30 januari 2020

Binda ris åt sin egen rygg

Democrats försöker desperat att få John Bolton att vittna i rättegången mot Trump, för att höra vad han har att säga om presidenten och Ukraina, i hopp om att det kan kompensera för deras ohållbara anklagelser och avslöja något nytt och sensationellt.

Men Dems. har redan hört Bolton. 

Den 27 augusti 2019 gav Bolton en intervju med Radio Free Europe och talade om båda  telefonsamtalen som Trumps hade med president Zelensky.
Bolton tillfrågades om han planerade att träffa president Zelensky, och vilken budskap han planerade att framföra till honom.

”Tja, jag kommer att träffa Zelensky, han och president Trump har redan pratats vid två gånger. Presidenten ringde för att gratulera president Zelensky till valet och sedan för hans framgång i parlamentsvalet. De var väldigt vänliga och hjärtliga samtal, "sade Bolton.

   Bolton fortsatte: "Ukrainas framgång att upprätthåller sin frihet, sitt system med representativ regering, en fri marknadsekonomi fri från korruption och hanteringen av problem med Donbas och Krim är uppenbara prioriteringar här och också prioriteringar för USA ”.

Redan år 2005 ifrågasätter Shiff hur vi kan lita på någon som har så liten trovärdighet och som är benägen att tro på konspirationer.

Men ännu fler videor har dykt upp som är lika förödande för Dems. om de vill inkalla John Bolton för att vittna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.