14 januari 2020

Australien ska slakta 10,000 kameler


Under Vietnamkrigets dagar bar Hippies omkring skyltar där det stod:
"Krig är inte hälsosamt för barn och andra levande varelser.”

Det bör uppdateras nu och ordet "Krig" bör ersättas med "Global Uppvärmnings-Ideology.”
Vi har sett hur det skadar barn.  Här är vad det kan göra för andra levande varelser:
Nästan tio år efter att australienska kameler (och deras metanutsläpp) identifierades som en faktor i klimatförändringarna, står nu 10 000 av landets vilda dromedar inför en slakt. 
Avskjutningen,  som var planerad att starta i onsdags, kommer som en del av ett försök att hjälpa det brandhärjade Australien.
Istället för att hantera busk-och-gräsbränder genom att strunta i invändningarna från miljöaktivister och röja undervegetation,  så att brandmännens arbete är möjligt,  har miljömupparna i stället valt att skylla på den globala uppvärmningen. Den är ju ansvarig för alla dåliga saker som inte kan skyllas på rasism / sexism / islamofobi / transfobi / etc.
Enligt Vänsterns dogma orsakas klimatförändringar främst av växthusgaser som metan och CO2.

Kameler dricker för mycket vatten och vad värre är - deras pruttar gör att det blir för varmt ute,  enligt den globala uppvärmningsideologin.
    Enligt en NPR-rapport från 2011 kan en enda kamel producera växthusgaser motsvarande över ett ton koldioxid.
Varför ett ton? Varför inte säga hundra ton? Det skulle vara ännu mer imponerande.

Samtidigt har de ännu inte bevisat att koldioxid är en dominerande faktor i globala temperaturer, och inte heller att dödandet alla kameler på jorden skulle göra någon skillnad när det gäller australiska bränder.

Att slakta kamelerna kan vara en bra idé av andra skäl, men att döda dem i tusental för att ha orsakat den globala uppvärmningen är skrämmande extremt.
När dödandet av kameler inte får klimatet att sluta fluktuera,  för första gången i världshistorien, vad eller vem kommer de sanna anhängarna att offra sedan ?

3 Kommentarer:

elina sa...

Alla över viss ålder kanske?

Berit sa...

Mycket troligt!

Anonym sa...

Blir miljödårarnas nästa krav/steg att slå ihjäl deras okunniga medmänniskor?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.