04 januari 2020

Hezbollah i USA?

Vi blir nu varnade för att terroristgrupper  i USA kan “slå till på amerikansk jord när som helst utan varning"

Det sägs att det har aldrig förekommit ett större risk för terrorattacker inom landet än just nu.
Som följd av mordet på den iranska militärchefen Qassem Soleimani hotar nu högt uppsatta iranska ledare att hämnas.  Många av de som anses som förståsigpåare spekulerar på TV,  att Iran kan slå till mot amerikanska mål i Mellanöstern, men vad de glömmer är att iransk-stödda terrorgrupper redan finns på många platser Nordamerika.
I synnerhet Hezbollah har varit involverad i den nordamerikanska narkotikahandeln under mycket lång tid.

Under åren som gått har vanliga Media gett Al-Qaida och ISIS mycket uppmärksamhet, men sanningen är att Hizbollah är mycket bättre finansierad och mycket bättre beväpnad än någon av dessa grupper någonsin var, och nu har mannen som gett Hezbollah order dödats av USA.
Om Hezbollahs terroristgrupper har planer på att slå till i USA är det dags nu.

Den enda som har sunt förnuft i den här soppan är Tulsi. Synd att hon har allt annat om bakfoten.


2 Kommentarer:

Argus sa...

Detta är George Walkers och Hussein Baraks fel. Nu har USA ställt till det och det är USA:s uppgift att städa efter sig. Dra sig ur nu kommer bara att skapa mer terrorism som i sin tur kommer att drabba Europa.

Nu har jag intrycket att USA och regimen i Bagdad är bundsförvanter. Att bekämpa inträngande militärer i ett område man redan besitter är varken att förklara krig eller brott mot krigets lagar. Så libtards (inklusive FN) kan gå och dra något gammalt över sig. Och nu avser jag inte socialism.

Tulsi är väl motsatsen till RINO, en demokrat till namnet bara. De flesta av hennes åsikter som jag fått del av är annars på andra sidan plenisalen.

Berit sa...

Städa upp! Tala om för mig Argus hur det ska gå till. Är det inte vad USA har försökt göra i alla dessa år ?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.