23 januari 2020

Prince Charlie kommer i Private Jet för att oja sig över CO2


Även de mest fanatiska Miljö-mupparna borde se ett problem med detta:

     Prins Charles flög idag till Davos med en privat jet efter att han mött Greta Thunberg och han höll ett tal där han kallar klimatförändringarna för det 'största hotet som mänskligheten någonsin har mött' och varnar för att det bara återstår tio år att rädda planeten.
Vi är så vana nu vid enormt hyckleri från både Storbritanniens kungligheter och Hollywood, att vi knappt kommenterar det.  Men vi bör aldrig glömma hur häpnadsväckande bakvänt det är att dessa Muppar vill stoppa oss från att flyga, samtidigt som de själva flyger runt omkring till klimatspektakel i privata jetflyg,  som spyr ut mer koldioxid än en vanlig person kan åstadkomma under många år. Enligt deras ideologi orsakas klimatförändringar av dessa koldioxidutsläpp.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Kanske "Klimatgreta" kan få honom på andra tankar?

Berit sa...

“Eliten” behöver inte följa samma regler som resten av oss, de är bättre och mer värdefulla. Vi ser samma attityd när det gäller vem som ska få skydda sig med vapen.
De “Viktiga” har livvakter.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.