13 november 2019

“Hela tiden tänker jag på vilken typ av president jag skulle ha varit “


Hillary Clinton avslöjade på tisdagen att till och med nästan tre år efter att ha förlorat till president Donald Trump 2016, tänker hon fortfarande på hur saker och ting skulle vara om hon hade vunnit.

"Jag tänker på vilken typ av president jag skulle ha varit hela tiden," sa Clinton under en intervju med BBC Radio 4: s .
 ”Jag tänker på vad jag skulle ha gjort. Hur självklart det är att jag skulle ha varit annorlunda. Hur jag tror att jag skulle ha varit en bättre och mer framgångsrik president. ”

Men just nu har vi en kampanj på gång," fortsatte hon. "Vi har redan många kandidater och vi måste planera hur vi ska göra  och det är det jag verkligen fokuserar på."

Den före detta första damen har enligt uppgift övervägt att hoppa in i det fullsatta demokratiska partiets presidentfält 2020 och försöka för tredje gången att bli president.

Om Clinton bestämmer sig för att ge sig in i tävlingen , kunde hon hoppa in på första plats.
En undersökning från Harvard Harris  visar att hon och Biden är ungefär lika populära.
I mitten av oktober konstaterades att 18% av Democrats skulle stödja Clinton och att hon bara skulle vara en procentpunkt bakom Biden och det är inom felmarginalen.

1 Kommentarer:

Argus sa...

Världen är tvåfallt välsignat över Trumps seger över Clinton. Dels för att Trump är Trump och är bra för USA. Vi kommer alla ihåg ett USA på dekis under Carter innan Reagan kom och återställde självförtroendet.

Dels för att förhindrade att Clinton och The Deep State kunde åstadkomma mer skada för västvärlden och USA.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.