plan-B ”obstruktion” fungerade inte, eftersom det aldrig hände; FBI och Robert Mueller avslutade sina utredningar utan hinder.

Plan-C "whistleblower" fungerar inte, eftersom ryktet om att “någon hört något” aldrig hände.

Nu satsar Pelosi på Plan-D, ”mutor”. Här är hennes logik:



Om det är mutor att betala för eller hota med att undanhålla skattebetalarnas pengar till en utländsk makt för att ändra deras beteende, då har all USA: s utrikespolitik under det senaste århundradet byggts på mutor.

Vad kallade man det när Obama levererade buntar med kontanter till Iran ?
    Varför skickar USA över huvud taget pengar till något land? Varför ger man pengar till Nato eller U.N. ?
Naturligtvis för att få dem att göra något som USA vill ... och det är enligt Pelosi en MUTA.

Kommer att tänka på Abbott and Costellos,  “Who's on first”

14 november 2019

Pelosi och Schiff vet att de misslyckats


Lyssnade till Rush Limbaugh en stund i dag och här är lite av vad han hade att säga:

Om Media hade något att komma med, om de hade “storyn” att gårdagens förhör skulle vara spiken i presidentens kista, skulle det vara det enda de pratade om i dag.  De har ingenting.

Pelosi rullade tärningarna och litade på att Schiff skulle ta hem spelet. Kom ihåg att utfrågningarna gör ett uppehåll idag så att gammelmedia skulle kunna paketera och programmera alla sensationer från igår - men de har inga.

Under tre års tid har de påstått att Trump samarbetar med Ryssland, Trump stal valet, Trump är en förrädare, Trump är en utländsk agent. Rudy Giuliani, är en utländsk agent. Sedan var det Kavanaugh och allt det där. Sedan var det Mueller-rapporten.  Alla artiklar i New York Times och Washington Post, tre år av detta, och ingenting igår.  De behöver verkligen fråga sig själva, "Vad är det här?"

Taylor och Kent var deras stjärnvittnen och ingen av dem hade någonsin någon personlig kontakt med presidenten. De kan inte vittna om något som Trump gjorde eller sa.  Allt de kan göra är att återge vad någon annan sade: ”Någon berättade för mig vad någon hade berättat för dem för tre månader sedan,  När jag hörde det var det i fjärde eller femte hand, men det jag hörde var att presidenten gillar utredningar mer än han gillar Ukraina.

Rush sade vidare: “Jag överdriver inte. Det var nyheterna igår. Det var allt. Det var sensationen.

Ingen gjorde några extraordinära ansträngningar för att titta på något av det här igår, och jag är här för att säga att om folk lyssnade till den första timmen av spektaklet var det allt de orkade med.  Det var tråkigt. Det var händelselöst. Det hade inget drama alls. Det hade inga överraskande avslöjanden. Det kom inte ens i närheten av att uppfylla de förväntningar som democrats hade byggt upp.

Var är det åtalbara brottet?


Representanten John Ratcliffe (R-TX) talade med ambassadör William Taylor och biträdande sekreterare i den europeiska och Eurasiska byrån George Kent, under den öppna offentliga utfrågningen i går, angående om president Trump skulle åtalas.

   Varken Taylor eller  Kent, besvarade John Ratcliffes direkta fråga om vad som var åtalbart i president Donald Trumps rutinmässiga telefonsamtal med Ukrainas president Volodymyr Zelensky.

"Så i denna utfrågning idag, där vi anklagar presidenten för förräderi eller mutor eller andra allvarliga brott, var är det åtalbara brottet i det samtalet?" Frågade rep. Ratcliffe både Taylor och Kent.

Båda byråkraterna svarade genom att inte säga någonting och skapade ett ögonblick av total tystnad i rummet.

Jag kan inte alltid få video från Twitter att fungera men Breitbart har video här


13 november 2019

“Hela tiden tänker jag på vilken typ av president jag skulle ha varit “


Hillary Clinton avslöjade på tisdagen att till och med nästan tre år efter att ha förlorat till president Donald Trump 2016, tänker hon fortfarande på hur saker och ting skulle vara om hon hade vunnit.

"Jag tänker på vilken typ av president jag skulle ha varit hela tiden," sa Clinton under en intervju med BBC Radio 4: s .
 ”Jag tänker på vad jag skulle ha gjort. Hur självklart det är att jag skulle ha varit annorlunda. Hur jag tror att jag skulle ha varit en bättre och mer framgångsrik president. ”

Men just nu har vi en kampanj på gång," fortsatte hon. "Vi har redan många kandidater och vi måste planera hur vi ska göra  och det är det jag verkligen fokuserar på."

Den före detta första damen har enligt uppgift övervägt att hoppa in i det fullsatta demokratiska partiets presidentfält 2020 och försöka för tredje gången att bli president.

Om Clinton bestämmer sig för att ge sig in i tävlingen , kunde hon hoppa in på första plats.
En undersökning från Harvard Harris  visar att hon och Biden är ungefär lika populära.
I mitten av oktober konstaterades att 18% av Democrats skulle stödja Clinton och att hon bara skulle vara en procentpunkt bakom Biden och det är inom felmarginalen.

Day Ett - William B. Taylor och George Kent


Dagens enda, stora händelse är att The House Intelligence Committee kommer att börja hålla offentliga förhör för att åtala president Donald Trump -  klockan 10:00 EDT.

Utfrågningarna har noggrant utformade manus och är organiserade och planerade.
Dag 1 börjar med ambassadör William Taylor och biträdande sekreterare George Kent. För att stödja Dems.  ansträngningar kommer alla stora TV-kanaler att sända  händelsen live och ge sina egna tolkningar och spekulationer om dramat.

Ordförande Adam Schiff har hotat med allvarliga straff om någon medlem av Congress talar offentligt om att CIA hjälper till att organisera "whistleblower” -insatsen.

Taylor är för närvarande chargé d’affaires för U.S. State Department i Ukraina. Kent är biträdande sekreterare i Europeiska och Eurasiska byrån vid U.S. State Department.
   Båda dessa tjänstemän sticker inte under stol med att de tycker illa om president Trumps utrikespolitik, som de hoppas kommer att leda till att han blir avsatt.


12 november 2019

Bloomberg v. Trump

Inte ens Barbie får vara normal


Alla känner Barbie, dockan som introducerades 1959 och livet har inte varit detsamma efter det.

Nu har Mattel lanserat den köns-neutrala Barbie så att  barnen kan designa sin egen Barbie-docka utan stereotyper om könsnormer. Tanken är att eliminera de roller som Barbie ibland kan diktera.

Under åren har Barbie expanderat från en blåögd, blond flicka till en med olika hårfärger, ögonfärger, till och med  kön (hej, Ken!). Och nu har Mattel just tagit det ett steg längre och kapitulerat till den “sociala rättvise- kulturen”.
Varför kan de inte helt enkelt säga att Barbie är en transa och alltid har varit?  Rätta mig om jag har fel, men har inte Barbie och Ken alltid varit ”könsneutrala” ?  Barbie har ingen vagina, och Ken har inte någon snopp, så kan man bli mer "könsneutral" än så?

Jag undrar hur långt Mattel planerar att driva detta?
Kommer det att finnas ”Transgender Barbie” för de pojkar som vill tävla i flickornas friidrottstävlingar?  Druga- Barbie? Eller kanske Boy-scout Barbie,  Girl-scout Ken?

Kanske borde det finnas Barbie-tamponger, för både manliga och kvinnliga Barbies, nu när skolorna lär oss att ”pojkar har också mens”
Senior VP för Mattel säger: "leksaker är en återspegling av kultur och när världen fortsätter att fira den positiva effekten av inkludering tyckte vi att det var dags att skapa en linje av dockor fri från etiketter."

Ser också att den svenska regeringen hänger med i svängarna och investerar 1,7 miljoner kronor för att finansiera Drag Queen shower för barn och funktionshindrade.

10 november 2019

Bomber och Våldtäkter

Och vem skulle ha förväntat sig att det är vad jag läser om Sverige numera i utländska tidningar?  Vad mitt gamla hemland är känt för - förutom Greta förstås.

Sverige importerar ett stort antal människor från dysfunktionella platser, som är mest kända för ett ständigt närvarande våld. Det tidigare fredliga landet har blivit en krigszon, där bomber har blivit vardagsmat.
Via AFP:

    Sverige, som ofta tidigare varit känt som en säker och fridfull utopi, har upplevt en aldrig tidigare skådad bombvåg ...
   ”Vi ser inget motsvarande internationellt,” sade den svenska polischefen Anders Thornberg i onsdags och när han talade om allmänhetens oro över det eskalerande våldet.
Nu är Sverige inte bara “Västvärldens Våldtäkts-land” - Det är också det värsta bomb-landet.
Enbart under den senaste veckan exploderade en bomb i ett trapphus i en av Malmös lägenhetsbyggnader,  en bomb hittades utanför ett köpcentrum i Kristianstad, och en sprängning ägde rum i ett bostadsområde i Hässleholm.
Under de första 10 månaderna av 2019 har den nationella bombpatrullen kallats ut för att undersöka 99 explosioner.
Det är mer än det dubbla antalet för samma period förra året. Dessutom har 76 odetonerade “apparater”  undersökts.
Målen inkluderar hyreshus, företag och till och med polisstationer.
   Några av bombningarna är relaterade till utpressning. Andra är “bara för skojs skull” enligt Linda Staaf,  chef för den nationella polisens kriminella underrättelseavdelning.
De politiker som orsakade problemet reagerar på det precis som man kan förvänta sig.

Via RT:
Minister Mikael Damberg har presenterat ett lagförslag som kommer att innebära tuffare regler för försäljning av skjutvapen, i ett försök att bekämpa det ökande gängvåldet i landet, med lagstiftning som troligt träder i kraft den 1 juli 2020, trots att det inte finns några andra parallella initiativ som syftar till att stoppa landets bombvåg.
När de inte kan använda gängvåld som en ursäkt för att avväpna laglydiga medborgare ignorerar de det.
   Det verkar som svenska media går mycket långt för att undvika att nämna att det inte är svenskar som våldtar och bombar,  utan snarare kolonisterna som importerats från tredje världen för att ersätta genuina svenskar.

Bilden är lånad från Peterssons som också skriver om detta.


09 november 2019

Jätteläskig väggmålning av Greta Thunberg

Greta Thunberg har uppnått status som profet eller helgon i den sjuka religion som skapats av de globala Miljömarxisterna.
 I San Francisco lägger man sista handen vid en läskig jättestor väggmålning som tonar upp sig över 10 våningar nära Union Square - så att hon kan dyrkas.



Vad som saknas är en pratbubbla som kommer ut ur hennes mun:  "HUR VÅGAR NI”

NOQ-rapport kommenterar:


   "De av oss som förstår riskerna med klimatförändrings-hysteriet inser vansinnet i en rörelse som tar ledtrådar från en tonåring, som inte förstår vetenskapen eller konsekvenserna av sina handlingar."

Men den globala uppvärmnings-bluffen handlar om kontroll, inte om vetenskap. Sannolikheten att ett gigantiskt porträtt av Greta Thunberg kommer att hindra klimatet från att fluktuera är lika stor som någon av de åtgärder som alarmisterna har föreslagit.

Marxisterna älskar sina ikoner. Kina har jättebilder av Mao, Kuba av  Che Guevara, Venezuela har sin Hugo Chavez och nu får vi Greta Thunberg.

Update:
Roliga kommentarer på Twitchy.

Hur mycket har du i plånboken?

Senator Elizabeth Warren (D-MA) bekräftade i går att hennes 52 trillioner dollar plan, “Medicare for all”,  också kommer att inkludera de 11-22 miljoner olagliga invandrare som befinner sig  i USA,  samt alla barn oavsett immigrationsstatus.

Jag stöder en invandringsreform som överensstämmer med våra värderingar, inklusive en väg till medborgarskap för odokumenterade invandrare och utvidgad laglig invandring som överensstämmer med mina principer," detaljerade Warren.

"Det är inte bara det rätta att göra - det ökar också federala intäkter som vi kan avsätta till “Medicare for All “ när nya människor kommer in i systemet och betalar skatter," tillade hon.

Lördagsgodis

08 november 2019

Michael Bloomberg blandar sig i leken

 New York Citys fd. borgmästare Michael R. Bloomberg överväger återigen att försöka bli USAs president.
Han säger att han är orolig för att den nuvarande gruppen av democrat-utmanare inte kommer att kunna besegra president Donald Trump.

“Baserat på hans tidigare prestationer, ledarskap och hans förmåga att förena människor för att driva förändring kan Mike ta upp kampen mot Trump och vinna, säger hans rådgivare.

"Han kommer inte att lyckas -  jag tror att han kommer att skada Biden "sa Trump till reportrar vid White House. "Det finns ingen jag hellre skulle vinna över än lille Michael."

Warren tweetade "Välkommen till loppet" och föreslog att Bloomberg tar sig en titt på hennes skatteplan för miljardärer.

Bloomberg är en auktoritär person av samma kaliber som kommunistdiktatorer.
   Hans regeringstid som borgmästare i New York präglades av jihader mot cigaretter, salt, skjutvapen, transfetter, soda, soppa, matdonationer, barnmat, rulltrappor, hörlurar, Styrofoam, tomtebloss, sodavatten och kol.

Här är en video som visar hur lite han vet - 2nd Amendment har inget att göra med rådjursjakt.
 Och den som inte förstår skillnaden mellan auto och semi auto ska inte diktera för resten av oss laglydiga personer vad de kan och inte kan äga.



Själv håller han sig med beväpnad livvakt och ursäktar det med att han är en välkänd och något polariserande offentlig person och hans rikedom kan göra honom till ett mål för kidnappare. Han har också fd. poliser anställda, vilket gör det okey att de bär vapen -  åtminstone i hans ögon.



Paul Craig Roberts syn på saken

President Trump kallar det en häxajakt, men det är verkligen ett kupp mot amerikansk demokrati.  Democrats som vill att Trump ska anklagas inser inte detta. De vill bara bli av med Trump för att de inte gillar honom.

Folket som begär att Trump ska åtalas förstår inte att om kuppen mot den valda presidenten lyckas, kommer alla framtida presidenter att vara medvetna om att om de försöker "dränera träsket" eller försöker förändra något som inte är acceptabelt för den regerande eliten, kommer de också att avsättas.  
   Väljare som vill ha verklig förändring kommer också att få meddelandet och ge upp försöken att välja en president eller ledamöter till House och Senate som kommer att lyssna till väljarna. 
Det kommer att innebära slutet på demokrati och ansvarsfull regering.
En maktfullkomlig Deep State och tillhörande elit kommer att inta demokratins plats.

Mer här!

Många krokar i långdansen


Mark Zaid, advokaten för den anonyma informatören,  rapporterade redan 2017 att kuppen mot en lagligt vald amerikansk president hade startat.  Nu gällde det bara att dikta ihop ett brott. Så gick det till när Democrats  försökte tillintetgöra presidenten vi valde.
Brottet?
Han besegrade deras hemska, fruktansvärda, olämpliga kandidat - det var inte rättvist - han var ju inte ens en politiker.
Det räckte för att dra med sig de dumma, oärliga och självgoda

Glenn Beck är alltid duktig på att klargöra.

”Demokrater och media arbetar övertid för att övertyga det amerikanska folket att om man avslöjar namnet på Ukrainas “whistleblower” kommer hans liv att vara i fara från de på “högersidan”.
Men det är faktiskt de konservativa som vill att han ska leva för att kunna vittna. Om hans liv hotas är det från de till Vänster.

Varför?
"Han är nyckeln till alla deras hemligheter. Han känner till all korruption som har gjorts i Ukraina av Joe Biden, President Obama, James Comey, John Brennan, Adam Schiff och fler.
Han vet allt om Fusion GPS, Hunter Biden och Burisma. Så om någon grupp vill att “Whistleblower”ska försvinna är det de till vänster.  Denna informatör befinner sig i samma situation som Al Capones revisor var för decennier sedan. Och det är inte en bra plats att vara i."

Och här ser vi hur oerhört ledsna Dems. är:



07 november 2019

Värre än vi kan tänka oss…


Usch och fy, så får man inte säga

Det finns en mening så förödande för Multikultisarna att inte ens en läkare får säga det i en YouTube-video.
Michelle Cretella, verkställande direktör för American College of Pediatricians,  är den hemska människan som måste censureras.  Detta är vad hon sade:

   “Om du vill hugga av ett ben eller en arm anses du vara psykiskt sjuk, men om du vill skära bort ett friskt  bröst eller en penis är du transgender.”

Dr Cretella har mycket mer att säga till det liberala etablissemanget om hur ondskefullt det är att offra barn till transgenderismen:



YouTube tog bort den ursprungliga videon men när Daily Signal tryckte på gick man med på att låta videon vara kvar, men med den förbjudna meningen censurerad.

06 november 2019

Hur ska Thunberg ta sig hem?

Återigen måste den svenska klimatkrigaren, Greta Thunberg. fatta livsviktiga beslut.
 Hon anlände till Amerika för mindre än två månader sedan för att skämma folket på den här  slarviga, slösaktiga kontinenten,  och nu är hon plötsligt strandsatt utomlands omgiven av mycket rika Hollywood-arroganta hycklare och finansierad av farbror George Soros, men hon kan inte ta sig hem.
För att göra saken värre har hon upptäckt att klimatmötet där hon skulle delta i Sydamerika har plötsligt flyttats till Spanien! Hon kan inte ta sig dit och besättningen som hon seglade med har flugit tillbaka till Sverige!

Vad ska en 16-årig svensk tjej göra i ett land som det här,  där folk inte ens tar sig till närmaste lokala kiosk utan en bil. Hur tar hon sig till Spanien?

Det visar sig att det inte finns någon lösning än så länge.  Hon har bett om hjälp på sociala media.   Leonardo erbjöd sitt  bensinslukande privata jetplan,  men hon tackade nej.  Många Vänsterister har erbjuder liknande lösningar, men inget av deras privata plan körs på solenergi, hamsterhjul eller goda avsikter. Kanske någon kan kontakta Michael Phelps och fråga om han kan simma med henne till Spanien.

Dilemma, dilemma men här är lösningen:


Det är tydligen inte okey

FBI undersöker "hatfyllda flygblad" som hittades på Western Connecticut State University campus ... universitetets tjänstemän rapporterade omedelbart flygbladet till statspolisen som hänvisade meddelandena till FBI-kontoret i New Haven.

 "Det är okej att vara vit" var meddelandet.

Universitetets rektor Clark kallade händelsen föraktlig, helt oacceptabel och motbjudande och lovade att skolan skulle straffa den som var ansvarig, inklusive relegering om elever var inblandade och till och med ta dem till domstol.

Jag är både chockad och oerhört ledsen över detta sjuka och upprörande beteende, särskilt eftersom vårt universitet har arbetat så hårt för att vara ett varmt, mångsidigt och omtänksamt samhälle för alla, oavsett ras, färg, kön, sexuell läggning / identifiering, funktionshinder och ålder, ”sa Clark. "Alla medlemmar i vårt samhälle ska känna sig trygga och säkra på universitetet."

04 november 2019

Ilhan Omar gormar om "västerländsk imperialism"

I går höll Bernie Sanders ett rally i Minnesota, och han introducerades av Ilhan Omar. Attorney General Keith Ellison dök också upp för att stödja Sanders.
 Tillställningen var framgångsrik, med tusentals förtjusta Kollektivister.

Omar lät som en fullfjädrad marxist och krävde "en massrörelse av arbetarklassen" och försäkrade beundrarna att Sanders kommer att "slåss mot västerländsk imperialism."  Det låter som 1969 igen!
(Ljudet på videon är tyvärr dåligt)



Var exakt är ”den västerländska imperialismen” i Omars liv?
 Hur sammanfaller hennes egna erfarenheter med hennes marxistiska världsbild?

Omar kommer från Somalia, som är en av de värsta platserna på jorden.  Hennes familj flydde från landet av rädsla för att bli dödad av medlemmar i rivaliserande klaner och de bodde i flera år i ett flyktingläger i Kenya. Där stöttades de till stor del av västerländska demokratier.  FN-stöd till flyktingar från Kenya uppgår till mer än 200 miljoner dollar per år. 1992 kom Omar till USA som flykting och blev amerikansk medborgare vid 17 års ålder.

 Katastroferna som hon upplevde som barn var helt inhemska och hade inget att göra med "imperialismen."  Sedan dess har hon upplevt den enastående generositeten och öppenheten i de Väst-demokratierna, särskilt USA.
 I Omars klagande mot landet som räddade henne från ett afrikanskt flyktingläger och placerat henne i Congress, finns en hisnande nivå av skamlöshet och otacksamhet.

03 november 2019

Om ett år…?


Ett år från idag ska presidentvalet äga rum.
Några frågor om den dagen:

     Kommer det att bli ett val?
     Om så är fallet, vilka är de två kandidaterna?
     Vem kommer att vinna?
     Kommer resultatet att starta ett inbördeskriget här?

Vi har aldrig haft väder förut



New Yorks Andrew Cuomo skyller översvämningar och naturkatastrofer på klimatförändringar och hävdade att de inte inträffat tidigare.

"Alla som ifrågasätter extremt väder och klimatförändringar är helt förvirrade vid denna tidpunkt," sa Cuomo till MSNBC-reportern Ali Velshi. ”Vi har sett det i delstaten New York och det är något vi aldrig sett förut.”

"Vi hade inte orkaner eller superstormar eller tornados tidigare,” tillade Cuomo.

Daily Caller

02 november 2019

Michelle Obama: “Vita människor flyttar från svarta bostadsområden”



Jag undrar varför?

Cirka 13 procent av amerikaner är svarta, enligt de senaste uppskattningarna från US Census Bureau.
Och,  enligt Bureau of Justice Statistics begick svarta gärningsmän 52 procent av de mord som registrerades mellan 1980 och 2008.
Endast 45 procent av gärningsmännen var vita. “Homicide” är mer omfattande än "mord" men låt oss inte gå in på detaljer här.

Det är också få svarta kvinnor som begår dessa brott, så det är rätt säkert att säga att det är cirka 7% i stället för 13%, som begår över hälften av alla mord.

2013 noterar FBI att svarta brottslingar utför 38 procent av morden, jämfört med 31,1 procent
för vita. Mördarens ras var ”okänd” i 29,1 procent av fallen.

Kalifornien, staten som satsar på vindkraft och stänger av strömmen när det blåser


Efter att återigen ha stängt av strömmen för hundratusentals personer den här veckan, avslöjade Kaliforniens  kraftbolag PG&E,  att de hade hittat en trasig kabel på den plats där branden i Sonoma startade.  Bolaget har varnat för fler “blackouts” denna helg och också under det kommande decenniet, medan de renoverar sitt åldrade el-nät.

Guvernör Gavin Newsom försöker slingra sig ur den politiska skulden. ”Det handlar om skoningslös kapitalism gentemot klimatförändringar. Det handlar om att företagens girighet möter klimatförändringar. Det handlar om decennier av misskötsel ”förklarade Mr. Newsom.
Men Democrats har i åratal behandlat PG&E som sitt eget  politiska dotterbolag. Bränderna och “blackouts”  är det direkta resultatet av deras vanstyre.


State Public Utilities Commission har ansvarar för att se till att lagar och förordningar om statlig säkerhet efterföljs och bryter man mot dem kan det medföra påföljder på upp till 50 000 dollar per dag.
 Ändå har PG&E inte fått några böter relaterade till sin hantering under de senaste åren. Kommissionen har i stället fokuserat på att verkställa lagstiftad klimatagenda.

Statlig lag föreskriver att elbolagen ska få 33% av sin ström från förnyelsebara energikällor som vind och solenergi år 2020 och 60% år 2030.  De måste också spendera hundratals miljoner dollar varje år för att sänka kostnaden för “grön energi” för låginkomsthushåll. PG&E har prioriterat politisk lydnad över säkerhet.

Förra året investerade bolaget mer än 150 miljoner dollar i batterier och ”hållbar” teknik, som betalades med en särskild avgift för skattebetalarna. PG&E spenderade också 130 miljoner dollar under tre år för att installera 7500 laddningsstationer för elbilar och ge förare en $ 800 ”ren bränsle” -rabatt.
Allt detta har varit en del av en democrat-politisk strategi för att använda PG&E för att främja  klimatagendan utan att höja skatter.  Men kalifornierna har istället fått betala genom högre elpriser - PG &E-taxor  är dubbelt så höga som i Oregon och Washington.  - Elbolagen har varit tvungna att omdirigera kapital i stället för att förstärka nätet och kapa träd.

Och att vara präktig kosta pengar. Enbart de två första avstängningarna uppskattas kosta 3 miljarder dollar, eftersom företag och affärer har varit tvungna att stänga. 
Eleverna har missat skolan. “Dygdemönstren “ har varit tvungna att parkera eller bogsera sina elektriska fordon som stannat. 
Människor snubblar omkring i mörka hem;  få vågar öppna sina kylskåp av rädsla för att förstöra matvarorna. Äta middagar med levande ljus har varit nödvändigt och inte romantiskt och bara för de som har gasugnar. (vilka har förbjudits i flera städer)

Kalifornien har länge betraktat sig som förebilden för utveckling (progress), men nu väljer de Medeltidens mörker.
Och vad vi sett hittills är troligen bara ett smakprov

Här är en video om vad som händer.


Här kan ni se varför de hatar oss

01 november 2019

Lördagsgodis

Perfekt!

Undrar vilket geni som beslutade att filma socialisten Bernie Sanders framför tomma livsmedelshyllor?

Äntligen riktig reklam från en politiker.  Bernie Sanders är en socialist. Precis som kapitalismen är förknippad med ett överflöd av överkomliga varor som man kan hitta i en affär, är socialismen förknippad med de tomma hyllor som associeras med det helvete där socialister som Sanders har tagit kontrollen (t.ex. Venezuela).

Han poserar nedan med socialisten Rashida Tlaib i Detroit, en stad som har förstörts av demografisk förändring till följd av vänsterpolitik. Det han säger om kurderna är oväsentligt, det är den lämpliga bakgrunden som är budskapet.